Microsoft Loop for Collaboration en Adobe’s AI-tool voor bewerking

Hallo! 🙋Trending nieuws voor vandaag is als volgt! 📣

Microsoft lanceerde Loop, een online samenwerkingsplatform

De afgelopen weken heeft Microsoft de ene na de andere update uitgebracht. Het bedrijf dat miljarden dollars in OpenAI heeft geïnvesteerd, produceerde het baanbrekende ChatGPT. Het maakt nu deel uit van de browser, zoekmachine en andere services van Microsoft.

Als u Notion gebruikt, zult u Microsoft Loop leuk vinden. In zijn nieuwste ontwikkeling heeft Microsoft het Loop-platform aangekondigd, een online samenwerkingsplatform.

Microsoft Loop is een platform voor teamwerk dat kan worden gebruikt om samen te werken in verschillende Office-apps terwijl taken en projecten worden beheerd. Gebruikers kunnen alle belangrijke projectelementen in Loop Workspaces ordenen, zien waar anderen aan werken en de voortgang naar gedeelde doelen volgen.

Microsoft Loop heeft werkruimten en pagina’s waar u taken, projecten en documenten kunt importeren en ordenen, vergelijkbaar met Notion. Het feit dat de deelbare componenten van Loop in Microsoft Teams, Outlook, Word Online en Whiteboard kunnen worden geplakt, onderscheidt de twee echter.

  De standaard kopstijlen in Microsoft Word wijzigen

Of u nu een document met uw team deelt via Teams-bericht of Outlook-e-mail, alle wijzigingen die u aanbrengt, worden overal weergegeven waar het is ingesloten of gedeeld. Loop-componenten worden voortdurend bijgewerkt en kunnen worden bewerkt voor iedereen met wie ze worden gedeeld.

Wanneer je een werkruimte maakt, zoekt Loop zelfs naar alle relevante Office-documenten waaraan je hebt gewerkt, waardoor het eenvoudig wordt om de documenten toe te voegen die je nodig hebt om een ​​project te organiseren.

Microsoft heeft Loop nu beschikbaar gemaakt voor openbare evaluatie, waardoor organisaties en zelfs individuele gebruikers een bètaversie van het programma kunnen gebruiken. U hebt er toegang toe via het Microsoft-web met een Microsoft-account of een Azure Active Directory-account.

  8 manieren om te repareren Er is een update nodig om de iPhone te activeren

Adobe lanceert AI-gebaseerde beeld- en videobewerking

Als je op zoek bent naar een op AI gebaseerde creatieve tool voor het maken en bewerken van afbeeldingen en video’s met eenvoudige tekst, dan zal deze Adobe-upgrade je gelukkig maken.

Firefly, een op AI gebaseerd generatief bewerkingsmodel, is geïntroduceerd door Adobe. Als u zich aanmeldt voor een wachtlijst, krijgt u toegang tot het nieuwe AI-model, dat momenteel wordt getest in bèta.

In de nabije toekomst zal Firefly worden geïntegreerd met verschillende Adobe-applicaties, waaronder Adobe Express en Adobe Creative Cloud.

In de laatste ontwikkeling van zijn blog verklaarde Adobe dat Firefly een nieuwe generatieve, op AI gebaseerde bewerkingssoftware is die in staat is gesteld om uw creatieve ideeën efficiënter en zonder beperkingen uit te drukken.

Het voortdurende conflict tussen auteursrechthouders en nieuwe platforms voor het maken van afbeeldingen is opgelost, aangezien Adobe Firefly is opgeleid om openlijk gelicentieerde inhoud in het publieke domein en zijn eigen royaltyvrije mediabibliotheek, Adobe Stock genaamd, te gebruiken. Contextbewuste beeldproductie wordt binnenkort een kenmerk van Firefly, zodat u elk idee snel kunt testen en verfijnen.

  Lambda-functies gebruiken in Python [With Examples]

Een van de uitstekende mogelijkheden is de mogelijkheid om foto’s te genereren met behulp van eenvoudige aanwijzingen, onderwerpen te vervangen, video’s aan te passen met tekstinvoer, 3D-objecten te modelleren en inhoud op sociale media te promoten.

De bètaversie van Firefly die momenteel beschikbaar is, biedt een enkel model dat is gebouwd om afbeeldingen en teksteffecten van beschrijvingen te produceren. Binnenkort kan een tekstprompt inhoud genereren voor Adobe Express, Photoshop, Illustrator en Adobe Experience Manager met behulp van het model dat is gebouwd met miljarden foto’s. Voor nu moet je de firefly.adobe.com-site bezoeken om het te gebruiken.