Kunt u vanuit huis inloggen op Workday?

In maart 2005 werd Workday opgericht en in november 2006 ging het live. Duffield en durfkapitaalfirma Greylock Partners zorgden voor de eerste financiering. In plaats van de technologie rechtstreeks te verkopen, genereert Workday inkomsten door abonnementen op zijn diensten te verkopen. Workday biedt geïntegreerde cloudoplossingen voor het beheer van financiën, human resources en het leven van docenten en studenten – cycli die zijn aangepast aan hoe mensen werken in hedendaagse bedrijven. Nadat Oracle PeopleSoft in 2005 had overgenomen, richtte David Duffield, de oprichter en voormalig CEO van het ERP-bedrijf PeopleSoft en voormalig PeopleSoft Chief Strategist Aneel Bhusri, Workday op. Als u iemand bent die op zoek is naar tips over hoe u zich vanuit huis kunt aanmelden bij Workday, bieden we u een handige gids die u meer leert over de Workday-gebruikers-ID en hoe u toegang krijgt tot Workday nadat u het bedrijf hebt verlaten. We laten u ook de stappen zien voor het activeren van mijn Workday-app.

Kunt u vanuit huis inloggen op Workday?

Verderop in dit artikel kom je te weten of je vanuit huis kunt inloggen op Workday. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wat is Workday-account?

EEN Werkdag rekening helpt u toegang te krijgen tot uw professionele team met behulp van inloggegevens die door uw bedrijf of organisatie zijn verstrekt. Er is een apart proces om in te loggen op een Workday-account en voor elke stap is authenticatie vereist. Het belangrijkste voordeel voor een werknemer die Workday gebruikt, kan één toegankelijk beeld zijn van het management van uw bedrijf, zoals de financiën en het personeel.

Wat is werkdagnummer?

Het hoofdkantoor van Workday bevindt zich in Pleasanton, Californië in de VS. Ze zijn cloud computing-bedrijfssoftware met veel kantoren in de VS. U kunt Workday bereiken via deze nummers:

  • (925) 951-9000
  • (1-877-967-5329)
  Geef Kubernetes een boost met deze geweldige tools

Wat is Workday User-ID?

Maak je geen zorgen als je je afvraagt ​​wat de Workday-gebruikers-ID is. Het is gewoon het e-mailadres dat u gebruikt voor uw organisatie. Omdat ze verenigd zijn, zijn er geen applicatie-interfaces meer. Zelfs bedrijfsactiviteiten zijn crossfunctioneel. Iedereen heeft een vergelijkbaar, aangepast, in-het-moment perspectief en ervaring.

Hoe maak ik een Workday-account aan?

Er zijn twee typen accounts die u voor Workday kunt maken. Deze worden hieronder in detail toegelicht.

1. Eerst moet je naar Workday Inloggen hulp.

2. Klik op Aanmelden bij Workday Adaptive Planning.

Opmerking: u kunt ook de tweede optie kiezen, waarmee u kunt inloggen bij Workday Peakon Employee Voice. Dit is de pagina waar u uw e-mail-ID van uw organisatie moet gebruiken om verdere toegang te krijgen.

3. Voer uw accountgegevens in en klik op Aanmelden om Adaptive Planning binnen te gaan.

Blijf verder lezen om erachter te komen of u vanuit huis kunt inloggen bij Workday.

Waar vind ik mijn Workday-ID?

U vindt uw Workday-ID op uw Workday-profielpagina. Navigeer naar de profielafbeelding > Bekijk profiel > Samenvatting > Vacature om uw functiedetails, geschiedenis, rollen en andere gegevens te bekijken. Uw Workday Employee ID staat op de eerste regel.

Hoe vind ik mijn Workday-organisatie-ID?

U kunt uw organisatie-ID op twee manieren vinden, dus bekijk ze hieronder:

Optie I: QR-scan gebruiken

1. Open de Werkdag app en tik op het QR-scansymbool.

2. Scan de QR-code van uw organisatie.

Optie II: via accountgegevens

1. Log in op je Workday en selecteer je profiel rechtsboven in het scherm.

2. Selecteer Mijn account onder de optie Home.

3. Klik op Organisatie-ID.

Lees verder om te weten of je thuis kunt inloggen op Workday of niet.

Hoe activeer ik mijn Workday-app?

Om uw Workday-app te activeren, moet u uw organisatie-ID opgeven voor identiteitsverificatie. Volg de onderstaande stappen:

1. Ga naar Play Store en download de Werkdag sollicitatie.

Opmerking: Zoek de Workday-app in de App Winkel als u een iOS-gebruiker bent.

2. Start de Workday-app en tik op het instellingentandwielpictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm.

3. Voer uw organisatie-ID en het webadres van uw bedrijf in de respectievelijke velden in.

4. Tik op het vinkje in de rechterbovenhoek na het invullen van de gegevens.

Je kunt zeggen dat dit is hoe je mijn Workday-app activeert.

Hoe log ik in op My Workday System?

U kunt als werknemer toegang krijgen tot de gebruiksvriendelijke interface van Workday om een ​​breed scala aan activiteiten uit te voeren, waaronder het bekijken of opvragen van vrije tijd, het invullen van uw urenstaat, het indienen van kosten, inchecken en niet werken, en het bekijken van uw salaris. U kunt zelfs uw smartphone of tablet gebruiken om profielen van collega’s te lezen, door de vaardigheden van uw organisatie te bladeren en u zelfs in te schrijven voor cursussen.

Om toegang te krijgen tot uw Workday System via een pc, moet u naar het aangewezen Workday-platform van uw organisatie gaan. Met deze drie stappen kunt u precies dat bereiken:

1. Zoek de volgende URL in uw browser.

https://www.myworkday.com/(enter your organization)

2. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in op de geladen pagina.

3. Nadat u de gegevens heeft ingevoerd, klikt u op Inloggen om door te gaan naar uw Workday System.

Lees verder om te weten hoe u vanuit huis inlogt op Workday.

Hoe krijg ik thuis toegang tot mijn werkdag?

Workday herontdekt zakelijke apps om te helpen bij het soepel functioneren van een organisatie. Workday kan in de loop van de tijd met uw organisatie meegroeien en veranderen, dankzij de nieuwe, creatieve basis en clouddistributiestrategie.

Uw organisatie kan specifieke wijzigingen aanbrengen om Workday ook voor u toegankelijk te maken voor uw kantoordoeleinden terwijl u er niet bent. Dit kan via de mobiele app (Android of iOS) of de Workday-website. Zoals eerder vermeld, hebt u de inloggegevens van uw organisatie nodig om vanuit huis in te loggen op Workday. U kunt ook naar de Workday-informatiecentrum om antwoorden te vinden op al uw vragen.

Volg de bovenstaande stappen om vanuit huis in te loggen op Workday.

Kunt u vanuit huis inloggen op Workday?

Ja. Natuurlijk log je vanuit huis in op Workday. Zolang uw werkgever u toestemming heeft gegeven om vanuit huis te werken, heeft u toegang tot Workday via het web of de mobiele app, waar u ook bent.

Heb ik toegang tot Workday nadat ik het bedrijf heb verlaten?

Ja, je hebt toegang tot Workday nadat je het bedrijf hebt verlaten. Een Workday-account blijft actief tot het einde van het fiscale jaar waarin de beëindiging plaatsvindt en tot de daaropvolgende januari. De toegang van een werknemer tot Workday wordt uitgeschakeld totdat het dienstverband wordt beëindigd. Lees dit artikel vanaf het begin om de stappen te leren om mijn Workday-app te activeren.

Hoe log ik in op Workday na beëindiging?

Uw organisatie kan u toestemming geven om na beëindiging toegang te krijgen tot Workday om uw laatste loonstrookje te nemen en, zelfs tot op zekere hoogte, wijzigingen aan te brengen of uw persoonlijke contactgegevens bij te werken, en uw arbeidsstatus binnen die organisatie te bekijken.

Om dit te doen, moet u deze stappen opeenvolgend volgen:

1. Ga naar uw toegewezen Workday-toegangsportaal of inlogpagina die aan u is verstrekt om toegang te krijgen tot uw informatie binnen uw organisatie.

Let op: Dit kan er ongeveer zo uitzien: https://wd5.myworkday.com/wday/authgwy/(naam organisatie)/login.htmld

2. Klik op de optie Wachtwoord vergeten onder de optie Aanmelden.

3. Voer op de pagina Wachtwoord vergeten uw gebruikersnaam en persoonlijke e-mailadres in en klik op Verzenden.

Opmerking: uw persoonlijke e-mailadres moet in uw werknemersrecords in de Workday-database staan.

4. Ga naar uw persoonlijke e-mail en volg de instructies op het scherm in de link om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. U heeft dit nieuwe wachtwoord nodig om weer toegang te krijgen tot Workday.

Opmerking: De optie voor het opnieuw instellen van het wachtwoord is slechts 1 uur geldig.

5. Ga opnieuw naar uw Workday-inlogpagina en log in met uw Organization Username en uw nieuwe wachtwoord.

Je krijgt je gegevens terug zodra je op deze manier inlogt.

Hoe log ik in op Workday als voormalig werknemer?

Uw organisatie biedt meestal direct na beëindiging een link om uw gegevens als voormalig of gepensioneerde werknemer in te zien. Dit zorgt ervoor dat u uw loon- en belastinggegevens kunt krijgen en toegang kunt krijgen tot uw persoonlijke gegevens. U kunt voor assistentie contact opnemen met uw medewerkersservice of de afdeling Personeelszaken.

***

We hopen dat je hebt vernomen of je thuis bij Workday kunt inloggen en Workday kunt openen nadat je het bedrijf hebt verlaten. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.

gerelateerde berichten