Maak het leren van talen leuk voor kinderen met Mondly

Maak gebruik van de hersenen van uw kind door ze in een vroeg stadium van ontwikkeling en groei meerdere talen te laten leren. De sociale, cognitieve en academische vaardigheden van kinderen worden scherper als je ze vreemde talen laat leren op Mondly Kids.

Met de groei van internet en informatietechnologie is de wereld een global village geworden. Hier komen mensen uit verschillende talen samen om de kost te verdienen. Werken op afstand versnelt ook de vermenging van mensen uit verschillende culturen en talen.

Daarom zijn ouders bereid hun kinderen in prominente vreemde talen te onderwijzen, zodat kinderen regionale grenzen kunnen doorbreken. Mondly Kids maakt dat mogelijk zonder uw kind te knijpen.

Waarom moeten kinderen meerdere talen leren?

Uitstekende cognitieve vaardigheid

Onderwijs- en kinderontwikkelingsonderzoekers hebben door vele ontdekkingen en papers vastgesteld dat twee- of meertalige kinderen beter zijn in cognitieve vaardigheden wanneer ze worden vergeleken met eentalige leeftijdsgenoten.

Betere focus

Focus helpt uw ​​kind dingen sneller te leren. Wanneer je ze tussen de 6 maanden en 3 jaar meerdere talen laat leren, staan ​​ze voor de uitdaging om zich te concentreren. Wanneer ze met succes twee of meer talen leren en ze correct gebruiken, kan uw kind zich beter concentreren dan andere kinderen.

Creativiteit en out-of-the-box denken

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat meertalige kinderen goed zijn in creativiteit, wetenschap en brainstormen.

Probleemoplossende en rekenvaardigheden

Alertheid is de sleutel tot het leren van meer dan één taal. Alertheid helpt een persoon ook met redeneren, rekenen en probleemoplossing.

Zet je brein goed in

In plaats van kinderen aan te moedigen om internet en smartphone te gebruiken voor video’s en games, laat u ze nieuwe talen leren op een gamified platform zoals Mondly Kids. Je kind zal je slimheid in een later stadium waarderen.

Betere woordenschat en taalvaardigheden

Twee- of meertalige kinderen krijgen intensieve training in verschillende tijden, klanken en woordenboeken. Daarom zijn hun woordenschat en taalvaardigheid beter dan eentaligen.

Snellere reactie

Meertalige training maakt uw kind gewend aan snellere cognitieve functies. Daarom kan uw kind sneller reageren op bedreigingen, angst en andere emotionele situaties dan anderen.

Communicatie vaardigheden

Om nog maar te zwijgen van het feit dat uw kinderen moeiteloos kunnen communiceren met zowel een internationaal als een regionaal publiek.

Beter sociaal leven

Meertalige kinderen kunnen opgaan in en zich mengen in een samenleving die mensen uit verschillende landen, culturen en dialecten omvat.

Hoe helpt Mondly om moeiteloos nieuwe talen te leren?

Gamificatie

Mondly gamificeert het hele taalleertraject. Je kinderen voelen een innerlijke honger om meer leerniveaus te voltooien, net alsof ze hun favoriete smartphonespel spelen. Hier zullen kinderen vaardigheden in vreemde talen ontwikkelen in plaats van nutteloze vaardigheden te leren.

Leren met plezier

Omdat de app geschikt is voor kinderen jonger dan een jaar tot tieners, is de funfactor een belangrijke overweging. Wanneer de inhoud saai en serieus is, voelen kinderen de druk van formeel lesgeven op school of universiteit.

  Kijk dit! Helpt u films te vinden om te bekijken op basis van classificatie en genre

Maar als ze de game-omgeving van Mondly Kids betreden, vergeten ze de uitdaging om goede scores te halen of examens te halen. Hier hoeven kinderen alleen nieuwe dingen te leren die specifiek goed zijn.

Gezinsvriendelijke inhoud

De ontwikkelaar en maker van inhoud van de Mondly Kids-app voert meerdere controles uit om ervoor te zorgen dat de leerinhoud geschikt is voor de zachte geest van de kinderen en tieners.

Minder toezicht van ouders

Het is niet verplicht voor ouders om het kind te helpen tijdens het leren op Mondly Kids. Zo kunnen uw kinderen zelfredzamer worden. Zelfstudie is ook de nieuwe norm voor het digitale tijdperk.

Moeiteloos leren

De app dwingt kinderen niet om talen te leren in een vooraf ingesteld schema. Wanneer uw kind het gevoel heeft dat ze een pauze nodig hebben van uw normale schema, kunnen ze beginnen met leren op deze app.

Geavanceerde leertechnologieën

Mondly introduceert de nieuwste IT-innovaties zoals augmented reality (AR) en virtual reality (VR) in het leren van talen. Daarom voelen kinderen zich meer verbonden met de inhoud in het digitale tijdperk.

Dus je kunt je afvragen wat deze app is. Hieronder vind je 360° informatie over de Mondly Kids app.

Wat is Mondly?

Mondly is on-demand software voor het leren van talen. Het is toegankelijk via webbrowsers, mobiele apps en tablet-apps. Momenteel kun je met de standaardapp tot 41 talen leren.

Het biedt een speciale app speciaal voor jongeren. Laten we er hieronder meer over leren:

Mondly Kids

Mondly Kids is een specialisatie van de Mondly app. De leersecties en inhoud zijn volgens de laatste wetenschappelijke kennis van kinderopvoeding en psychologie. Daarom kan uw kind vrijwel onmiddellijk beginnen met het leren van nieuwe talen.

De app presenteert leerinhoud voor uw kind in een speelse en interessante app-omgeving. Zo hebben kinderen niet het gevoel dat ze een opleiding in een nieuwe taal volgen. Ze hebben meer zin om spelletjes te spelen. Maar in dit spel verwerven ze taalvaardigheden.

Downloaden: Mondly Kids voor Android | iOS

Downloaden: Mondly voor Android | iOS

Topfuncties van Mondly Kids

App-gebruikersinterface

Mondly Kids wordt geleverd met een aantrekkelijke gebruikersinterface. De volgende zijn de functies die de app foutloos maken:

Creatief ontwerp en illustraties

De gebruikersinterface van de app is kleurrijk en levendig. Kinderen leren over hun directe omgeving, zoals dorpen, rivieren, dieren, steden, scholen, wegen, pretparken, enz.

Bovendien sluit het traject van de leeronderwerpen perfect aan bij de illustraties op de homepage.

Gebruikersinterface voor slepen en neerzetten

De app vereist niet dat de gebruiker uitgebreid typt. Kinderen kunnen de juiste antwoorden gewoon naar het juiste vak slepen en neerzetten.

Volledig op aanraking gebaseerd

Kinderen van het digitale tijdperk houden van gadgets die volledig touchscreen zijn. Het is waargenomen dat kinderen sneller leren op tablets en smartphones dan op laptops/desktops.

Een betere aanraakcompatibiliteit van de app helpt kinderen dus om zonder barrières door de cursusinhoud te navigeren.

Ouderlijke toegang

Ouders kunnen een account aanmaken in de app en hun geboortejaar intypen om over te gaan tot betalingen. Ze kunnen creditcards of betaalpassen invoeren voor veilige betalingen.

Data Privacy

De app beveiligt gegevens die onderweg zijn en in rust zijn via de zwaarste protocollen en versleutelingssoftware. Zo kunnen uw gegevens geen derde partij bereiken. Bovendien kunt u indien nodig verzoeken om verwijdering van uw gegevens van de server.

  Hoe het snel en gemakkelijk te doen?

Functies voor gebruikerservaring

De volgende zijn de functies die de gebruikerservaring op deze app bepalen:

Onderwerpen uit het echte leven

Het taalleerpad bevat 11 onderwerpen, zoals dieren, fruit en voedsel, familie, beroepen, scholen en meer.

Uw kinderen volgen meer dan 200 interactieve lessen en leren 500 zinnen en woorden. Er is meer! Het leertraject van uw kind omvat 365 lessen per jaar.

Spelgebaseerd leren

De leerinhoud is ontworpen en geleverd als games waar kinderen dol op zijn. Er zijn ook populaire stripfiguren die uw kinderen motiveren.

Opwindende achtergrondmuziek

Het startscherm van de app, de inhoudspagina, quizzen, flashcards, enz., worden geleverd met spannende en unieke achtergrondmuziek waar kinderen dol op zijn.

De app bevat ook professionele voice-overs en native uitspraak voor vreemde talen.

Activiteiten

Er zijn twee verschillende activiteiten in de Mondly Kids-app. Dit zijn dagelijkse lessen en wekelijkse quiz.

Dagelijkse leerlessen moedigen het kind aan om de app dagelijks te openen om nieuwe inhoud te leren en punten te verdienen. En de wekelijkse quiz helpt u en uw kind hun voortgang regelmatig te beoordelen.

Gelaagde inhoud

De inhoud is overzichtelijk beschikbaar. Bijvoorbeeld:

 • Ten eerste krijgen kinderen toegang tot lessen over een onderwerp.
 • Vervolgens ontsluiten ze spannende en interessante gesprekken.
 • Ten slotte is er inhoud die kinderen helpt een sterke woordenschat te ontwikkelen.

Voordelen van het gebruik van Mondly Kids

Het ontwikkelingsteam van Mondly heeft deze app speciaal voor kinderen en tieners gemaakt. De voordelen zijn eindeloos, maar de volgende zijn zo duidelijk:

 • Uw kind krijgt als kind bijna volledige leerinhoud van deze app. Het is niet nodig om extra te investeren in een bijlesdocent voor die specifieke taal.
 • Je kunt met het hele gezin leren. Dit vergroot de betrokkenheid tussen ouders en kinderen.
 • Mondly Kids is gratis, op voorwaarde dat je je abonneert op de Mondly-app. U bespaart dus ook geld.
 • Een team van experts heeft de leerpaden en inhoud gecreëerd. Zo bent u verzekerd van moeiteloos geleverde content van hoge kwaliteit.
 • Kinderen verdienen scorebordpunten door lessen te voltooien. Daarom ontwikkelen ze een gevoel van gezonde en positieve competitie in het vroege stadium van de hersenontwikkeling.
 • Kinderen wennen aan situaties, gesprekken en dingen uit het echte leven.
 • U investeert in de loopbaanontwikkeling van uw kind door ze meertalig te maken. Omdat twee- en meertalige professionals nu de wereldeconomie domineren door middel van leiderschapsrollen.

Talen om te leren met Mondly Kids

Mondly Kids is de ultieme app voor het leren van verschillende talen in hapklare inhoud. Op het moment van schrijven kunt u met de app uw kind tot 33 talen leren, waaronder zeer zakelijke talen zoals Engels, Spaans, Frans, Duits, Hebreeuws, Nederlands, Deens, enz.

Tot nu toe gebruiken meer dan 100 miljoen gebruikers Mondly voor het leren van vreemde talen en het ontwikkelen van vaardigheden. Dit is mogelijk dankzij de vele talen die worden behandeld in de leerinhoud van de Mondly- en Mondly Kids-apps.

Mondly Kids-prijzen

De gebruikelijke kosten voor Mondly Kids zijn $ 9,99 per taal per maand. U kunt het echter gratis krijgen als u zich aanmeldt voor een van de onderstaande Mondly premium-pakketten:

 • $ 9,99/maand/taal
 • $ 47,99 voor 12 maanden voor één taal

Soms heeft Mondly een speciale aanbieding waarmee je 12 maanden lang meer dan 33 talen per maand krijgt voor $ 47,99.

Mondly Kids premium toegang is hetzelfde als de geldigheid van het Mondly premium pakket. Daarnaast krijg je ook geavanceerde inhoud zoals Mondly AR en VR-gebaseerd leren van talen.

Alle pakketten van 12 maanden zijn jaarlijkse verbintenissen. Dit betekent dat de Mondly-app uw Google Play- of App Store-account vooraf 12 maanden in rekening brengt. Daarom, om u te helpen beslissen of u zich voor het hele jaar wilt binden of niet, kunt u eerst het maandelijkse pakket krijgen.

  Notities toevoegen aan Photoshop-bestanden

Mondly biedt u mogelijk ook 7 dagen onbeperkte toegang tot alle premium content. Het is een gepersonaliseerde deal. Als je in aanmerking komt, zie je dit op je Mondly- of Mondly Kids-app.

Mondly Kids Alternative

Het is gemakkelijker om te beweren dat een app de beste in zijn domein is zonder hem te vergelijken met zijn waardige concurrenten. Daar zijn we niet voor! We zijn hier om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen op basis van ons diepgaande onderzoek. Daarom moet u naar de volgende alternatieven kijken om te begrijpen hoe krachtig Mondly Kids is:

Busuu door Chegg

Busuu helpt uw ​​kind gratis extra talen naast de eerste taal te leren via YouTube-video’s en smartphone-apps. Het biedt talen zoals Engels, Duits, Spaans, Frans, Nederlands, Italiaans en nog 8 andere die wereldwijd populair zijn.

De app is handiger dan YouTube-video’s. De app mist echter slimme en door technologie geleide leermethoden zoals flashcards, gamified-inhoud, enz. Uw kind heeft uw hulp nodig wanneer het vreemde talen van Busuu moet leren.

Guus onderweg

Gus on the Go is een andere populaire app om kinderen te helpen tweetalig of meertalig te worden. Het wordt geleverd met een op verhalen gebaseerd leertraject. Daarom krijgen kinderen meer interesse in het leren van vreemde talen.

Momenteel biedt de app 30 talen uit regio’s zoals Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Europa, Afrika, het Midden-Oosten en Azië. Er is ook een sectie voor kwetsbare talen zoals Ingush.

De mobiele en tablet-app voor Gus on the Go is beschikbaar voor Android, iOS en Amazon Fire OS.

Waarom raden we Mondly Kids aan?

We hebben verschillende opties onderzocht tijdens onze zoektocht naar een geavanceerde, kosteneffectieve en efficiënte mobiele app waarmee kinderen meerdere talen kunnen leren via leuke lessen; we hebben ontdekt dat Mondly Kids effectiever is omdat:

 • Het is een moderne app met intuïtieve inhoud.
 • Mondly Kids laat kinderen kennismaken met de nieuwste technologie, zoals AR en VR.
 • Het vereist niet te veel tussenkomst van de ouders om te leren.
 • De inhoud is gezinsvriendelijk en raakt gemakkelijk de hoofden van uw kinderen.

Laatste woorden

Tot nu toe heb je begrepen dat Mondly Kids een echt intuïtieve app is waarmee je kinderen in een vroeg ontwikkelingsstadium meerdere talen kunnen leren. U hoeft het alleen in het begin op te zetten en uw kinderen zullen het zelfstandig oppakken.

Ja, zo simpel is het! U hoeft geen extra geld te investeren in aparte cursussen voor vreemde talen. Kinderen leren ook door te spelen, terwijl ze zich ook op andere onderwerpen kunnen concentreren.

Je kunt de app nu downloaden en aan de slag gaan met de gratis premium proefperiode van 7 dagen. Als je het leuk vindt, moet je doorgaan met een betaald abonnement om van de voordelen voor je kinderen te genieten. Het is tenslotte de toekomst van uw kinderen!

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in de beste apps voor ouderlijk toezicht voor kinderveiligheid en gadgets voor ouderlijk toezicht om opgroeiende kinderen te volgen.

gerelateerde berichten