Land kopen in The Metaverse [2022] + 7 koopplatforms

Nu de grondprijzen van Metaverse met de dag stijgen, vragen de meeste mensen zich af hoe ze land in de Metaverse kunnen kopen. Blijf op de hoogte voor de precieze gids om dat te doen.

Metaverse is een digitale realiteit om te winkelen, spelen, kijken, kopen, verkopen en vrijwel alles te doen wat we doen in deze sterfelijke fysieke wereld.

Alleen die metaverse gebeurt op computerservers, zoals de sociale media.

Maar terwijl sociale media beperkt zijn tot het delen van tekst, afbeeldingen en video, is de metaverse compleet virtueel leven.

Je leeft als een avatar in de metaverse, leidt een virtueel leven, hangt rond met andere virtuele mensen, geniet van live optredens, doet zaken en meer.

Merken zijn dit serieus gaan nemen. Sommigen, zoals Samsung, openen metaverse tentoonstellingscentra, terwijl anderen, zoals Mcdonald’s, handelsmerken indienen voor virtuele restaurants die voedsel zullen leveren aan deze echte wereld.

En er staat veel op het bord met de top metaverse bedrijven en metaverse cryptomunten.

Maar we blijven gefocust op slechts één aspect:

Metaverse investeringen

Laten we beginnen met een formele waarschuwing: (Metaverse) Investeringen zijn risicovol.

Maar ja, elke investering is dat.

Het is hetzelfde als tien jaar geleden met Bitcoin. Mensen lachten om computermunten en maakten ze belachelijk als investeringsmogelijkheden.

Nu de Bitcoin-waarde door de lucht stijgt, is het niet verkeerd om te zeggen dat er grappen over zijn.

Metaverse landpercelen kunnen die geschiedenis herhalen. De afgelopen jaren zijn daar in ieder geval het bewijs van.

Laten we er een bekijken transactiegeschiedenis van een Decentraland-landperceel genoteerd op Opensea:

Tokendetails: 187155…Eerste verkoop Tweede verkoopDerde verkoop Transactiebedrag: $ 4.684,46 $ 9.687,84 $ 11.272.12 Datum: 20 juni 2021 7 april 2022 10 april 2022

Zoals duidelijk was, leverde de eerste transactie in minder dan een jaar meer dan 100% winst op voor de eigenaar. En de tweede leverde meer dan 16% rendement op in een kwestie van drie dagen.

Maar het kan een uitzondering zijn. Dus kijk eens naar een andere:

Tokendetails: 51042…Eerste verkoopTweede verkoopDerde verkoopVierde verkoopTransactiebedrag:$ 832,46$ 14.184,93$ 12.320,53$ 12.669,77Datum: 12 april 2019 10 januari 2022 4 april 2022 9 april 2022

Begrijp me niet verkeerd.

Het doel is niet om je in een waanzinnige koopwoede van percelen land in de metaverse te duwen. Bovendien zie je het verlies tijdens de derde verkoop en slechts de marginale winst in de vierde. Maar nogmaals, het perceel gaf in de loop van drie jaar ook een monsterlijk rendement van 1600% aan de eerste eigenaar.

  Sprekernotities gebruiken in PowerPoint

Evenzo brachten veel meer transacties hun investeerders in lucratieve winsten, met een bijna gelijk aantal verliesgevende inzendingen.

En het zou helpen om te weten dat metaverse investeringen volgens dezelfde vraag- en aanbodprincipes werken. Het metaverse project waarin u land koopt, kan bijvoorbeeld geen bezoekers trekken, waardoor uw investering in het stof bijt. Als alternatief kan het u ook helpen om in korte tijd een fortuin te maken.

Maar wij zijn geen financieel adviseurs. In plaats daarvan gaat dit artikel over het investeren (grond kopen) in de metaverse, alleen als je dat in de eerste plaats wilt doen.

Hoe metaverse investeringen werken

Technisch gezien zijn metaverse landpercelen niet-vervangbare tokens.

Wanneer u een NFT koopt die een specifieke plot in een bepaalde metaverse aangeeft, blijft deze op de respectieve blockchain. U kunt vanaf het begin de geschiedenis bekijken die bij elk recht hoort.

Dus het kopen van land in een metaverse heeft in principe deze vijf stappen:

  • De metaverse selecteren
  • Het perceel kiezen
  • Een relevante crypto-portemonnee maken
  • De aankoop doen
  • Transacties verifiëren op Blockchain

Laten we het genoemde proces voor een specifiek perceel op Decentraland opsplitsen:

Dit is genoteerd op een bekende NFT-marktplaats, Opensea.

Aangezien de prijs in Ethereum is (2,99 ETH), moet u een compatibele portemonnee maken.

Een goede keuze is Metamask als je het goed vindt met warme portefeuilles.

Hot Wallets zijn over het algemeen gratis, maar zijn een stukje software dat zich op uw lokale computer bevindt. Ze zijn vatbaarder voor cyberaanvallen dan hardware-wallets die alleen verbinding maken tijdens transacties.

Daarna moet u de portemonnee laden met het vereiste transactiebedrag plus wat extra om de transactiekosten te dekken.

Afhankelijk van de portemonnee kan er een ingebouwde uitwisseling zijn zoals bij de Trust-portemonnee of Coinbase-portemonnee. Of u kunt het op elke beurs kopen en het daarna overboeken naar uw portemonnee-adres.

Vervolgens klikt u op Nu kopen en wordt u gevraagd uw portemonnee te koppelen aan de marktplaats:

Vanaf hier hangt het proces af van de portemonnee die voorhanden is. Maar het komt wel goed als u de aanwijzingen op het scherm kunt volgen.

Op basis van de transactiekosten en netwerkvoorwaarden zal de transactie te zijner tijd worden voltooid. Ten slotte kunt u de transactie en het eigendom op de respectieve blockchain valideren.

Nu u het algemene proces kent, gaan we verder met enkele platforms om metavers land te kopen.

  Controleren of uw Chromecast nog steeds updates ontvangt

Open zee

Open zee is een totaaloplossing om activa in meerdere metaverses te verhandelen.

Selecteer gewoon de virtuele wereld van uw keuze, selecteer het pakket en ga verder met de aankoop. U moet ook op dit omleidingsteken klikken om de details op de eigenlijke metaverse-marktplaats te controleren voordat u koopt:

Kortom, Opensea maakt het u gemakkelijk door alles op één website te plaatsen.

Bovendien kunt u met uw creditcard direct voor specifieke cryptocurrency in Opensea kopen zonder deze op een beurs te hoeven kopen en vervolgens over te schrijven.

Decentraland

Decentraland is een best beoordeeld metavers project. De native cryptocurrency MANA staat consequent bovenaan de lijst van metaverse munten.

Decentraland ondersteunt aanmelding via Metamask-portemonnee en aankopen met MANA.

MANA is beschikbaar op grote crypto-uitwisselingsplatforms, waaronder Coinbase, Binance, Huobi, enz. U moet dus MANA kopen op elk van deze beschikbare platforms en het naar Metamask sturen. Bovendien heb je wat ETH nodig om transactiekosten te betalen.

Tot slot kunt u het perceel selecteren en op kopen klikken of een bod plaatsen. Door te bieden kunt u elke prijs aanbieden die u wilt met een vervaldatum, en het aan de eigenaar overlaten om het te accepteren of te laten passeren.

De zandbak

De zandbak staat tweede in de rij na Decentraland voor de beste metaverse projecten om grond in te kopen.

Met Sandbox kunt u zich aanmelden met verschillende opties, zoals Metamask, Coinbase en Bitski. Daarnaast kun je inloggen via Facebook, Google en Twitter om de Vinyl wallet te gebruiken voor de aanmelding.

De methode om onroerend goed te kopen in The Sandbox is vergelijkbaar met Decentraland. En evenzo moet u zijn eigen crypto, SAND en wat ETH hebben om de aankoop te doen.

Nadat u uw crypto-portemonnee met SAND heeft geladen, kunt u door de secties van LANDS onder het tabblad MARKT bladeren om uw keuze te selecteren.

Daarna is het een paar klikken, inclusief het tikken op Nu kopen en het ondertekenen van de transactie in uw portemonnee.

Somnium-ruimte

Somnium-ruimte is een relatief nieuwe metaverse die zijn marktplaats via Opensea afhandelt. Wat het anders maakt, is dat het compatibel is met virtual reality, terwijl de meeste van zijn gevestigde rivalen dat niet zijn.

Je moet het verbinden met Metamask en het pakket van je keuze kopen met ETH.

CryptoVoxels

CryptoVoxels is een andere op Ethereum gebaseerde metaverse in de lijst met virtuele werelden. Het ondersteunt aanmelding met Metamask, Coinbase, Torus Wallet en Wallet Connect.

Men kan ofwel kopen op de officiële website of hetzelfde bekijken bij Opensea met de gegeven links bij elk pakket.

  Is het slecht om uw desktop-pc op de grond te hebben?

hoogland

hoogland is nog steeds een nieuwe metaverse met betaalbare grondprijzen die u geen duizenden dollars opleveren. Dit is anders omdat elke eigenschap is gekoppeld aan een echt adres.

Een ander verschil is het aanmeldingsproces dat niet om een ​​crypto-portemonnee vraagt. In plaats daarvan kom je binnen door een account aan te maken met je e-mailadres en wachtwoord.

De Upland-registratie schenkt u 4.550 in UPX, hun eigen valuta. Daarnaast krijg je bij een zevendaags visum de tag Visitor. U kunt het visum verlengen door gewoon in te loggen wanneer het verloopt met een respijtperiode van één dag. Als u dit niet doet, wordt uw UPX teruggestuurd en moet u opnieuw beginnen.

Voor het kopen van onroerend goed in Upland heeft u een hogere status van een Uplander nodig. Dit betekent bezit van 10.000 UPX, die binnen het platform met Paypal of crypto kan worden gekocht.

Zodra je die mijlpaal hebt bereikt, blader je door de kaarten, selecteer je het pand en volg je de instructies op het scherm.

Bovendien hebben alle Uplanders hun activa op de blockchain, wat onveranderlijkheid garandeert.

ERTHA

ERTHA is een levenssimulatie-metaverse die de planeet heeft verdeeld in zeshoeken van landpercelen die te koop zijn. Elk ERTHA-perceel wordt gehost op Binance Smart Chain en is uniek met zijn middelen en locatie.

Het kopen van land in deze metaverse lijkt veel op wat we tot nu toe hebben besproken. De eerste stap is om de specifieke zeshoek te selecteren en op TOEVOEGEN AAN WINKELWAGEN te klikken. Selecteer vervolgens de beschikbare opties (BNB, USDT, etc.) om de Metamask te openen om de transactie te voltooien.

U kunt ook het betalingsadres kopiëren, het bedrag overmaken en wachten op bevestiging.

Conclusie

Dit was een zeer beknopte lijst en er zijn nog veel meer metaverse landprojecten om in te investeren. Zoals eerder vermeld, zijn metaverse investeringen riskanter vanwege de crypto-volatiliteit en ook afhankelijk van het succespercentage van het project.

Even terzijde, u kunt deze platforms bekijken om uw NFT’s te verkopen.

gerelateerde berichten