Kun je iemand sms’en die je op de iPhone hebt geblokkeerd?

Stel je voor dat je een gruwelijk gevecht hebt gehad met je geliefde, en in een puur slecht humeur blokkeerde je ze, of ze blokkeerden je op je iPhone. Vervolgens heb je het internet afgespeurd om te weten of het mogelijk is om een ​​geblokkeerde chat op de iPhone te berichten of je af te vragen of je iemand kunt sms’en die je op de iPhone hebt geblokkeerd. Als u iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, brengen we u een handige gids die beide vragen in detail zal beantwoorden. Blijf dit artikel tot het einde lezen om alles over dit onderwerp te weten te komen!

Kun je iemand sms’en die je op de iPhone hebt geblokkeerd?

Laat ons leren of u iemand die u op uw iPhone hebt geblokkeerd, echt kunt sms’en of dat er alternatieve manieren zijn om dit te doen.

Kun je nog steeds iemand sms’en als ze je op de iPhone hebben geblokkeerd?

Nee, je kunt iemand niet sms’en als ze je op hun iPhone hebben geblokkeerd, en je kunt ook niet iemand sms’en die je op de iPhone hebt geblokkeerd. Je kunt alleen sms’en als ze je deblokkeren in dezelfde berichten-app.

  Apps op een Chromebook sideloaden

Kun je iMessage verzenden naar iemand die je hebt geblokkeerd?

Ja, je kunt een iMessage sturen naar iemand die je op je iPhone hebt geblokkeerd. Maar als u wilt dat ze de iMessage ontvangen die u hebt verzonden, moet u ze eerst deblokkeren in de Berichten-toepassing. Ze zullen het bericht pas ontvangen als je ze deblokkeert.

Kan ik nog steeds iemand bellen die mij heeft geblokkeerd?

Nee, u kunt de persoon die u heeft geblokkeerd niet bellen. Uw nummer wordt vermeld in de blokkeerlijst en u kunt geen verbinding maken met de persoon op zijn telefoon.

Werkt *67 als uw nummer is geblokkeerd?

Ja, *67 werkt mogelijk zelfs als uw nummer is geblokkeerd en de ontvanger wordt gebeld met de tekst Onbekende beller. U hoeft alleen *67 in te typen vóór de cijfers van het nummer van de ontvanger en naar dat nummer te bellen. De *67-code werkt echter alleen in de volgende landen:

  • Verenigde Staten (behalve AT&T)

  • Canada (vaste lijn)

  • Nieuw-Zeeland (Vodafone-telefoons)

Kunt u een tekst verzenden met *67?

Nee, *67 kan niet worden gebruikt om een ​​sms te verzenden, omdat deze code alleen uw beller-ID verbergt, niet uw bericht-ID. U kunt dus iemand bellen met deze code die uw beller-ID verbergt, maar u kunt nooit iemand sms’en die u op de iPhone hebt geblokkeerd.

Hoe ziet een iMessage eruit wanneer deze is geblokkeerd?

Wanneer u via iMessage een geblokkeerde chat op de iPhone verzendt, worden de chatballonnen groen weergegeven en verschijnen er geen berichtvinkjes voor gelezen of gezien.

Wat is een fantoom-sms-bericht?

Een fantoom-sms-bericht is een soort storing waarbij gebruikers een inkomend bericht ervaren, en als het is aangevinkt, verschijnt het niet op hun mobiele telefoon. Het is een aanname dat er een sms op je mobiel is aangekomen vanwege:

  • Een technische storing in de server van het berichtensysteem leidt ertoe dat de gebruikers een melding op hun telefoon ontvangen. Maar ze ontvangen geen sms-berichten in de Berichten-app.
  • Het kan ook te wijten zijn aan het phantom ringing syndrome, waarbij gebruikers zich voorstellen een sms-bericht te ontvangen als ze een rinkelend of trillend geluid horen. Maar eigenlijk is het gewoon een hallucinatie waardoor ze denken dat ze een sms hebben ontvangen.

Wat gebeurt er als je een sms naar een geblokkeerde iPhone stuurt?

Wanneer je een sms naar een geblokkeerde iPhone stuurt, ziet het er nog steeds uit als een normaal verzonden sms. Maar de ontvanger ontvangt de tekst niet op zijn iPhone. De tekst gaat nergens heen en wordt nog steeds blauw weergegeven zonder vinkjes voor afgeleverd of gelezen onder het bericht.

Als je iemand blokkeert, weten ze dat dan?

Ja, het is mogelijk. Wanneer je iemand blokkeert, kunnen ze geen contact met je opnemen via een oproep of sms en krijgen ze geen melding dat ze door jou zijn geblokkeerd. Als die persoon u echter herhaaldelijk probeert te bellen, kunnen ze erachter komen dat ze zijn geblokkeerd vanwege het abrupte patroon van het weigeren van de oproep. Ze kunnen u ook een sms sturen en merken dat de berichtballon blauw is en niet door u wordt bezorgd of gelezen.

Hoe bel je iemand die je op de iPhone heeft geblokkeerd?

Als je iemand wilt bellen die je op je iPhone heeft geblokkeerd, kun je ze bellen met een ander telefoonnummer dat ze niet kennen. Of u kunt de volgende stappen volgen om te leren hoe u de *67-code gebruikt om uw telefoonnummer aan de kant van de ontvanger te verbergen:

Opmerking: de *67-code werkt alleen in de Verenigde Staten (behalve AT&T), Canada (vaste lijn) en Nieuw-Zeeland (Vodafone-telefoons).

1. Open de Telefoon-app op je iPhone.

2. Typ het telefoonnummer van de gewenste ontvanger op het toetsenbord.

3. Voeg *67 toe vóór de cijfers van het telefoonnummer, zoals hieronder weergegeven.

4. Tik op het pictogram Bellen om de oproep te plaatsen op het ingevoerde telefoonnummer dat uw telefoonnummer heeft geblokkeerd.

Hoe sms je iemand die je iPhone heeft geblokkeerd?

Als iemand je iPhone heeft geblokkeerd, kun je proberen ze te sms’en op alternatieve instant messaging-platforms, zoals WhatsApp, Signal of Snapchat. Maar u moet het telefoonnummer van die gewenste ontvanger hebben en die ontvanger moet een actief account op die platforms hebben om uw teksten te ontvangen. Dit is hoe u een geblokkeerde chat op de iPhone kunt verzenden.

Hoe kan ik iemand sms’en die mij heeft geblokkeerd?

U kunt iemand sms’en die uw telefoonnummer heeft geblokkeerd door ze te sms’en in een andere berichtentoepassing. Volg de onderstaande stappen om het antwoord te krijgen op uw kunt u iemand sms’en die u hebt geblokkeerd op de iPhone-vraag met gedetailleerde stappen.

Opmerking: ter illustratie hebben we de Snapchat-applicatie gebruikt om de gewenste persoon te vinden die uw telefoonnummer op de iPhone heeft geblokkeerd.

1. Veeg naar rechts om de app-bibliotheek op je iPhone te openen.

2. Zoek en tik op de Snapchat-applicatie om deze te openen.

3. Tik linksboven op je Snapchat-profielpictogram, zoals weergegeven.

4. Tik op de optie Vrienden toevoegen.

5. Tik op de zoekbalk Vrienden zoeken en voer de naam of het telefoonnummer in waarnaar u wilt zoeken.

6. Tik op de optie Toevoegen in het Snapchat-profiel van de gewenste persoon om ze als vrienden toe te voegen en ze te berichten.

***

We hopen dat je hebt geleerd dat je iemand kunt sms’en die je op de iPhone hebt geblokkeerd. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.