Microsoft Teams: camera horizontaal kantelen

Microsoft Teams ondersteunt videogesprekken en werkt naadloos samen met de webcam die op uw systeem is aangesloten. U kunt een externe camera, een interne camera of een virtuele camera gebruiken om uw videofeed aan te passen. Microsoft Teams heeft niet veel functies voor de camera; er is achtergrondonscherpte en spiegeling.

Microsoft Teams: camera kantelen

Microsoft Teams draait de camerafeed voor een gebruiker horizontaal. Dit werd merkbaar wanneer u iets op schrift houdt, bijvoorbeeld een notitie of een boek. De tekst is op deze manier onmogelijk te lezen en veel gebruikers maken zich zorgen over hoe het eruitziet voor andere mensen in een vergadering.

  Hoe te upgraden naar Ubuntu 21.10

Het goede nieuws is dat andere mensen in een vergadering de tekst correct zien; het is niet gespiegeld of omgedraaid voor hen. Als u op een bord schrijft of een bord of boek omhoog houdt, wordt de afbeelding weergegeven zoals het hoort.

De gespiegelde of gespiegelde tekst is geen probleem voor andere mensen in een vergadering, maar de presentator wordt er vaak door heen gegooid omdat ze de tekst niet van hun monitor kunnen lezen en er in plaats daarvan naar moeten blijven kijken (of een fysieke spiegel gebruiken opstelling). Hier is een eenvoudige manier om het op te lossen, zodat iedereen de tekst correct ziet.

Microsoft Teams: camera horizontaal kantelen

Om een ​​camerafeed te krijgen die niet voor jou is omgedraaid, maar die iedereen ook kan lezen, moet je een camera-app en de presentatiemodus in Microsoft Teams gebruiken.

  Kunnen slimme thermostaten uw oven verpesten?

Download YouCam en installeer het (gebruik de gratis versie).
Open YouCam en klik op het tandwielpictogram rechtsboven.
Schakel de optie ‘Horizontaal spiegelen’ uit.
Controleer of de tekst correct wordt weergegeven.

Open Microsoft-teams.
Start of neem deel aan een vergadering.
Klik rechtsboven op de knop voor de presentatiemodus.
Selecteer YouCam om vanuit te presenteren.
U zult zien dat de tekst correct wordt weergegeven in YouCam.
Iedereen in de vergadering ziet de tekst correct verschijnen als gedeeld vanuit YouCam.

Opmerking: je kunt elke andere app gebruiken in plaats van YouCam, zolang je de mogelijkheid hebt om spiegelen/spiegelen uit te schakelen.

Conclusie

De mirroring die Microsoft Teams doet, is zodat de camerafeed van een gebruiker er natuurlijker uitziet. Het omdraaien van de tekst is een ongelukkig neveneffect dat gebruikers Microsoft hebben gevraagd om het op te lossen. Er zijn nog geen aanwijzingen dat het zal worden opgelost. Als u Microsoft Teams moet gebruiken om les te geven, is deze methode wellicht de eenvoudigste, kosteneffectieve oplossing voor het spiegelingsprobleem.

  Afzonderlijk volume beheren voor elk mediakanaal [Jailbreak]