Mens worden Beschikbaar op Xbox?

De avonturenvideogame Detroit: Become Human uit 2018 is gemaakt door Quantic Dream en uitgebracht door Sony Interactive Entertainment. Als je een Detroit: Become Human-gebruiker bent en je afvraagt ​​of de Detroit: Become Human Xbox bestaat of niet? Als je iemand bent die op zoek is naar meer informatie over Detroit: Become Human, blijf dan op de hoogte tot het einde! We brengen je een handige gids die je helpt te begrijpen of Detroit: Become Human Only op PS4 en of Detroit: Become Human 2 uitkomt of niet.

Is Detroit: Word Human beschikbaar op Xbox?

Blijf verder lezen om erachter te komen of Detroit: Become Human Xbox in detail bestaat.

Op welke consoles staat Detroit: Become Human? Welke consoles kun je spelen Detroit: Word Human?

In mei 2018 en december 2019 werd het beschikbaar gesteld voor de PlayStation 4 en Microsoft Windowsrespectievelijk.

Is Detroit: Word Human Only op PS4?

Nee, Detroit: Become Human was voorheen alleen beschikbaar op de PlayStation 4. Maar Detroit: Become Human is nu beschikbaar op pc met adembenemende graphics, 4K resolutie, een framerate van 60 fps en volledige integratie van muis/toetsenbord en gamepadbediening voor de meest grondige Detroit: Become Human-ervaring tot nu toe.

  Maak prachtige KPI-dashboards met deze 10 tools

Komt Detroit: Become Human op Xbox?

Nee, het is vrij twijfelachtig dat Detroit: Become Human op Xbox zal verschijnen. Dit komt door de status van Quantic Dream als een aan Sony gelieerde onafhankelijke ontwikkelaar van videogames. Zowel Heavy Rain als Beyond: Two Souls waren exclusief voor PlayStation toen ze voor het eerst uitkwamen, en de twee zijn al jaren partijen bij een exclusiviteitsovereenkomst.

Is er Detroit: Word Human voor Xbox One?

Nee, Detroit: Become Human zal waarschijnlijk niet worden uitgebracht op Xbox One of een ander niet-Sony-platform. Dit komt omdat de onafhankelijke ontwikkelaar van videogames Quantic Dream een ​​dochteronderneming van Sony is. Toen ze voor het eerst werden gelanceerd, waren Heavy Rain en Beyond: Two Souls exclusief voor PlayStation en sindsdien hebben ze een exclusiviteitsovereenkomst gedeeld.

Wat is Detroit: Word Human Xbox One-releasedatum?

Er zijn veel redenen voor game-enthousiastelingen om enthousiast te zijn over Detroit: Become Human. Veel spelers van de huidige generatie zijn benieuwd of Detroit: Become Human wordt uitgebracht op Xbox One of andere rivaliserende systemen. Helaas kennen we de reactie al. Detroit: Become Human wordt waarschijnlijk niet uitgebracht op Xbox One of een ander niet-Sony-systeem. Als gevolg hiervan heeft de Detroit: Become Human Xbox geen vaste releasedatum.

Komt Detroit: Become Human op Xbox 360?

Nee, Xbox 360 heeft geen Detroit: Become Human. De game is een actie-avonturenfilm die zich afspeelt in een tijd waarin Androids op grote schaal worden gebruikt voor zowel gezelschap als handenarbeid. Dit komt door Sony’s band met indie-videogame-ontwikkelaar Quantic Dream.

  Fix 'Uw betaalmethode is geweigerd'-fout in App Store

Is Detroit: Become Human in de Xbox Store?

Nee, het was alleen beschikbaar op de PlayStation 4. Net als alle andere Quantic Dream-games was deze exclusief voor de PS. Omdat het een Sony-game is, zou Xbox het niet snappen. Als gevolg hiervan is het niet beschikbaar in de Xbox Store. Je kunt een Xbox-controller gebruiken om het te spelen op Windows 10’s Epic Games en Stoom platforms.

Is er Detroit: Word Human Xbox Game Pass?

Nee, er is geen Game Pass voor Detroit: Word Human Xbox. Omdat het vrij onwaarschijnlijk is dat Detroit: Become Human op Xbox wordt uitgebracht. Dit komt omdat de onafhankelijke ontwikkelaar van videogames Quantic Dream een ​​dochteronderneming van Sony is. Heavy Rain en Beyond: Two Souls waren exclusief voor PlayStation toen ze voor het eerst werden gelanceerd, en sindsdien hebben ze een exclusiviteitsovereenkomst gedeeld.

Komt Detroit: Become Human 2 uit?

Nee, er is een nieuwe serie onthuld die zich afspeelt in het universum van Detroit: Become Human van Quantic Dream, maar het is niet het vervolg of Detroit: Become Human 2 dat je zou verwachten.

  • Voor degenen die het niet weten, Detroit: Become Human speelt zich af in het jaar 2026 en speelt zich af in de stad Detroit. In een samenleving waar wordt aangenomen dat ze niets meer zijn dan hersenloze slaven, beschrijft het verhaal de parallelle reizen van drie verschillende androïden terwijl ze strijden voor individualiteit en onafhankelijkheid.
  • Een nieuwe manga getiteld Detroit: Become Human Tokyo Stories speelt zich volledig af in Tokio, zoals de titel al aangeeft. Hoewel het begrijpelijk is dat je je afvraagt ​​waarom ze het niet gewoon Tokyo: Become Human noemden. Kotaku wijst erop dat deze titel al werd gebruikt voor een uitgebreide verhaaltrailer voor Detroit: Become Human.
  Hoe u uw Apple Watch kunt bijwerken

Is Detroit: mens worden waard om te kopen?

Ja, het is een waardevolle aankoop. Het belangrijkste kenmerk van de game is de herspeelbaarheid, maar je kunt het ook spelen zoals je wilt. Of het resultaat nu goed of slecht is, elke beslissing die je neemt heeft impact en alleen jij bent er verantwoordelijk voor. U neemt verstandige beslissingen als u erin slaagt om het te verkrijgen.

Hoe lang duurt het tot 100% Detroit: word mens?

Het spel kost je ongeveer 30 uur om 100% Detroit: Become Human te voltooien als je vastbesloten bent om elke centimeter van het toekomstige Detroit te zien en elk detail van het achtergrondverhaal van elk personage te leren kennen.

***

We hopen dat je na het lezen van deze tutorial alles weet wat er te weten valt over Detroit: Become Human, inclusief antwoorden op vragen als Detroit: Become Human Xbox bestaat of niet en is Detroit: Become Human Only op PS4. U kunt ons uw vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.