Krachtige beheerde WordPress-hosting voor groeiende bedrijven

Pressable’s WordPress-hosting kan de beste partner zijn voor uw groeiende bedrijf met zijn krachtige prestaties, lijst met functies en aanbiedingen.

Hoewel WordPress een uitstekend platform is voor contentwebsites en bedrijven, hebben veel startups en bedrijven geen idee hoe nuttig het kan zijn.

WordPress is een gratis, open-source Content Management Systeem (CMS) dat wordt gebruikt voor het bouwen, onderhouden en wijzigen van websites. Het is geschreven in PHP en draait op MariaDB of MySQL-database.

Of je nu op zoek bent naar een blog, portfolio of zakelijke website, WordPress is een veelzijdig platform voor elk soort bedrijf omdat de mogelijkheden eindeloos zijn.

En als u de ware kracht van WordPress wilt ontdekken, is een robuuste webhostingservice zoals Pressable web nodig.

In dit artikel bespreek ik enkele problemen bij het starten van een WordPress-website en hoe Pressable deze problemen oplost.

Daar gaan we!

Veelvoorkomende problemen met een WordPress-website

Het is heel duidelijk dat WordPress veel voordelen heeft. Het ondersteunt grote websites dankzij de betaalbaarheid en flexibiliteit.

Maar veel nieuwe groeiende websites kunnen enkele nadelen van WordPress tegenkomen. zoals frequente updates, downtime, servercrashes, verkeerde configuraties en meer.

Laten we eens wat van deze problemen weten.

Platform- en plug-in-updates

Om enkele beveiligingsproblemen te verhelpen, heeft WordPress veel updates bedacht. Hoewel deze updates nuttig en essentieel zijn om uw informatie veilig te houden, kunnen ze u soms hoofdpijn bezorgen.

Regelmatige updates zorgen ervoor dat bepaalde updates incompatibel worden met de website, zelfs als ze niet kwaadaardig zijn. Het kan ook gebeuren bij thema’s. Aangezien de upgrades frequent zijn, zijn ze een veelvoorkomende frustratie bij veel bedrijven.

Per ongeluk uitschakelen

Datacenters hebben Emergency Power Off (EPO)-schakelaars. In geval van nood helpen deze EPO-schakelaars de brand te beheersen en schade te beperken. Maar als iemand tijdens kantooruren per ongeluk de EPO-switch inroept, kan het zijn dat uw website de gevolgen moet dragen.

Dit kan uw site in een kwestie van tijd uit de lucht halen, ook wel bekend als downtime. Dit probleem komt vaak voor voor degenen die vergeten zijn een back-up van hun websites in de cloud te maken.

Per ongeluk verwijderen van kritieke bronnen

Als u per ongeluk iets verwijdert, zoals een plug-in, bijgewerkte bestanden, gebruikersprofielen, foto’s, logo’s, blogberichten, artikelen, themabestanden en meer van uw WordPress-sites, kan het resultaat onmiddellijk en rampzalig zijn.

In het geval van routinematige serveropruiming, kunt u per ongeluk veel items van uw website verwijderen. Het zal even duren om dat item weer te openen en de hele site dienovereenkomstig te configureren.

Trage prestaties

Nieuwe site-eigenaren hebben vaak te maken met trage laadtijden, wat erg frustrerend is. Maar laadtijd op zowel mobiel als desktop is een veel voorkomende Google-rankingsfactor. Dit betekent dat snellere websites waarschijnlijk een hogere positie in Google hebben, terwijl langzamere websites naar beneden worden geduwd in de zoekresultaten van Google.

De gebruikelijke boosdoeners zijn inefficiënte hosting, het buitensporige aantal geïnstalleerde plug-ins, slecht gecodeerde plug-ins, een database vol onnodige bestanden, enz. Al deze factoren zijn verantwoordelijk voor slechte websiteprestaties.

Lege pagina

Het laden van lege pagina’s is een veelvoorkomend probleem voor WordPress-gebruikers. Soms is het het probleem van de hostingserver of het plug-inscript. Sommige conflicterende plug-ins en verkeerde configuraties kunnen ertoe leiden dat uw website langzaam wordt geladen.

Connectie time-out

Het is je misschien al vaak opgevallen ERR_CONNECTION_TIMED_OUT in WordPress. Het betekent dat uw site meer informatie probeert weer te geven, maar deze niet in één keer kan beheren. Enkele van de belangrijkste oorzaken van dit probleem zijn problemen met de themafuncties, PHP-geheugenuitputting, resource-hongerige plug-ins en meer.

  Hoe u geen microfoon in apps kunt repareren na de update van de makers van de lente

Interne Server Fout

De interne serverfout is het meest voorkomende geval en is ook verwarrend. Dit bericht verschijnt meestal wanneer de server het probleem niet kent. Aangezien de server u hier niet te hulp kan komen, moet u uzelf helpen.

In dit geval is het .htaccess-bestand beschadigd dat moet worden gerepareerd. Startups en kleine bedrijven vinden deze taak moeilijk en als ze het niet oplossen, kunnen ze de gevolgen ondervinden in de vorm van serverfouten. Het kan een negatieve invloed hebben op uw website en uw tijd doden.

Afgezien van de genoemde, is er een lange lijst met problemen die u hoofdpijn kunnen bezorgen. Dit zijn:

 • WordPress-sites zijn het doelwit van malware
 • SQL-injectie is een lang probleem in het hele ecosysteem van WordPress
 • XSS leidt naar het konijnenhol
 • Zwakke authenticatie

En meer.

Hoe kan Pressable helpen?

Pressable biedt krachtige beheerde WordPress-hosting voor WordPress-professionals met zijn toonaangevende prestaties, 100% uptime-garantie, naadloze integratie met Jetpack, WooCommerce en 24/7 deskundige ondersteuning.

U krijgt voldoende tools om uw WordPress-websites te beheren en uw bedrijf te verbeteren. Het hostingdashboard is eenvoudig en intuïtief, waardoor het een van de beste WordPress-hostingplatforms is. Met de ondersteuning van 10/10 experts kunt u zich de gemoedsrust voorstellen.

Denk even na. Als u een betrouwbare partner heeft die alles doet wat uw site nodig heeft en uw klanten tevreden houdt, kunt u zich op ander werk concentreren. Dit betekent dat investeren in zo’n partner uiteraard de juiste beslissing is.

Downtime is dus geen probleem meer als u WordPress-hosting van Pressable gebruikt. Pressable begrijpt de pijnlijke kopzorgen die bedrijven nemen om veelvoorkomende problemen op te lossen. Het weet:

 • Tijd is geld: de ondersteuningsteams van Pressable reageren in slechts twee minuten op uw probleem, waardoor u belangrijke uren bespaart.
 • Zelfs 1% is van belang: Pressable garandeert 100% uptime omdat het weet dat 99% niet genoeg is.
 • Groei op uw manier: alle Pressable-abonnementen zijn flexibel en schaalbaar volgens uw eisen om te voldoen aan uw site-, verkeer- en schijfvereisten.
 • Presteer beter dan de concurrentie: of uw inhoud nu viraal gaat of een verkoop heeft, Pressable houdt uw site zoals altijd snel, ongeacht het verkeer.

Er is echter een negatieve kans op het langzaam laden van pagina’s en serverproblemen. Pressable is een partner die uw bedrijf verdient. Het belooft u deskundige ondersteuning te bieden, een enkele dashboardoplossing voor al uw sites, beveiliging en snelheid.

Bovendien ondersteunt het winkeleigenaren, bureaus en site-eigenaren die moeite hadden om schaalbaarheid, ondersteuning, snelheid en beveiliging te vinden door de juiste prestaties, prijzen en partnerschap te bieden. Het helpt u verder bij het voltooien van elk doel van uw bedrijf.

Kenmerken van Pressable

U kunt genieten van ongeëvenaarde snelheid, ondersteuning en beveiliging, samen met exclusieve en krachtige functies die u niet overal zult vinden. Laat uw bedrijf dus groeien op het krachtigste WordPress-hostingplatform.

Laten we de functies in detail bespreken en kijken hoe dit voordelig kan zijn voor uw bedrijf.

Automatische failover

U kunt ontspannen, wetende dat als uw server in de toekomst een probleem tegenkomt, de monitoringsystemen van Pressable automatisch overschakelen naar een alternatieve server. Deze premiumfunctie is gratis, dus u hoeft zich niet apart op deze service te abonneren of er tijd aan te besteden.

100% uptime

Pressable garandeert schriftelijk dat haar datacenternetwerk 100% uptime biedt. Deze garantie sluit gepland onderhoud uit, aangezien het voor elke server noodzakelijk is om het juiste onderhoud te ondergaan. Het beste is dat u 5% van de maandelijkse vergoeding krijgt die u kiest voor elke 30 minuten downtime.

Content Delivery Network

Het wereldwijde content delivery network (CDN) van Pressable laat uw websites sneller laden, zodat u kunt genieten van betere SEO-ranglijsten. Dit is mogelijk vanwege de dichtstbijzijnde locatie van de server. Omdat uw publiek zich zeer dicht bij de locatie bevindt, kunnen ze genieten van razendsnelle websites met veel verkeer.

NVMe-serverinfrastructuur

Het netwerk van Pressable maakt gebruik van NVMe-servers voor verbeterde beveiliging, verbeterde wachtrijen en verbeterde responstijden. De NVMe-servers maken uw websites niet alleen sneller, maar laten uw website ook beter scoren in zoekmachines.

Geoptimaliseerde hosting

Het datanetwerk van het Pressable WordPress-hostingplatform is ontworpen door dezelfde geesten achter WooCommerce en WordPress. Pressable richt zich alleen op het WordPress CMS voor elke website en garandeert topprestaties, betrouwbaarheid en veiligheid.

  8 Beste GPU-ondersteuningsbeugel

Gratis beheerde migraties

Maak je geen zorgen over het migreren van je websites van een ander platform naar Pressable. Het zorgt voor alle processen die bij het migreren betrokken zijn, waardoor u gemoedsrust krijgt. Laat het klantenserviceteam weten wat uw vereisten zijn en zij zullen alles voor u regelen zonder kosten.

Prestatiebewaking en -optimalisatie

Gecertificeerde experts van Pressable controleren uw site op geheugengebruik en prestaties. U ontvangt onmiddellijk meldingen over het probleem, samen met enkele handige tips om dat probleem te voorkomen. Op deze manier kunt u de prestaties van uw site verbeteren zonder risico.

Aanpasbare en schaalbare WordPress-hosting

Of u nu een startup, een groeiend bedrijf of een onderneming bent, Pressable biedt flexibele en aanpasbare plannen voor elk soort bedrijf met krachtige functies. Samen met u ontwikkelen zij een plan op maat, afgestemd op uw exacte specificaties.

Dagelijkse back-ups

Bescherm de gegevens van uw website met de nachtelijke WordPress-back-ups van Pressable die worden aangedreven door Jetpack Security. Controleer websitewijzigingen, herstel uw site en plan back-ups met de gebruiksvriendelijke interface van Jetpack. Jetpack-beveiliging verhoogt de beveiliging en prestaties van uw website. Het biedt tools voor sociale media, CRM, SEO, thema’s en meer.

Gebruiksvriendelijk dashboard

Beheer uw enkele of meerdere websites met het intuïtieve dashboard van Pressable. Wijzig instellingen, kloon bestaande sites, maak nieuwe websites, verleen bijdragers toegang tot sommige websites en meer met slechts een paar klikken.

Staging-omgevingen

Met de gebruiksvriendelijke staging-omgevingen van Pressable kunt u nieuwe functies en gebruikerservaringen ontwikkelen en testen. U kunt dezelfde site later zonder extra inspanning naar de productiefase pushen. Voor elke website die je hebt, krijg je een optie van een staging-omgeving die wordt geleverd met WordPress of WooCommerce-installatie.

Titan professionele e-mail

De professionele e-mail van Pressable is een speciale service die wordt aangeboden en mogelijk wordt gemaakt door Titan en die gelijktijdig met uw hostingplan wordt uitgevoerd. Met Titan e-mail kunt u efficiënter en slimmer werken met een aangepast e-mailadres en veelzijdige mobiele en webapplicaties.

Gratis SSL-certificaten

U geeft vertrouwen in het veilige gebruik van uw website, aangezien de persoonlijke gegevens van uw gebruikers worden beschermd met de SSL-certificaten van Pressable, mogelijk gemaakt door Let’s Encrypt. SSL houdt niet alleen uw klanten veilig, maar verbetert ook de SEO van uw site.

Beheerde WordPress-updates

WordPress wordt voortdurend verbeterd en ontwikkeld. U hoeft deze niet handmatig bij te werken wanneer u een nieuwe versie vindt. Pressable zorgt voor alle updates om uw website zo veilig en geoptimaliseerd mogelijk te houden.

Webtoepassingsfirewall (WAF)

Alle websites die op Pressable worden gehost, zijn beveiligd met een webapplicatie-firewall. Deze WAF beschermt uw website tegen de meest voorkomende aanvallen door kwaadaardige activiteiten te identificeren en op de zwarte lijst te zetten, terwijl u goed verkeer krijgt.

Website Malware Scannen en Bedreigingsbewaking

Het beveiligingsteam van Pressable zorgt voor het scannen van uw websites op cyberbedreigingen en malware. Dit verlost u van extra werk, zodat u zich kunt concentreren op andere IT-activiteiten die u helpen groeien.

Hulp bij herstel van WordPress-hacks

Het team van experts van Pressable zorgt voor alles op het moment dat de website wordt gecompromitteerd. Ze onderzoeken eerst de oorzaak, verwijderen opdringerige software en ruimen de rommel op. U krijgt hierover ook gedetailleerde begeleiding, zodat dit soort storingen nooit meer zullen gebeuren.

Hoe in te stellen Drukbaar?

Het instellen van Pressable is vrij eenvoudig. U hoeft alleen maar eenvoudige procedures te volgen om een ​​nieuwe website te starten of de bestaande te migreren naar Pressable.

 • Kies eerst het beste abonnement voor uw bedrijf. U kunt ook met Pressabel samenwerken om een ​​passend plan op te stellen op basis van uw bedrijfsbehoeften.
 • Of u nu een nieuwe website wilt maken of de bestaande wilt migreren, u kunt snel een praatje maken met het klantenserviceteam.
 • Als je een nieuwe website wilt maken, begin dan met het installeren van WordPress en voeg er plug-ins aan toe. Kies de beste sjabloon voor uw website en u bent klaar om tekst en afbeeldingen erin te plaatsen.
 • Alles staat op tafel, dus geniet van risicovrije hosting met beschikbare oplossingen.

Drukbaar: voordelen en beperkingen

Voordelen:

 • Het draagt ​​​​maandelijkse gegevens over de hele linie over zonder enige limiet.
 • In elk abonnement vindt u gratis CDN en SSL.
 • Elke nacht wordt er automatisch een back-up van uw website gemaakt.
 • Het scant regelmatig op kwaadaardige activiteiten.
 • Het biedt een handige functie voor de staging-omgeving.
 • Je krijgt gepersonaliseerde onboarding.
 • Ervaar de uitstekende Jetpack-beveiligingstool.
 • U krijgt een 30 dagen niet goed geld terug garantie.
 • Het biedt gratis migratie en back-ups.
 • Het belooft hacks op te ruimen.
  Hoe u Outlook-agenda-evenementen kleurcodeert met behulp van categorieën

Beperkingen

 • Het verkoopt geen domeinen.
 • U zult geen Jetpack Professional-abonnement vinden.
 • Het is een beperkte interne back-up.
 • Er is geen toegang tot de premium WordPress-thema’s.

Prijzen

Pressable wordt geleverd met verschillende prijsopties, zoals:

 • Toegangsplan: het omvat één WordPress-installatie, 5000 bezoeken/maand, 10 GB opslag/maand, een WP-cloudplatform, enz. vanaf $ 15,83/maand indien jaarlijks gefactureerd.
 • Persoonlijk abonnement: het omvat één WP-installatie, 30.000 bezoeken/maand, 20 GB/maand, Jetpack Security dagelijks, enz. vanaf $ 20,83/maand indien jaarlijks gefactureerd.
 • Starterplan: het omvat drie WP-installaties, 50.000 bezoeken/maand, 30 GB/maand, dagelijkse Jetpack-beveiliging, enz. vanaf $ 37,50/maand indien jaarlijks gefactureerd.
 • Pro-abonnement: het omvat 10 WP-installaties, 150.000 bezoeken per maand, 30 GB opslagruimte, enz. vanaf $ 75 per maand indien jaarlijks gefactureerd.
 • Premium-abonnement: Het omvat 20 installaties, 400.000 bezoeken/maand, 80 GB/maand, enz. voor $ 129,17 indien jaarlijks gefactureerd.
 • Bedrijfsplan: Het omvat 50 installaties, 1.000.000 bezoeken/maand, 200 GB/maand, enz. voor $ 291,67 indien jaarlijks gefactureerd.

Alternatieven voor Pressable

Ondanks dat het een goede set functies, prestaties, prijzen en andere aanbiedingen biedt, zal niet iedereen Pressable ideaal vinden voor hun website. Het maakt niet uit wat de reden is dat je Pressable niet leuk vindt, je kunt altijd andere opties hebben.

Dus, als u op zoek bent naar een Pressable-alternatief, zijn hier enkele van de beste.

#1. Kinsta

Optimaliseer je middelen, budget en beheertaken met Kinsta’s tools op ondernemingsniveau. U krijgt premiumfuncties in elk abonnement zonder extra kosten. Het biedt de allerbeste CPU’s en netwerkbeschikbaarheid dankzij de C2-machines van Google.

Kinsta heeft ingebouwde tools voor prestatiebewaking en een wereldwijd CDN. Kies de dichtstbijzijnde locatie uit 35 datacenters over de hele wereld om de inhoud op te slaan.

Het biedt snellere en veiligere websites voor uw bedrijf. Je kunt je site eenvoudig beheren met Kinsta’s eenvoudige dashboard, tijdbesparende tools, probleemoplossing met analyses en meer.

U krijgt schaalbare prijsplannen voor uw site tegen een startprijs van $ 35 per maand, inclusief één WordPress-installatie, 25.000 bezoeken en 10 GB schijfruimte.

#2. nexces

Bouw uw bedrijf online op met Nexcess WordPress-hosting en ervaar hoge beveiliging, snelheid en schaalbaarheid. U krijgt de maximale snelheid met uitstekende beeldcompressie, intelligente hulpprogramma’s voor het bijwerken van plug-ins, gratis migraties, verkeerslimieten, gemeten paginaweergaven, serverbewaking en meer.

Begin vandaag nog met WordPress met flexibele prijsopties vanaf $ 13,30/maand voor één site, 14 GB opslagruimte, 2 TB bandbreedte, 10 PHP-workers en een geld-terug-garantie van 30 dagen.

#3. A2-hosting

Krijg krachtige beheerde WordPress-hosting gebouwd voor snelheid voor uw groeiende bedrijf met A2 Hosting. Het helpt je bij het bouwen van een website met solide beveiliging, premiumfuncties, plug-ins en meer. Het is geoptimaliseerd voor snelheid en snelle en eenvoudige installatie.

Profiteer van functies zoals razendsnelle prestaties, gratis websitemigratie, toonaangevende beveiliging, dagelijkse geautomatiseerde back-ups, voor A2 geoptimaliseerde WordPress, deskundige ondersteuning en meer.

Kies het juiste abonnement voor u tegen een startprijs van $ 11,99 per maand voor één website, 50 GB NVMe-opslag, 4 GB geheugen, dagelijkse back-up en meer.

Conclusie

Het verkrijgen van een goed presterende, veelzijdige en krachtige WordPress-hosting zoals Pressable kan een grote hulp zijn om uw bedrijf te laten groeien. Het helpt je niet alleen om de veelvoorkomende WordPress-siteproblemen zoals downtime en snelheid tegen te gaan, maar kan je site ook naar grote hoogten tillen. Als gevolg hiervan kunt u getuige zijn van een betere sitesnelheid, beschikbaarheid, bereik, SEO-ranglijst en conversiepercentages.

Koop dus vandaag Pressable voor uw WordPress-site en voel het verschil.

gerelateerde berichten