Moet je WWE Network annuleren?

WWE is een acroniem voor World Wrestling Entertainment, een Amerikaans media- en entertainmentbedrijf dat populair is voor het uitzenden van niet-schadelijke worstelwedstrijden. Deze wedstrijden zijn over de hele wereld populair en mensen kijken graag naar deze wedstrijden. Je kunt deze wedstrijden op je tv bekijken door je te abonneren op het WWE Network-kanaal. Als je geen tv hebt of deze op je smartphone of pc wilt bekijken, kun je je online abonneren op WWE Network, waar je de inhoud van je keuze kunt bekijken. Voor de mensen die in de Verenigde Staten wonen, moet u zich abonneren op de Peacock-streamingservice omdat WWE zijn diensten heeft gesloten en naar Peacock is verplaatst. Mocht je twijfelen over een WWE-abonnement, dan helpt dit artikel je daarbij. Het zal je helpen te leren of je het WWE Network moet annuleren of niet en hoe je de gratis versie van WWE Network kunt krijgen. Het zal je ook helpen te begrijpen of WWE Network automatisch annuleert en WWE Network gratis is op Peacock of niet.

Moet je WWE Network annuleren?

Blijf verder lezen om erachter te komen of je WWE Network in de VS en andere landen in detail moet annuleren. Maar laten we eerst eens kijken hoeveel het WWE-abonnement kost in het volgende gedeelte.

Hoeveel kost een WWE-abonnement?

Voor de Verenigde Staten is WWE verhuisd naar Peacock-streamingdiensten. Je moet daar dus het WWE-abonnement kopen, wat je $ 9,99 per maand kost voor advertentievrije streaming. En je kunt ook live wedstrijden bekijken waarvoor je $ 4,99 pay-per-view moet betalen. Maar je kunt andere reeds gestreamde wedstrijden bekijken onder de abonnementsprijs.

  Is het touchscreen van je telefoon beschadigd? Vermijd deze slechte reparatietips

Hoe krijg je de gratis versie van WWE Network?

Je kunt een deel van de inhoud gratis bekijken door de WWE-website te bezoeken, terwijl je je moet aanmelden om andere inhoud gratis te bekijken. Volg de volgende stappen om u aan te melden op het WWE-netwerk:

1. Bezoek de WWE-netwerk website in uw browser.

2. Klik op Nu inschrijven.

3. Voer uw e-mailadres en nieuw wachtwoord in en klik op CREATE ACCOUNT.

4. Voer uw voor- en achternaam in en klik op VOLGENDE.

5. Voer uw adres en land in en klik op VOLGENDE.

6. Klik op de optie Credit/Debit Card en voer uw kaartgegevens in.

7. Klik op BEVESTIGEN en je bent vrij om de inhoud te bekijken.

Dit is wat je kunt doen om de gratis versie van WWE Network te krijgen. Lees verder om te leren of u het WWE-netwerk moet annuleren.

Heb je nog steeds een WWE-netwerk nodig?

Nee, in de VS fungeert het WWE-netwerk niet als een apart netwerk. In plaats daarvan zijn ze volledig verhuisd naar de Peacock-streamingservice. U hoeft zich niet te abonneren op het WWE-netwerk. U kunt gewoon uw Peacock-abonnement krijgen en samen met andere inhoud kunt u genieten van WWE-netwerkinhoud op het apparaat van uw keuze. Maar u moet een abonnement kopen dat kan variëren van $ 4,99 tot $ 9,99.

Waarom wordt het WWE-netwerk afgesloten?

De enige reden voor het sluiten van het WWE-netwerk is dat het voor het WWE-netwerk moeilijker wordt om de netwerkactiviteiten te blijven leveren, aangezien ze ook een onafhankelijk bedrijf zijn. Dus besloten ze een samenwerking aan te gaan met Peacock om hun inhoud te blijven streamen en hen te helpen hun diensten te behouden, zodat ze hun abonnees niet kwijtraken.

Wordt WWE Network automatisch geannuleerd?

Nee, WWE Network annuleert niet automatisch. Per 4 april 2021 is het WWE Network volledig verhuisd naar Peacock. Je WWE Network-abonnement wordt niet geannuleerd. In plaats daarvan kun je het WWE-netwerk alleen op Peacock bekijken als je in de Verenigde Staten woont.

  De gegevens beheren die LinkedIn over u verzamelt

Moet je WWE Network annuleren?

Alle WWE-programma’s zijn verplaatst naar de streamingdienst Peacock in de VS. Dus, voor die Amerikaanse gebruikers, zal hun huidige WWE Network-abonnement niet werken om WWE-evenementen en shows op Peacock te bekijken. Anders kunnen gebruikers buiten de VS genieten van het bekijken van het WWE-netwerk op hun apparaten. En als ze willen, kunnen ze hun WWE Network-abonnement op elk moment opzeggen.

Wat gebeurt er als je WWE Network annuleert?

Als je je WWE Network-abonnement opzegt, kun je je favoriete WWE-wedstrijden en -evenementen niet bekijken. Als je in de VS woont, is het opzeggen van het WWE Network-abonnement een goede keuze, want zelfs als je het netwerkabonnement hebt, kun je het niet bekijken. Het is tenslotte verplaatst naar Peacock. Gebruikers buiten de VS kunnen de inhoud niet bekijken als ze hun WWE Network-abonnement opzeggen.

Waarom is WWE Network overgeschakeld naar Peacock?

WWE Network was een onafhankelijk netwerk waarvan het oorspronkelijke raamwerk was ontworpen door BAMTech, dat super effectief bleek te zijn. Hierdoor begon het aantal abonnees dat naar het WWE-netwerk keek snel toe te nemen. Maar door een gebrek aan medewerkers en ondersteuning werd het steeds moeilijker voor het WWE-netwerk om zijn activiteiten te behouden. Dus besloten ze samen te werken met Peacock, die interesse toonde. En ze schreven zich in bij Peacock, en op 18 maart 2021 werd het WWE-netwerk verplaatst naar Peacock.

Wanneer is WWE Network naar Peacock verhuisd?

Op 18 maart 2021 begon het WWE-netwerk te verhuizen naar Peacock. In het begin waren er maar een paar WWE-wedstrijden en -evenementen beschikbaar op Peacock. Maar naarmate de tijd verstrijkt, kun je meer live-inhoud op Peacock bekijken.

Heeft Peacock het hele WWE-netwerk?

Nee, Peacock heeft momenteel niet alle WWE-netwerkinhoud. Maar binnenkort kun je ze bekijken op Peacock. Peacock Premium biedt wat live pay-per-view-inhoud van WWE en ook de reeds gestreamde wedstrijden en evenementen op uw eigen tijd. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen of je het WWE-netwerk moet opzeggen.

  Een inleiding tot de nieuwe programmeertaal van Apple: Swift

Is WWE Network gratis op Peacock?

Nee, het WWE-netwerk is niet gratis op Peacock. Je moet het premium abonnement van Peacock kopen om je favoriete evenementen en wedstrijden op het WWE-netwerk te blijven bekijken. Peacock biedt wel wat gratis content om naar te kijken, maar het WWE-netwerk is daar niet bij inbegrepen. Je kunt $ 4,99 betalen om elk live WWE pay-per-view-evenement te bekijken, of je kunt de maandelijkse $ 9,99 betalen voor de advertentievrije WWE live over de Peacock-premie en al gestreamde afleveringen en evenementen voor de hele maand.

Kun je Monday Night Raw Live kijken op Peacock?

Nee, je kunt Monday Night Raw momenteel niet live kijken op Peacock. Maar je zult het in de toekomst kunnen bekijken. Je kunt de eerder uitgezonden afleveringen van Monday Night Raw bekijken op Peacock Premium en ook andere WWE-afleveringen. Je kunt een WWE-livepakket kopen voor $ 4,99, waar je elk live WWE-pay-per-view-evenement kunt bekijken, behalve de Raw.

***

Dus we hopen dat je het hebt begrepen als je het WWE-netwerk moet annuleren. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten