Met welke wifi-beveiligingscamera’s kunt u lokaal opnemen?

Wi-Fi-camera’s zijn eenvoudiger te installeren en in te stellen in vergelijking met bedrade camera’s. Maar ze hebben vaak abonnementen nodig om er het maximale uit te halen, en dat kan cloudopslag omvatten. Als je niet voor een abonnement wilt betalen, kies dan voor een camera die lokale opslag ondersteunt.

Niet alle Wi-Fi-camera’s ondersteunen lokale opslag. De meesten geven er de voorkeur aan dat u zich abonneert op hun service en om u te verleiden kunnen ze een gratis laag aanbieden die een kleine hoeveelheid cloudopslag biedt. Maar als je gezichts- en bewegingsherkenning niet nodig hebt, kan het veel vragen zijn om alleen maar meer video op te slaan. Houd er ook rekening mee dat u bij het opgeven van cloudopslag het risico loopt dat de camera en al zijn video’s worden gestolen.

Dat gezegd hebbende, lees verder voor een lijst met wifi-camera’s die video op microSD-kaarten kunnen opslaan.

Yi 1080p-thuiscamera

Update: we hebben rapporten ontvangen van lezers die de fabrikant heeft uitgeschakeld opnemen op SD-kaarten met een update van deze camera.

De Yi 1080p-thuiscamera maakte onze lijst van goede budgetcamera’s. Laat je niet misleiden door de lage prijs. Deze door Xiaomi gemaakte camera heeft respectabele functies voor een lage prijs.

U vindt 1080p-resolutie (zoals de naam al aangeeft), tweerichtingsaudio, nachtzicht en enige intelligentie (zoals het detecteren van het geluid van een huilende baby en bewegingsdetectie). U moet een speciale app installeren om uw feeds op uw telefoon of tablet te bekijken, maar u kunt maximaal vier feeds op uw desktop bekijken. Er is geen Google Home-integratie en Alexa-ondersteuning is beperkt tot aan/uit-functionaliteit. Wat nog belangrijker is, het ontbreekt aan tweefactorauthenticatie. Zoals we al eerder zeiden, hebben goedkope Wi-Fi-camera’s bepaalde nadelen. Deze camera biedt geen cloudopslag, maar gebruik een microSD-kaart om je opnamen in huis te houden.

  Hoe u standaard een MS Word-document in overzichtsweergave opent

Sense8-huisbeveiligingscamera

Als je gewoon een Wi-Fi-camera wilt kopen zonder je zorgen te maken over abonnementen, add-ons of de noodzaak om extra items aan te schaffen, dan is de Sense8 Home Security-camera een behoorlijk sterke zaak – zolang je bereid bent een iets meer vooraan.

Deze Sense8-camera begint sterk door af te zien van alle abonnementsopties. Als je eenmaal hebt betaald voor de camera van $ 140, heb je alles gekocht wat je nodig hebt om alle functies te gebruiken. In plaats van een cloudabonnement, sluit deze camera aan op Dropbox en Google Drive API’s, zodat je clips kunt laden en openen. Het heeft ook 8 GB ingebouwde opslag, zodat u niet eens een microSD-kaart hoeft aan te schaffen.

Daarnaast heeft de camera Alexa-functionaliteit via IFTTT, bewegingsdetectie, nachtzicht, tweerichtingsaudio en een batterijback-up waarmee je 2 uur kunt opnemen, zelfs als de stroom uitvalt. De camera is echter niet perfect, want er is nog steeds geen tweefactorauthenticatie, het biedt geen continue opname-opties en Google Home-integratie wordt binnenkort aangekondigd.

HomeHawk van Panasonic

De HomeHawk is een andere camera-optie die je bijna alles probeert te geven wat je nodig hebt voor één prijs vooraf.

De inzending van Panasonic vinkt de gebruikelijke vakjes aan met 1080p-opname, nachtzicht, tweerichtingsaudio en bewegingsdetectie. Om het te onderscheiden, gooit de HomeHawk een temperatuursensor, continue opname-opties en een welkome ingebouwde sluiter in voor wanneer u privacy wilt. Bovendien heeft het meerdere montagemogelijkheden, iets wat niet alle Wi-Fi-camera’s hebben.

  Een webpagina opslaan als een PDF in Mozilla Firefox

Het heeft geen abonnement of cloudopties en vertrouwt uitsluitend op een microSD-kaartsleuf voor lokaal geheugen. Het heeft echter niet alles, omdat hier wederom tweefactorauthenticatie ontbreekt, samen met enige vorm van Alexa- of Google Home-integratie.

WyzeCam

We dachten dat de WyzeCam was een mooie fantastische budget wifi-camera. Het is moeilijk om het te verslaan op prijs, en WyzeCam biedt nu een iets duurdere camera die meedraait.

Je krijgt ook veel voor de lage prijs. WyzeCams worden geleverd met gratis cloudopslag, 1080p-opname, tweerichtingsaudio, nachtzicht en Alexa-integratie. U kunt zelfs continu opnemen inschakelen (en de cloud overslaan) door een microSD-kaart toe te voegen.

Maar de lage prijs brengt wel wat veiligheidsproblemen met zich mee. WyzeCams gebruiken ThroughTek om live videofeeds te leveren. Dit kan voor sommigen een punt van zorg zijn, maar Wyzecam legt uit dat ze dit gebruiken om de p2p-verbindingen te starten en alle gegevens stromen door AWS. Toch missen WyzeCams ook tweefactorauthenticatie en hebben ze geen ingebouwde privacysluiter, dus dit is zeker een geval van krijgen waar je voor betaalt (en in dit geval het gevoel meer te krijgen dan waarvoor je hebt betaald).

Ezviz Mini

De Ezviz Mini is een middenklasse Wi-Fi-camera met middenwegfuncties. Het is duurder dan de hier genoemde budgetcamera’s, maar minder duur dan de Sense8 of Homehawk.

Met deze camera krijg je de vereiste 1080p-opname, nachtzicht, tweerichtingsaudio en bewegingsdetectie. Deze camera beschikt over HDR-video, een magnetische basis en meerdere opslagopties. Hoewel het twee verschillende cloudopties heeft waarvoor een abonnement vereist is, kunt u een microSD-kaart van maar liefst 128 GB toevoegen, wat veel groter is dan de andere camera’s die we hebben vermeld.

  Hoe de 90Hz-weergave op de Google Pixel 4 en Pixel 4 XL uit te schakelen?

Alexa-integratie is ook aanwezig (inclusief Echo Show-video) en IFTTT-integratie is ook inbegrepen. Nogmaals, er is geen tweefactorauthenticatie of ingebouwde privacysluiter, en de Ezviz Mini mist enkele van de extra sensoren en mogelijkheden die duurdere camera’s hebben.

Een pakket aan keuzes

Geen enkele Wi-Fi-camera is perfect of biedt alle functies. Zelfs als u meer uitgeeft, kan er iets ontbreken. Het beste is om te bepalen welke functies u moet hebben. Gelukkig zijn sommige functies vrij algemeen, dus let op voor minimaal 1080p-opname, nachtzicht en tweerichtingsaudio.

Bepaal vervolgens of je extra sensoren, Google- of Alexa-integratie of sirenes wilt. Vind de camera die binnen uw budget past en de meeste vakjes aanvinkt. Soms is het de moeite waard om voor een abonnement te betalen, maar als je je video’s liever niet naar de cloud wilt toevertrouwen (of als je gewoon niet de doorlopende prijs wilt betalen), kies dan iets dat lokale opname ondersteunt en schakel cloudupload uit. Houd er rekening mee dat u bij sommige camera’s functies kunt verliezen als u de upload naar de cloud verwijdert.