Kun je de datum op Instagram-berichten wijzigen?

We zijn het er allemaal over eens dat deze moderne tijd wordt geregeerd door sociale media. we geven veel om onze posts, likes en shares in deze digitale wereld. Sociale media werden een vitale bron van leven. Instagram is een van de meest populaire social media-apps die we gebruiken. Van direct nieuws tot populaire video’s, we vertrouwen voor bijna alles op Instagram! Omdat het zo populair is, heeft het veel functies om gebruikers comfortabel te laten gebruiken. Tijdens het gebruik van Instagram ontstaan ​​er veel twijfels in onze gedachten, zoals het vinden van onze gelikete berichten, het plaatsen van een Instagram-bericht op een datum die al is verstreken, het vinden van onze volgers, het automatisch wijzigen van de datum en tijd op Instagram, enz. Als u iemand bent die dat is Als u iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, brengen we u een handige gids die u leert of u de datum op Instagram-berichten kunt wijzigen.

Kun je de datum op Instagram-berichten wijzigen?

Als je eenmaal weet of je de datum op Instagram-berichten kunt wijzigen, volg je een van de onderstaande methoden om de huidige datum op je Instagram-verhaal te zetten:

Methode 1: datum handmatig invoeren

1. Navigeer naar de Instagram-app en open deze.

2. Om een ​​Instagram-verhaal te maken, klik je eerst op je profielpictogram in de linkerbovenhoek van de startpagina. Je kunt de homepage ook naar rechts vegen om een ​​verhaal toe te voegen.

3. Selecteer een methode om je verhaal te maken. U kunt een foto of video vastleggen via het camerapictogram of u kunt zelfs een foto of video uit de galerij selecteren.

4. Tik na het selecteren van de foto of video op het Aa-pictogram in het bovenpaneel en typ de datum handmatig.

  Hoe u uw Instagram-gebruikersnaam en weergavenaam kunt wijzigen

5. Tik op het pijlpictogram in de rechterbenedenhoek.

7. Selecteer de optie jouw verhaal en geef aan of je het verhaal aan Facebook wilt toevoegen of niet. Tik vervolgens op delen.

Methode 2: Datum delen via stickers

1. Navigeer naar de Instagram-app en open deze.

2. Om een ​​Instagram-verhaal te maken, klik je eerst op je profielpictogram in de linkerbovenhoek van de startpagina. Je kunt de homepage ook naar rechts vegen om een ​​verhaal toe te voegen.

3. Selecteer een methode om je verhaal te maken. U kunt een foto of video vastleggen via het camerapictogram of u kunt zelfs een foto of video uit de galerij selecteren.

4. Tik na het selecteren van de foto of video voor je verhaal op het stickerspictogram in het bovenste paneel.

5. Je zult veel stickers vinden samen met de datumsticker.

6. Tik na het selecteren van de datumsticker op het pijlpictogram in de rechterbenedenhoek.

7. Selecteer de optie jouw verhaal en geef aan of je het verhaal aan Facebook wilt toevoegen of niet. Tik vervolgens op delen.

Is het mogelijk om Instagram-berichten te dateren?

Nee, het is niet mogelijk om Instagram-berichten te antedateren. Volgens de officiële regels hebben experts bevestigd dat je op geen enkele manier je Instagram-berichten kunt antedateren. Het is dus duidelijk dat u niet met terugwerkende kracht kunt werken, maar u kunt ze wel verwijderen of bereiken om ze kwijt te raken.

Hoe kun je een Instagram-bericht plaatsen op een datum die al is verstreken?

Zoals hierboven besproken, kun je een Instagram-bericht niet plaatsen op een datum die al is verstreken. Als u wijzigingen wilt aanbrengen in het onderschrift van het bericht dat u al hebt geplaatst. Of je kunt het bericht verwijderen of archiveren als je niet langer het gevoel hebt dat anderen het kunnen zien. Zo, we hopen dat het voor jou duidelijk is dat Instagram post op een datum gezet is die al verstreken is.

Kun je de volgorde van foto’s op Instagram wijzigen nadat je ze hebt geplaatst?

Ja, je kunt de volgorde van foto’s op Instagram wijzigen nadat je ze hebt geplaatst. Soms wil je na het plaatsen van een carrousel de omslagfoto wijzigen, maar wil je het bericht niet verwijderen en alles opnieuw uploaden. En dus is er een functie van Instagram waarmee gebruikers de volgorde van foto’s in de carrousel kunnen wijzigen nadat ze zijn geplaatst.

  Hyperlapse Record Time Lapse-video's en delen op Facebook en Instagram

Hoe kunt u uw Instagram-feed in chronologische volgorde rangschikken

Volg de onderstaande stappen om uw Instagram-feed in chronologische volgorde te rangschikken.

1. Navigeer naar de Instagram-app en open deze.

2. Uw startpagina ziet er zo uit samen met uw feed die niet in chronologische volgorde staat.

3. Tik op de Instagram-zin in de linkerbovenhoek.

4. Tik vervolgens op de optie Volgen in het vervolgkeuzemenu dat op het scherm verschijnt.

En je bent klaar! Al uw feed wordt nu in chronologische volgorde weergegeven.

Hoe kun je berichten op Instagram herschikken na het plaatsen

We houden allemaal van posten op Instagram. Na het plaatsen van een carrousel hebben we vaak zin om de omslag van de foto van die specifieke carrousel te veranderen. We voelen ons er zelfs machteloos bij. Maar maak je geen zorgen, we zijn er om je te helpen! Nadat je weet of je Instagram-berichten kunt antedateren, volg je gewoon de gedetailleerde point-to-point-stappen die hieronder worden vermeld om je berichten op Instagram na het plaatsen opnieuw in te delen.

1. Navigeer naar de Instagram-app en open het.

2. Open je bericht en tik op de drie stippen in de rechterbovenhoek van het bericht.

3. Tik op bewerken in het venster dat onder aan het scherm verscheen.

4. Tik op het verwijderpictogram in de linkerbovenhoek van het bericht op de foto die je niet als omslagfoto voor je bericht wilt hebben.

5. Bevestig de verwijdering door op het verwijderpictogram te tikken in het venster dat op het scherm verschijnt.

6. Herhaal stap 4 en 5 totdat je de gewenste foto hebt als omslagfoto van het bericht.

Opmerking 1: houd er rekening mee dat er ten minste twee foto’s in uw carrousel moeten staan, dus let op bij het verwijderen van de extra foto’s.

Opmerking 2: maak je geen zorgen over de foto’s die je hebt verwijderd. Je krijgt ze er weer in door de volgende stappen te volgen.

7. Tik vervolgens op uw profielpictogram in de rechterbenedenhoek.

8. Tik nu op de drie regels in de rechterbovenhoek van de pagina die wordt geopend.

9. Tik nu op de optie Uw activiteit in het venster dat onder aan het scherm verschijnt.

  Laat Instagram u weten wanneer iemand inlogt op uw account?

10. Tik op de optie Onlangs verwijderd van de geopende pagina.

Al je onlangs verwijderde foto’s en video’s uit je berichten worden hier weergegeven.

11. Open de foto die je eerder uit de carrousel hebt verwijderd en tik op het pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek van de afbeelding.

12. Tik op de optie herstellen in het vervolgkeuzemenu.

13. Bevestig uw herstel door op de hersteloptie te tikken in het venster dat op het scherm verschijnt.

En je bent klaar! Nu verschijnen de herstelde foto’s in chronologische volgorde in je carrousel. Ze verschijnen naast de foto’s die al in het bericht zijn opgeslagen. Dus door de bovenstaande stappen te volgen, kun je berichten op Instagram herschikken.

Hoe kun je de datum op Instagram-berichten wijzigen

Zoals eerder in dit artikel besproken, zijn er geen methoden/manieren beschikbaar om een ​​verhaal op Instagram te antedateren. Het moet je dus duidelijk zijn dat er geen functies beschikbaar zijn op Instagram waarmee je een verhaal kunt dateren.

Hoe kunt u de datum en tijd op Instagram automatisch wijzigen

De datum en tijd op Instagram worden gehaald uit de datum en tijd van je smartphone. De tijd en datum die op je smartphone zijn ingesteld, zijn dus de tijd en datum op Instagram. Als je wilt dat het automatisch gaat, stel dan de datum en tijd van je smartphone in als automatisch en hetzelfde zal ook op Instagram lijken. Dus door de datum en tijd van je smartphone te wijzigen in automatisch, kun je de datum en tijd op Instagram automatisch wijzigen.

Aanbevolen

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je hebt kunnen controleren of je de datum op Instagram-berichten kunt wijzigen. Laat ons weten welke methode voor jou het beste werkte. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder plaatsen.

gerelateerde berichten