Kun je zien wie je Instagram-verhaal of bericht heeft gescreenshot?

Instagram is een van de meest populaire sociale platforms ter wereld. Niet alleen Instagram is populair, het heeft ook dagelijks miljoenen actieve gebruikers over de hele wereld. De gebruikers vertrouwen de app en delen hun mening, werk en dag met de wereld op Instagram. En de redenen voor miljoenen gebruikers zijn de beveiliging, functies en transparantie van de Instagram-app voor gebruikers. Instagram introduceerde functies zoals verhalen, Reels, IGTV, verdwijnmodus en vele andere, die de aandacht van de gebruiker trokken en ervoor zorgden dat ze bij Instagram bleven door dergelijke functies toe te voegen. Voor sommige gebruikers is het slechts een app, maar voor sommigen is het een geweldige manier om hun talent te tonen, met de wereld te werken en ook in contact te komen met hun dierbaren en vrienden, waar ter wereld ze zich ook bevinden. Instagram richt zich op de privacy van gebruikers door uw account privé te houden. U beschermt uw account tegen degenen die u niet volgt. Maar wat als je die persoon volgt, en als de persoon een screenshot maakt van je verhaal of bericht, krijg je daar dan een melding van? Om het antwoord te weten, zal dit artikel u helpen. Het zal je helpen te leren of je kunt zien wie een screenshot van je Instagram-verhaal of bericht heeft gemaakt en of iemand een screenshot van je Instagram-verhaal heeft gemaakt. Je zult ook begrijpen of Instagram een ​​screenshot kan detecteren.

Kun je zien wie je Instagram-verhaal of bericht heeft gescreenshot?

Je zult leren of je kunt zien wie een screenshot heeft gemaakt van je Instagram-verhaal of post verderop in dit artikel. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Kan Instagram een ​​screenshot detecteren?

Ja, Instagram kan screenshots detecteren. Terwijl u zich aanmeldt bij uw Instagram-account op het inlogscherm, kunt u geen screenshot maken. En als je er een probeert te nemen, zal het je niet toestaan. Het betekent dat Instagram screenshots kan detecteren. Het detecteren van schermafbeeldingen is geen functie. Het is omdat je de Instagram-app hebt toegestaan, en daarom is het mogelijk. Instagram kan schermafbeeldingen detecteren, maar stelt je niet op de hoogte als iemand schermafbeeldingen van je profiel, foto en verhalen heeft gemaakt. Nu weet je of Instagram een ​​screenshot kan detecteren of niet.

Kun je zien wanneer iemand een screenshot van je Instagramverhalen maakt?

Nee, je kunt niet zien wanneer iemand een screenshot van je Instagram-verhalen maakt. In je Instagram-verhaal kun je zien hoeveel mensen je verhaal hebben bekeken en wie dat zijn. Maar als iemand een screenshot van je verhaal maakt, krijg je geen melding of indicatie. Als je je verhaal naar iemand in de chat hebt gestuurd en als in de chat de verdwijnmodus is ingeschakeld, ontvang je een bericht in de chat wanneer de andere persoon een screenshot maakt van je verhaal of de chat. En als je het bericht eenmaal hebt gelezen, verdwijnt het op basis van de voorkeur die je hebt ingesteld. Nu weet je of je kunt zien wanneer iemand een screenshot van je Instagram-verhalen maakt of niet.

  Meer weergaven krijgen op Instagram-rollen

Hoe kunt u zien wie uw Instagram-verhaal heeft gescreenshot?

Je kunt niet echt zien wie een screenshot van je Instagram-verhaal heeft gemaakt. Maar je kunt zien wie je verhaal heeft gezien. Als je je verhaal in een chat met iemand hebt gedeeld en als die persoon een screenshot van je verhaal in de chat heeft gemaakt, kun je dat weten. Volg deze stappen om te weten hoe het gebeurt:

Opmerking: zorg ervoor dat je de verdwijnmodus hebt ingeschakeld in de chat met die persoon.

1. Open de Instagram-app op je Android of iOS apparaat.

2. Tik op de Boodschapper pictogram in de rechterbovenhoek van het scherm.

3. Zoek en tik op de gewenste chat naar wie je je Instagram-verhaal hebt gestuurd.

4. In de chat zie je een klein bericht met de [username] nam een ​​screenshot.

Zo kun je zien wie een screenshot van je Instagram-verhaal heeft gemaakt of in de chat heeft gepost.

Kun je zien wie je Instagram-bericht heeft gescreenshot?

Nee, je kunt niet zien wie een screenshot van je Instagram-bericht heeft gemaakt. Er is nog geen functie die Instagram heeft geïntroduceerd. Als je je zorgen maakt over je berichten en niet wilt dat iemand ze ziet, kun je je account privé maken, zodat anderen je berichten pas kunnen zien als jij en de persoon elkaar volgen op Instagram. Instagram kan screenshots detecteren terwijl je alle benodigde machtigingen toestaat terwijl je de applicatie start, maar het geeft je geen melding wanneer iemand een screenshot van je Instagram-bericht heeft gemaakt. Nu weet je of je kunt zien wie een screenshot van je Instagram-verhaal of bericht heeft gemaakt.

  Hoe recente volgers op Instagram te zien

Waarom jezelf weghouden van apps of websites van derden?

Apps of websites van derden kunnen soms goed zijn. Maar in de meeste gevallen zijn ze schadelijk, kunnen ze uw beveiliging schaden en kunnen ze uw apparaat binnendringen of het hacken.

  • Wanneer u probeert toegang te krijgen tot kwaadaardige of schadelijke websites op uw apparaat, zal uw browser u onmiddellijk waarschuwen voor toegang tot deze websites en deze blokkeren.
  • Wanneer u apps van derden op uw apparaat downloadt, zal uw browser u waarschuwen dat de app schadelijk is en dat u deze niet mag installeren.

Download en installeer altijd apps en software uit de officiële applicatiewinkel en mag ze nooit downloaden van websites van derden, aangezien deze een virus kunnen bevatten. En als u het installeert, kan uw apparaat beschadigd raken en het hacken zonder dat u het merkt. Daarom mag u nooit apps en websites van derden gebruiken en daar vandaan blijven.

***

Dus we hopen dat je hebt begrepen of je kunt zien wie een screenshot van je Instagram-verhaal of bericht heeft gemaakt of niet. U kunt ons uw vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten