Kun je een gratis gamertag-verandering krijgen?

Xbox is een geweldig platform voor moderne games en entertainment. Het is genoten door gameliefhebbers en is in de loop der jaren gegroeid. Het hebben van exclusieve gamertags voor de spelers is een van de meest opwindende functies van de Xbox. Laten we eens kijken hoe u kunt weten of een Xbox-naam in gebruik is en hoe u uw Xbox Gamertag gratis kunt wijzigen zonder te betalen. Mensen hebben ook hun twijfels geuit over waarom je moet betalen om je Gamertag te wijzigen. Laten we al deze vragen oplossen en inzicht krijgen in Xbox, Gamertags en een gratis Gamertag-verandering krijgen.

Kun je een gratis gamertag-verandering krijgen?

Blijf verder lezen om de stappen te vinden die uitleggen of je een gratis Gamertag-verandering kunt krijgen en hoe je dat in detail kunt doen met handige illustraties voor een beter begrip. Maar laten we eerst eens kijken wat de klassieke Gamertag-verandering is.

Wat is een klassieke gamertag?

De klassieke gamertag verwijst naar de naam die wordt weergegeven in je gameraccounts. Maar deze klassieke Gamertag bevat geen symbolen. De nieuwe Gamertags ondersteunen alle karakters en symbolen. De klassieke gamertag zou abc123 zijn, terwijl de nieuwe abc#123 kan zijn. Dit komt omdat symbolen niet worden ondersteund door oudere spellen.

  14 Beste online HR-graden om aan te vragen

Hoe weet je of een Xbox-naam is ingenomen?

Volg de onderstaande tips om te weten of een Xbox-naam als eerste wordt gebruikt:

  • Voer een Gamertag naar keuze in op Xbox Live.
  • Controleer ook de beschikbaarheid van de Xbox Gamertag met de Xbox Gamertag Checker. Het geeft je ideeën voor nieuwe Gamertags die niet worden gebruikt.

Wat is uw gamertag-nummer?

Als uw gewenste gamertag al in gebruik is, wordt er een nummer toegevoegd als achtervoegsel om u te onderscheiden van de namen van andere mensen met dezelfde gamertag. U kunt maximaal 12 tekens in uw gamertag hebben. Als je geen nummer in je Gamertag wilt, kun je een andere Gamertag kiezen.

Hoeveel kost het om je Xbox-gamertag te wijzigen?

Je kunt je Gamertag slechts één keer gratis wijzigen. Als je wilt veranderen na de gratis kans, moet je elke keer dat je verandert ongeveer $ 9,99 / £ 7,99 betalen.

Kun je een gratis gamertag-verandering krijgen?

Ja, je krijgt een gratis Gamertag-wijziging nadat je je account hebt aangemaakt. Uw Xbox Gamertag wordt automatisch gegenereerd wanneer u zich aanmeldt. Als u niet tevreden bent met de Gamertag, kunt u deze één keer gratis aanpassen en moet u elke keer dat u een wijziging aanbrengt betalen.

Hoe kunt u uw Xbox-gamertag gratis wijzigen zonder te betalen?

De Xbox Gamertag wordt gegenereerd wanneer u zich voor het eerst aanmeldt. U kunt deze slechts één keer gratis wijzigen. Volg de onderstaande stappen om een ​​gratis Gamertag-wijziging te krijgen:

1. Druk op de Xbox-knop op je controller.

2. Kies onder Profiel & systeem voor Mijn profiel.

3. Kies vervolgens Profiel aanpassen.

4. Voer uw nieuwe gamertag in onder de optie Kies uw nieuwe gamertag en selecteer Beschikbaarheid controleren.

Opmerking: als de gamertag niet beschikbaar is, moet u deze blijven wijzigen totdat u er een krijgt.

5. Bekijk de gamertag in het volgende venster en selecteer WIJZIG GAMERTAG.

  Widgets verwijderen uit het Berichtencentrum op Mac

Kun je je Xbox-gamertag meerdere keren gratis wijzigen?

Nee, je kunt de Gamertag maar één keer gratis wijzigen. Om je gamertag te wijzigen na de gratis kans, moet je $ 9,99 / £ 7,99 of 800 Microsoft-punten betalen elke keer dat je verandert.

Hoeveel gratis gamertag-wijzigingen kunt u krijgen?

Uw Xbox Gamertag wordt aangemaakt wanneer u zich aanmeldt en kan slechts één keer gratis worden gewijzigd. Als u het meer dan één keer moet wijzigen, moet u kosten betalen. Er zijn echter ook enkele manieren om het meer dan eens gratis te wijzigen. Je zult Microsoft-punten en andere spelpunten moeten verzamelen. De vereiste punten zijn meestal erg hoog, maar als je het doel eenmaal hebt bereikt, kun je weer gebruik maken van de kans om het gratis te wijzigen.

Waarom moet je betalen om je gamertag te wijzigen?

Alle gegevens van uw account, zoals licentieoverdracht, aankopen, berichten en prestaties, worden op de server opgeslagen. Hierdoor neemt elk profiel wat serverruimte in beslag. Je moet dus betalen om je gamertags te wijzigen. Het opslaan van deze enorme hoeveelheid data kost veel geld. Als er geen kosten in rekening worden gebracht voor het wijzigen van de gamertag, kunt u de gamertags regelmatig wijzigen. Daarom worden de wijzigingen en het maatwerk na de ene gratis wijziging in rekening gebracht. Dit zou je vraag hebben beantwoord: waarom moet je betalen om je gamertag te wijzigen.

Hoe kun je je naam op Xbox One wijzigen zonder gamertag?

Volg de onderstaande stappen om je naam op Xbox One te wijzigen zonder Gamertag:

1. Druk op de Xbox-knop op je controller.

2. Kies vervolgens Mijn profiel.

3. Selecteer Profiel aanpassen.

4. Voer je nieuwe gamertag in onder Kies je nieuwe gamertag.

5. Kies de optie Beschikbaarheid controleren > GAMERTAG WIJZIGEN.

  Hoe u het scherm op uw Chromebook kunt opnemen

Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe u een gratis Gamertag-wijziging kunt krijgen.

Hoe kun je een gratis Xbox-cadeaubon krijgen?

Volg deze stappen om je spel leuker te maken en te genieten van de gratis beloningen:

Hoe kun je punten verdienen op Xbox?

Volg de onderstaande stappen om punten te verdienen op Xbox:

  • Gamers kunnen punten verdienen op Xbox door te zoeken op Bing en een aankoop doen bij de Microsoft Store.
  • Ook krijg je wekelijks een activiteitenpakket aangeboden; als de spelers ze voltooien, krijgen ze een aantal voordeelpunten.
  • Xbox Game Pass-leden kunnen punten verdienen door games uit de Xbox Game Pass-bibliotheek te spelen.

  • Om extra punten te verdienen, kunt u de spellen spelen en bekijken. U kunt nieuwe releases afspelen, films en tv van Microsoft huren en nieuwe apps downloaden.
  • Woon ook de maandelijkse enquêtes bij, koop games en neem deel aan leuke quizzen en peilingen.

***

We hopen dat dit artikel over hoe je een gratis gamertag-wijziging krijgt en hoe je kunt weten of een Xbox-naam wordt gebruikt, informatief was voor alle spelers die er zijn. Het doel was om al je vragen in eenvoudige stappen op te lossen, zodat je de beste gameplay kunt hebben. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten