Krijg afspeelbedieningsbewegingen in iOS 7 Music-app, CC en vergrendelscherm

Er zijn een aantal Cydia-tweaks die het gebrek aan op gebaren gebaseerde muziekbedieningen van iOS kunnen compenseren. Er zijn tweaks die aanbieden om gebaren toe te voegen in de Muziek-app, het vergrendelscherm, het Berichtencentrum en zelfs de volume-HUD. Gesture Music Controls is echter anders (en misschien beter) dan alle andere tweaks die bij dit genre horen, omdat het meerdere delen van iOS beïnvloedt. Dankzij deze aanpassing kun je eenvoudig de momenteel afgespeelde nummers bedienen vanaf het vergrendelscherm, het Control Center en de stock Music-app. Gesture Music Controls vereist geen configuratie en is direct na installatie klaar voor gebruik. De opties voor delen die beschikbaar zijn in de tweak maken het perfect voor het scrobbelen van je muziek.

  Miranda helpt u de tijd in meerdere tijdzones te coördineren [iOS]

Tweaks zoals Gesture Music Control zijn meestal niet zo handig om te gebruiken vanwege een overdaad aan ondersteunde gebaren. Hoewel Gesture Music Control op zichzelf al veelomvattend is, hoeft u niet lang te wennen aan de gebaren die het biedt. De gebaren blijven ongewijzigd in verschillende delen van iOS. Ongeacht of u zich op het vergrendelscherm bevindt of in het Control Center, een veeg naar rechts op de naam van het nummer brengt u naar het volgende nummer in de afspeellijst. Hier is een lijst met alle gebaren die worden ondersteund door Gesture Music Control.

Veeg naar rechts: speelt het volgende nummer af
Links vegen: brengt je terug naar het vorige nummer
Tik op: Pauze / Afspelen
Omhoog vegen: opent het iOS 7-menu voor delen. Je kunt tweeten over het nummer dat momenteel wordt afgespeeld, de naam ervan op Facebook plaatsen of de informatie delen via sms en e-mail.
Tikken en vasthouden: dit gebaar werkt alleen in de app Muziek. Druk ergens lang op de albumhoes en het beoordelingsvenster verschijnt. Alle andere gebaren blijven hetzelfde in de Muziek-app.

  Toestaan ​​dat oproepen en berichten van een contactpersoon worden overgeslagen Niet storen in iOS

Merk op dat Gesture Music Control de afspeelknoppen op het Control Center en het vergrendelscherm vervangt met zijn gebaren, dus als je het eenmaal hebt geïnstalleerd, is er geen andere manier om je muziek vanaf die twee plaatsen te bedienen. De Muziek-app blijft echter ongewijzigd.

Gesture Music Control werkte vrij goed in onze ervaring. Het enige nadeel is het ontbreken van een instellingenmenu. Dit betekent dat de enige manier om de zichtbare bedieningselementen te herstellen, is door de tweak helemaal te verwijderen. Afgezien van dit kleine probleem, houden we van de tweak en bevelen het ten zeerste aan. Je kunt het voor 99 cent krijgen van de BigBoss-repo van de Cydia-winkel.

  Hoe sterbeoordelingen in de muziek-app in iOS 10 in te schakelen