Krijg een app-switcher op volledig scherm in iOS 7 met previews op volledig scherm

Terwijl Cydia-tweaks zoals ClassicSwitcher en ControlTask ​​gebruikers in staat stellen de oude app-switcher terug te brengen naar iOS 7, heeft de nieuwere versie van deze functie al een behoorlijk aanbiddende fanbase verzameld. De kaarten die in de nieuwe app-switcher worden aangeboden, zien er mooier uit en bieden natuurlijk previews van alle geopende apps. FullscreenPreviews is een nieuwe tweak die dit idee uitbreidt en de app-switcherkaarten uitrekt om het hele scherm te bedekken. Dit is in het begin misschien niet logisch, maar je hoeft de aanpassing maar één keer te gebruiken om de gedachte te begrijpen die bij het maken ervan is ontstaan.

FullscreenPreviews is het soort tweak waar je even aan moet wennen, omdat het de hele app-switcher vernieuwt. U kunt de tweak wijzigen via het menu dat het toevoegt aan de app Instellingen. Het is standaard ingeschakeld onmiddellijk nadat je het hebt geïnstalleerd, dus het enige wat je hoeft te doen is dubbeltikken op de startknop om de app-switcher te openen.

  De populaire KMPlayer komt naar Android en iOS; We gaan hands-on

In het begin kunnen nieuwe gebruikers zich een beetje verloren voelen, omdat de kaarten er niet anders uitzien dan de app die ze vertegenwoordigen, dat wil zeggen dat er niets is om aan te geven of je in de app-switcher bent of een app gebruikt. Het proces blijft hetzelfde: je veegt naar links en rechts over het scherm om tussen app-voorbeelden te schakelen, tikt eenmaal op een voorbeeld om naar de app te schakelen of schuif het omhoog om het te sluiten. De mogelijkheid om meerdere apps tegelijk te doden gaat echter verloren.

  Feedworthy For Reddit is een op gebaren gebaseerde app voor redditing in bed [iOS]

Het kan zijn dat je af en toe vertraging oploopt bij het overschakelen naar een app, zeker als de betreffende app al geruime tijd inactief is. De ontwikkelaar stelt voor om twee keer op het voorbeeld te tikken, wat in dergelijke gevallen hoogstwaarschijnlijk de zaken zal versnellen. De rest van de tweak verloopt probleemloos; scrollen tussen en negeren van voorvertoningen gaat net zo soepel als in de standaard app-switcher. Mogelijk moet u uw apparaat één keer opnieuw activeren nadat u de aanpassing hebt in- of uitgeschakeld.

FullscreenPreviews is een behoorlijke aanpassing, maar ik geloof dat alleen een specifiek deel van de jailbreak-gemeenschap het leuk zal vinden. Het is meer een cosmetische aanpassing in plaats van een die gemak toevoegt. Het kan praktischer worden als er een soort indicator wordt toegevoegd aan of rond de app-voorbeelden.

  Een back-up maken van klembordtekst op iOS

Noot van de redactie: het kan een goed idee zijn om onderaan een rij pictogrammen te laten verschijnen, zoals in de standaard app-switcher.

U kunt FullscreenPreviews gratis downloaden van de BigBoss-repo van de Cydia-winkel.