M3ter haalde $ 14 miljoen op en Dropbox heeft 500 mensen ontslagen

Hallo iedereen! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

M3ter haalde $ 14 miljoen op om zijn op gebruik gebaseerde prijstools voor SaaS-bedrijven uit te breiden

Het gebruik van de werking en prijsstelling van software zijn getransformeerd door de uitvinding van SaaS-bedrijfsmodellen. Met SaaS kunnen klanten maandelijks of jaarlijks betalen in plaats van de software helemaal te kopen.

Om nog een stap verder te gaan, ontwikkelt M3ter, een in Londen gevestigde startup, tools voor meer gedetailleerde, op gebruik gebaseerde facturering.

Het bedrijf heeft $ 14 miljoen opgehaald in zijn Series A-fondsenwervingsronde om uit te breiden naar andere regio’s, zoals de Verenigde Staten, en om meer technologie voor zijn gebruikers te ontwikkelen.

  Wat is Belichtingsbracketing?

Deze investering wordt geleid door Notion Capital, met Insight Partners, Union Square Ventures en Kindred Capital. Vorig jaar haalde de startup $ 17,5 miljoen op in een startronde. Tot nu toe heeft het bedrijf $ 31,5 miljoen opgehaald bij vooraanstaande durfkapitalisten.

Door gebruiksgegevens te integreren, prijzen toe te passen en foutloze rekeningen te genereren, ondersteunt het M3ter-platform alle soorten op gebruik gebaseerde prijzen voor bedrijven in alle stadia van ontwikkeling.

Bedrijven kunnen belangrijke interne middelen vrijmaken, consistent correcte rekeningen opstellen en weglekken van inkomsten voorkomen door prijsstelling en facturering met M3ter te automatiseren.

OpenAI haalde nog eens $ 300 miljoen op bij VC’s

Ondanks de aanzienlijke investering van Microsoft in OpenAI, blijft het gerenommeerde generatieve AI-bedrijf OpenAI nieuwe investeerders lokken.

  Discreet een alarmnummer bellen vanaf uw iPhone

Onlangs heeft een groep Venture Capital (VC)-bedrijven $ 300 miljoen bijgedragen, wat ertoe heeft geleid dat de waardering van het bedrijf omhoogschoot tot maar liefst $ 29 miljard. Tiger Global, Sequoia Capital, Andreessen Horowitz, Thrive en K2 Global behoren tot de VC-bedrijven die aandelen hebben verworven in dit innovatieve AI-technologiebedrijf.

OpenAI ontving in januari financiering van Microsoft, hoewel geen van beide bedrijven de financiële details bekendmaakte. Microsoft heeft meer dan 13 miljard dollar geïnvesteerd in OpenAI.

The Wall Street Journal rapporteerde over een mogelijk overnamebod op OpenAI, waarbij Founders Fund en Thrive Capital interesse toonden in een bod van $300 miljoen op de verkoop van aandelen dat het bedrijf zou waarderen op ongeveer $29 miljard.

Dropbox heeft 500 mensen ontslagen en is van plan om te evolueren naar AI

Dropbox heeft besloten zijn personeelsbestand in te krimpen en zal afscheid nemen van bijna 500 werknemers, wat neerkomt op ongeveer 16% van het personeelsbestand.

  Hoe de betalingsmethode van Amazon te verwijderen

Volgens een memo van de CEO, Drew Houston, is de beslissing om ontslagen door te voeren het gevolg van de aanhoudende uitdagingen van de onvoorspelbare economie. Het bedrijf ziet dit echter als een kans om zich te concentreren op het vergroten van zijn AI-divisie en is van mening dat deze stap in dit opzicht nuttig zal zijn.

Dropbox CEO verder toegevoegd. “De verandering is ‘noodzakelijk’ om ervoor te zorgen dat het bedrijf voorop loopt in het tijdperk van kunstmatige intelligentie.’ net zoals we het voortouw hebben genomen bij de overgang naar mobiele en cloudtechnologie.

Het gebruik van machine-intelligentie zal ons in staat stellen onze huidige ondernemingen te transformeren en innovatieve ondernemingen te creëren; dus zullen we collectief moeten werken om dit doel te bereiken.”

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.