Kun je verbergen wie je volgt op Instagram?

Aanwezigheid op sociale media is versmolten met onze identiteit. Mensen gaan ervan uit dat je zeker een Facebook- of Instagram-account hebt, ook al is dat niet verplicht. Meestal plaatsen we details over ons leven op sociale media, maar niet iedereen is blij met alles wat het oplevert. De grenzen van wat als privé-informatie wordt beschouwd, zijn wazig geworden, dankzij Instagram en andere sociale-mediaplatforms. U dient dus enkele veiligheidsmaatregelen te nemen. Dus misschien wil je je Instagram-volgers en volglijst verborgen houden voor iedereen of bepaalde mensen. Als je een Instagram-gebruiker bent en je afvraagt ​​hoe je kunt verbergen wie je volgt op Instagram, dan ben je hier aan het juiste adres! We brengen je een handige gids die al je vragen zal oplossen, zoals hoe je kunt verbergen wie ik volg op Instagram en zien wie je volgt op Instagram.

Kun je verbergen wie je volgt op Instagram?

Of je kunt verbergen wie je op Instagram volgt, kom je verderop in dit artikel te weten. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is het verschil tussen volgen en volgers?

Op Instagram is het belangrijkste verschil tussen volgers en volgen dat:

  • Als uw account privé is, kunnen personen die geïnteresseerd zijn in uw profiel u volgverzoeken sturen in de secties voor volgers.
  • Als hun account echter privé is, kun je in het volgende gedeelte volgverzoeken sturen naar mensen waarin je geïnteresseerd bent.

Waarom zeggen sommige van mijn Instagram-volgers dat ze volgen?

Volgen op Instagram verwijst naar wanneer je de berichten van bepaalde mensen in je nieuwsfeed laat verschijnen door ze te volgen. Je volgt de Instagram-pagina’s of -accounts waarvan je de recente berichten leuk vindt en hun aankomende updates wilt zien. Om ervoor te zorgen dat hun volgers hun accounts fascinerend vinden, produceren veel Instagram-gebruikers en professionele makers vermakelijke inhoud. De kijkers volgen de gebruiker meestal met inhoud of berichten die ze leuk vinden op Instagram. Telkens wanneer die persoon iets schrijft, wordt het weergegeven in de nieuwsfeeds van de kijkers zodra ze die persoon beginnen te volgen. Om de inhoud van de maker te zien, beginnen deze kijkers de gebruiker op Instagram te volgen nadat ze op de knop Volgen op het profiel van de gebruiker hebben geklikt.

  Hoe Facebook te ontkoppelen van Instagram

Kunnen anderen zien wie je volgt op Instagram?

Ja, andere gebruikers kunnen zien wie je volgt op Instagram. In het huidige tijdperk van technologie zijn velen overdreven bezorgd over hoeveel Instagram-volgers ze hebben. De dingen kunnen echter heel anders werken als het gaat om de mensen die ze volgen. Als je een … hebt privé Instagram-account, kunnen alleen de volgers die je goedkeurt zien wie je volgt. Aan de andere kant, als uw account openbaar is, kan iedereen zien wie u volgt zonder u te hoeven volgen. Dit wetende, kunnen sommige mensen het ongemakkelijk vinden dat andere mensen deze personen ook kunnen zien.

Kun je stiekem iemand volgen op Instagram?

Ja, dat kan iemand volgen op Instagram zonder dat ze het weten. Je kunt dit doen door een ander account te gebruiken, een Instagram-viewer van derden of door een vriend naar hun pagina te laten kijken. De specifieke techniek die u moet gebruiken, wordt echter bepaald door de feiten van uw situatie.

Kun je je volgende lijst op Instagram verbergen? Kun je verbergen wie je volgt op Instagram?

Nee, je kunt het aantal mensen dat je volgt of de mensen die je volgt op Instagram niet verbergen, omdat deze details een integraal onderdeel zijn van het functioneren van de sociale-mediasite. Je kunt je Instagram-volgers of wie je volgt niet verbergen als je je profiel privé houdt, maar je kunt wel beheren wie ze kan zien. Hoewel je niet kunt voorkomen dat je volgers weten wie je volgt, kun je ze verwijderen, blokkeren of beperken.

Hoe verberg ik wie ik volg op Instagram? Hoe verberg je wie je volgt voor je volgers op Instagram?

Er zijn een aantal veiligheidsmaatregelen die je kunt nemen om de privacy van je account te vergroten, ook al biedt Instagram geen instelling in de applicatie om te verbergen wie je volgt. Hier is een gids over hoe je in een paar eenvoudige stappen kunt verbergen wie ik volg op Instagram.

Methode 1: Stel uw profiel in op privé

Er is een eenvoudige oplossing als je je zorgen maakt over je Instagram-privacy in het algemeen. Als je je profiel privé maakt, moet iedereen die iets op je Instagram-account wil zien, jou eerst volgen. Iedereen die u momenteel volgt, is hiervan echter vrijgesteld. Je huidige volgers kunnen nog steeds alles op je profiel zien, inclusief wie je volgt, zelfs als je account privé is. Bekijk de onderstaande methoden om uw account direct privé te maken.

Opmerking: voor beide Android en iOS Instagram-gebruikers.

1. Start de Instagram-applicatie op je Android- of iOS-smartphone.

2. Tik vervolgens op het profieltabblad in de onderste balk.

  Hoe u Facebook-gebruikers kunt blokkeren om u op Instagram te berichten

3. Tik op het hamburgerpictogram.

4. Tik op Instellingen.

5. Tik vervolgens op Privacy > Privéaccount om de schakelaar naar rechts in te schakelen.

Als je klaar bent, hebben degenen die je niet volgen op Instagram helemaal geen toegang tot je Instagram-profiel. Zo voorkom je onwelkome nieuwsgierige blikken.

Methode 2: Volgers verwijderen

Iedereen die je al volgt op Instagram, kan nog steeds je profiel zien en wie je volgt, zoals in het vorige gedeelte werd gezegd, zelfs als je Instagram-account op privé staat. Dus welke privacy-instellingen zijn beschikbaar voor mensen die je al volgen? Gelukkig is er altijd een weg als er een wil is. In dit geval kunt u ze uit uw profiel verwijderen, waardoor de inhoud van uw profiel volledig wordt verborgen. Volg de onderstaande instructies om een ​​volger uit je profiel te verwijderen.

1. Start Instagram op uw apparaat.

2. Tik op het profieltabblad > Volgers.

3. Zoek het gewenste IG-profiel dat u wilt verwijderen en tik op Verwijderen ernaast.

Natuurlijk had je een volger kunnen verliezen, maar uiteindelijk zijn je veiligheid en privacy veel belangrijker. Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe je kunt verbergen wie je volgt op Instagram.

Methode 3: Specifiek IG-profiel blokkeren

Mensen willen doorgaans de identiteit van hun volgers geheim houden voor bepaalde gebruikers. Gelukkig is het een eenvoudige manier om dit te doen door ze van je account te weren. Ze kunnen niet zien wie u volgt of andere informatie over uw account als deze is geactiveerd. Volg de eenvoudige instructies hieronder om een ​​gebruiker met succes uit uw account te blokkeren.

1. Open de Instagram-app op je telefoon.

2. Tik op het vergrootglaspictogram en zoek naar de gewenste gebruikersnaam die u zoekt.

3. Zoek en tik op het gewenste Instagram-profiel.

4. Tik vervolgens op het pictogram met de drie stippen in de rechterbovenhoek.

5. Tik op Blokkeren.

Hoe te verbergen wie je volgt op Instagram? Hoe Instagram te verbergen na activiteit?

Je hebt geen controle over wat andere mensen delen en er is te veel informatie en foto’s beschikbaar. Daarom moet je van een openbaar naar een privéprofiel gaan, tenzij je een internetbedrijf hebt, een influencer of een beroemdheid bent.

Dit beperkt automatisch de toegang tot de lijst met personen die u volgt en degenen die u volgen tot degenen die u ook volgen. Je moet het volgende doen om over te schakelen van een openbaar naar een privé Instagram-account:

Methode 1: IG-account privé maken

1. Open de Instagram-app op je smartphone.

2. Tik op het profieltabblad in de onderste balk.

3. Tik op het hamburgerpictogram > Instellingen > Privacy >.

4. Tik vervolgens op Privé-account om de schakelaar AAN te zetten.

Deze wijziging is ook mogelijk op Instagram voor de browser. Als je een privéaccount hebt, zullen anderen je moeten vragen om je te volgen.

  Hoe maak je een DM-groep op Instagram

Methode 2: Accounts beperken

Zelfs als je niet van een volger af wilt, wil je misschien nog steeds hun toegang tot je Instagram-account beperken als je nog steeds problemen met hen hebt. Dat kan zeker op Instagram. Je online status en of je hun berichten hebt gelezen, worden verborgen voor de persoon die je hebt beperkt.

1. Ga naar je Instagram-account en navigeer naar je profiel.

2. Tik op Privacy.

3. Veeg omlaag naar Verbindingen en tik op Beperkte accounts.

4. Zoek het gewenste IG-profiel en tik ernaast op Beperken.

De beperkte accountfunctionaliteit is ook toegankelijk via opmerkingen, directe berichten en uw eigen profiel. Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe je kunt verbergen wie je volgt op Instagram.

Hoe weet je of iemand je volgt op Instagram? Hoe weet je of iemand je volgt?

Denk aan de tijd dat we op onze verjaardagen twee extra snoepjes op school deelden. Hoewel we misschien volwassen zijn geworden, is het idee dat niet. Volgers bepalen de dynamiek van vriendschappen en relaties. Tegenwoordig is het hebben van een Instagram-account vereist voor elke vriendschap. Wat er gebeurt, is wanneer je ontdekt dat iemand je stiekem niet meer volgt. Hier is een gids over hoe je in een paar eenvoudige stappen kunt zien of iemand je volgt op Instagram.

Methode 1: Controleer het gewenste IG-profiel

Ga naar het gewenste IG-profiel om te zien of ze een volger van je zijn of niet. Als je het volgende ziet dat wordt vermeld onder de bio van dat profiel, kun je bevestigen dat ze je volgen. Met deze eenvoudige techniek kun je bepalen of iemand je volgt op Instagram of niet.

Methode 2: Doorloop uw lijst met volgers

U kunt controleren of iemand u al dan niet rechtstreeks vanuit uw profiel volgt, wat een andere manier is om erachter te komen of ze dat wel doen.

1. Navigeer naar je profielpagina op je Instagram-app.

2. Tik op Volgers.

3. Zoek het gewenste profiel. Als de naam van de persoon verschijnt, volgen ze je; anders zijn ze dat niet.

***

We hopen dat je hebt geleerd of je kunt verbergen wie je op Instagram volgt of niet. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat je hierna wilt leren.

gerelateerde berichten