Kunt u DoorDash aanvragen nadat u bent gedeactiveerd?

Met DoorDash, een on-demand maaltijdbezorgservice, kunt u eten en drinken kopen bij restaurants in uw buurt. DoorDash helpt freelancers geld te verdienen door flexibele werktijden en snelle betalingen te bieden. Als DoorDash-chauffeur kan uw account worden gedeactiveerd vanwege contract- en andere schendingen. In die gevallen wil je misschien weten hoe het opnieuw activeren van een DoorDash-account werkt. Als u wilt weten hoe u DoorDash kunt aanvragen nadat u bent gedeactiveerd, dan is hier uw halte. We brengen een handige gids mee die uw twijfel hierover en verschillende andere gerelateerde vragen zal verduidelijken.

Kunt u DoorDash aanvragen nadat u bent gedeactiveerd?

Lees verder om te leren of u DoorDash kunt aanvragen nadat u bent gedeactiveerd of niet in detail.

  Side-by-Side apps gebruiken (gesplitste weergave) op een iPad

Hoe lang duurt het beroep van DoorDash?

Een DoorDash-beroep kan na indiening minimaal 2 weken in beslag nemen. Na het indienen van het beroep moet je een paar dagen wachten om terug te horen van DoorDash.

Kun je nog een DoorDash-account maken?

Ja, u kunt meerdere DoorDash-accounts maken door voor elk account een ander e-mailadres te gebruiken.

Hoe maak je een nieuw DoorDash-account aan nadat je bent ontslagen?

Om een ​​nieuw DoorDash-account aan te maken nadat u bent ontslagen of vanwege de deactivering van uw account, moet u een ander e-mailadres, postcode en thuisadres gebruiken. U kunt niet dezelfde gegevens als uw vorige account gebruiken om een ​​nieuw account aan te maken.

Kun je een nieuw DoorDash-account maken?

Ja, je kunt eenvoudig een nieuw DoorDash-account maken met een ander e-mailadres voor elk account door in te loggen op de DoorDash-website.

Kun je meerdere DoorDash-accounts maken?

Ja, je kunt meerdere accounts aanmaken op DoorDash door voor elk account een ander e-mailadres te gebruiken.

Kun je een nieuw account maken als je wordt gedeactiveerd op DoorDash?

Ja, het is mogelijk om een ​​nieuw account aan te vragen of aan te maken op DoorDash nadat uw vorige account is gedeactiveerd of verwijderd. U heeft een nieuw e-mailadres nodig voor het nieuwe DoorDash-account dat u wilt aanmaken.

Hoe verwijder ik mijn gegevens van DoorDash?

U kunt uw DoorDash-account verwijderen om de gerelateerde accountgegevens te verwijderen. U kunt uw DoorDash-account eenvoudig verwijderen door de onderstaande stappen te volgen:

  Lagen ontgrendelen in Adobe Photoshop

1. Log in op uw account op DoorDash met uw e-mailadres en wachtwoord.

2. Klik op het hamburgerpictogram.

3. Klik op Account in het volgende menu.

4. Klik op Account beheren.

5. Klik op Account verwijderen.

Opmerking: u kunt ook Archief aanvragen voordat u een account verwijdert. Op deze manier heeft u uw oude accountgegevens en kunt u een nieuw Doordash-account aanvragen als u vermoedt dat het huidige wordt gedeactiveerd.

6. Voer de 6-cijferige verificatiecode in die naar uw mobiele nummer is verzonden en klik op Verzenden.

7. Klik vervolgens op de optie Doorgaan.

8. Klik ten slotte op Account verwijderen om het verwijderingsproces te bevestigen.

Hoeveel DoorDash-overtredingen kunt u krijgen?

Volgens de regels van DoorDash mag je maximaal zes contractschendingen per 100 bestellingen. Als je boven deze limiet komt, zullen ze je account deactiveren.

Kun je opnieuw worden geactiveerd op DoorDash?

Ja, het opnieuw activeren van het DoorDash-account is mogelijk. Kun je DoorDash aanvragen nadat je bent gedeactiveerd? Het vereist dat u in beroep gaat tegen uw zaak via de DoorDash Support-pagina.

Hoe wijzig ik de naam van mijn DoorDash-stuurprogramma?

Nadat we hebben begrepen hoe u DoorDash kunt aanvragen nadat u bent gedeactiveerd, laten we eens kijken hoe u uw naam op DoorDash kunt bewerken. Volg de onderstaande stappen om uw DoorDash-naam te wijzigen:

  Waarom lost het loskoppelen van een apparaat zoveel problemen op?

1. Log in op uw account op DoorDash.

2. Klik op de hamburger icoon.

3. Selecteer vervolgens Account in het vervolgkeuzemenu.

4. Wijzig op de profielpagina uw voornaam en achternaam en klik op Opslaan.

Is DoorDash-deactivering permanent?

Nee. Tenzij je met succes bezwaar aantekent, zijn alle deactiveringen van een DoorDash-account permanent. Hoewel u niet tegen alle deactiveringen in beroep kunt gaan, laat de e-mail u weten of u dat wel kunt. U krijgt dan instructies over hoe u de procedure kunt starten.

Hoe lang kun je worden gedeactiveerd op DoorDash?

Uw DoorDash blijft gedeactiveerd, tenzij u een beroep doet op het DoorDash Contact Support-team.

Hoe kan ik mijn DoorDash-account activeren nadat ik ben gedeactiveerd?

DoorDash biedt u een bezwaarformulier waarmee u kunt aangeven waarom uw account opnieuw moet worden geactiveerd. Zodra u het formulier heeft ingevuld, zal het gespecialiseerde team van DoorDash uw bezwaar beoordelen en dienovereenkomstig verdere actie ondernemen.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je meer te weten bent gekomen over de mogelijkheid om DoorDash aan te vragen nadat je bent gedeactiveerd. U kunt ons eventuele vragen over dit artikel of suggesties over elk ander onderwerp laten weten waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten