Microsoft Power Pages, ChatGPT iOS-app, Wiremock & Memcyco

Dag iedereen! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Microsoft lanceert nieuwe AI-functies en -mogelijkheden om pagina’s van stroom te voorzien

Microsoft heeft nieuwe AI-verbeteringen aangekondigd via Copilot naar Power Pages. De nieuwe golf van kunstmatige intelligentie (AI)-technologie in webontwikkeling transformeert de manier waarop bedrijven datagerichte websites maken en lanceren.

Microsoft Power Pages maken het mogelijk zakelijke websites met weinig code te maken door alle teams in staat te stellen, niet alleen ontwikkelaars, wat resulteert in snellere toegang tot de markt met lagere kosten.

Met AI-aangedreven Power Pages kunnen ontwikkelaars snel veilige externe websites bouwen die beter reageren op klanten. In plaats van voldoende tijd te besteden aan het maken en coderen van sites, kunnen individuen natuurlijke taal en intelligente suggesties gebruiken via tools zoals Copilot en Power Pages om het proces te versnellen.

Power-pagina’s helpen bij het bouwen van webpagina’s met vooraf ontworpen sjablonen of aangepaste interfaces en presenteren bedrijfsgegevens met tekst, video’s, afbeeldingen, formulieren en lijsten met behulp van veelzijdige sjablonen met voorbeeldgegevens voor planning, registratie en toepassingen.

  Diabetes beheren door bloedsuiker, activiteit en medicatie bij te houden [iOS]

Gebruikers kunnen de websitefunctionaliteit verbeteren met Visual Studio Code, GitHub en Azure DevOps en zorgen over websitebeveiliging verminderen met op rollen gebaseerde toegangscontroles en de nalevingsfuncties van Azure.

Microsoft Power-pagina’s kunnen bedrijven helpen de productiviteit te verhogen en veilig websites te maken die op grotere schaal voldoen aan klanttevredenheid. Meld u aan voor Power Pages om de nieuwe functies en mogelijkheden te bekijken.

OpenAI’s ChatGPT-app overtreft 500.000 downloads in slechts 6 dagen

OpenAI heeft de ChatGPT iOS-app gratis uitgebracht. ChatGPT Plus-abonnees krijgen toegang tot GPT-4’s snellere respons en nieuwe functies, en spraakinvoer is beschikbaar via een open-source spraakherkenningssysteem genaamd Whisper.

Een onderzoek uitgevoerd door data.ai, dat app-intelligentie levert, onthult dat de app al meer dan 500.000 downloads heeft binnen de eerste zes dagen sinds de lancering, waardoor het een van de meest bloeiende en goed functionerende nieuwe apps is die de afgelopen jaren zijn verschenen .

Hoewel de ChatGPT-app van OpenAI beperkt beschikbaar is in de Verenigde Staten en op het iOS-platform, heeft deze aanzienlijke successen geboekt, zoals blijkt uit de recente uitbreiding naar 11 nieuwe internationale markten.

  Gebruik deze 13 batterijbesparende apps op uw Android- of iOS-mobiel

WireMock haalt $ 6,5 miljoen op om ontwikkelaars te helpen testen op nep-API’s

API’s van derden kunnen onbetrouwbaar zijn en vertragingen en instabiliteit veroorzaken. Probeer WireMock API-mocking om releases te versnellen. WireMock Cloud is een top-API-mocking-framework dat bedrijfsondersteuning, onbeperkte schaal en een gebruiksvriendelijke gebruikersinterface biedt.

Enkele van de belangrijkste functies zijn het testen van onstabiele API’s van derden, het simuleren van randgevallen en fouten en het vermijden van onverwachte kosten voor prestatietests.

Volgens zijn blog heeft het bedrijf $ 6,5 miljoen aan startkapitaal opgehaald bij Ridge Ventures, First Rays Venture Partners en Scribble Ventures. WireMock vereenvoudigt service mocking voor ontwikkelaars, waardoor ze software kunnen testen en ontwikkelen zonder de API nodig te hebben.

Bijgevolg optimaliseert het de productiviteit en versnelt het de implementatie van functionele code. Duizenden ontwikkelaars vertrouwen erop om de efficiëntie te verbeteren en de time-to-market te verkorten.

Het platform maakt handmatig en automatisch testen van applicaties mogelijk en is compatibel met Swagger. Gebruikers kunnen dynamische reacties creëren met behulp van veelzijdige sjabloontaal en stateful-scenario’s simuleren met een eenvoudig finite state machine-model.

Met het cloudplatform kunt u activiteit van een andere API opnemen en opnieuw afspelen en uw applicatie testen met geïntroduceerde vertragingen en defecte HTTP-payloads.

  Metal Slug Defense uitgebracht voor Android en iOS [Review]

Memcyco haalt $ 10 miljoen op om bedrijven te beschermen tegen merkdiefstal

Memcyco is een oplossing om website-imitatie in realtime te detecteren en te voorkomen, aangezien brandjacking wereldwijd een wijdverbreide cyberaanvalmethode is. Memcyco’s PoSA-technologie (Proof of Source Authenticity) verdedigt tegen aanvallen zonder een agent.

Het biedt Zero Day-bescherming en live detectie, geeft inzicht in aanvalspogingen en stuurt rode waarschuwingen wanneer gebruikers valse sites bezoeken.

Memcyco past AI toe om onregelmatige gedragspatronen te identificeren, en PoSA helpt organisaties potentiële bedreigingen te herkennen en te waarschuwen. Het bedrijf biedt digitale watermerken voor websites om echte opslag te garanderen en digitale activa te beschermen tegen inbreuk.

Op de blog van het bedrijf staat dat het $ 10 miljoen aan startkapitaal heeft opgehaald onder leiding van Capri Ventures en Venture Guides. Memcyco heeft tot doel merk- en klantschade te verminderen, vertrouwen te bevorderen en belemmeringen voor gebruikersinteractie met digitale eigendommen te beperken. Door dit te doen, versterken ze de merkreputatie en bevorderen ze het vertrouwen bij eindgebruikers.

Enkele van de functies zijn onder meer bescherming tegen cyberaanvallen met Proof of Source Authenticity, klanten beschermen, incidenten onderzoeken en snel implementeren via SaaS.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.