MonsterCloud helpt bij het verwijderen van ransomware voor wetshandhaving

Het is een enge wereld daarbuiten. Je kunt tegenwoordig het nieuws niet aanzetten zonder onrust en misdaad te zien.

Gelukkig hebben we wetshandhaving die ons veilig houdt. Of het nu de politie, sheriffs, troopers of de FBI is, in de VS weten we dat wanneer misdaden worden gepleegd, we een beroep kunnen doen op deze wetshandhavingsinstanties voor hulp.

Wat gebeurt er echter wanneer de wetshandhavingsinstanties zelf het slachtoffer worden van een misdrijf? Wie bellen ze voor hulp? Wanneer wetshandhavers het slachtoffer worden van cybercriminaliteit, met name ransomware, kunnen ze bellen Monster Cloud.

MonsterCloud beoordeelt gevallen van ransomware uit het hele land voor wetshandhaving en heeft politie en sheriffafdelingen geholpen toen ze het slachtoffer werden van deze wrede en slopende cybercriminaliteit. Hier bespreken we wat er gebeurt als een wetshandhavingsinstantie wordt getroffen door een ransomware-aanval en nemen we verschillende voorbeelden door van afdelingen die door MonsterCloud zijn geholpen.

Wat is een ransomware-aanval?

Ransomware is een bijzonder verwoestende vorm van cybercriminaliteit waarbij hackers de controle krijgen over een computer of netwerk en de bestanden bewaren voor losgeld. Wanneer u het slachtoffer bent van een ransomware-aanval, heeft u geen toegang tot uw bestanden en ontvangt u een losgeldbrief waarin u wordt gevraagd te betalen om uw bestanden te ontgrendelen.

Dit kan een bedrijf lamleggen en leiden tot downtime, verloren bestanden en in het ergste geval tot verlies van controle over gevoelige informatie. Daarom is het zo belangrijk om in deze situaties een professioneel ransomware-verwijderingsbedrijf te bellen. Het is voor de meeste bedrijven niet aan te raden om het van uw systeem af te halen of zelf het losgeld te betalen.

  Breng bestanden en instellingen over van een oude pc naar een nieuwe

MonsterCloud beoordeelt elk jaar duizenden ransomware-aanvallen die verschillende problemen illustreren wanneer u zelf probeert om te gaan met een ransomware-aanval. De ransomware-virussen bevatten over het algemeen een zeer geavanceerde code die zelfs de meeste interne IT-afdelingen te boven gaat. Als u de hackers zelf het losgeld betaalt, is er geen garantie dat ze daadwerkelijk de controle over uw systemen zullen vrijgeven en zelfs als ze dat doen, kunnen ze op elk moment opnieuw aanvallen.

Op wie ransomware-aanvallers zich het meest richten

Ransomware-hackers zullen bijna elk computernetwerk aanvallen, maar ze weten dat het echte geld zit in het aanvallen van grote entiteiten. Een snelle Google-zoekopdracht naar recente ransomware-aanvallen geeft u een idee van de soorten instellingen waarop ze zich het meest richten. Degenen met diepe zakken, meerdere toegangspunten en veel gevoelige gegevens om te verliezen maak de “beste” doelen.

Dit is waarom je gigantische bedrijven zult zien, steden en lokale overhedenscholen, ziekenhuizen, en wetshandhavingsinstanties als de meest voorkomende doelwitten. Deze organisaties hebben veel te verliezen en zijn misschien om vele redenen gemotiveerd om de aanval stil te houden, waardoor ze sneller zullen proberen het losgeld snel en stil te betalen en verder te gaan.

Waarom ransomware-aanvallers zich richten op wetshandhaving

In de afgelopen 20 tot 30 jaar hebben zoveel wetshandhavingsinstanties in het hele land een gezamenlijke inspanning geleverd om digitaal te gaan. Veel afdelingen hebben enorme inspanningen geleverd campagnes om te digitaliseren hun papieren dossiers, rapporten, formulieren en meer, zodat agenten hun werk sneller en effectiever kunnen doen.

  Wat betekent "IDGI" en hoe gebruikt u het?

De overstap van pen en papier naar meer digitalisering is geweldig geweest voor de rechtshandhaving. Het heeft geld bespaard en agenten in staat gesteld om behendiger en efficiënter te zijn in het veld. Het maakt ook real-time informatie-uitwisseling mogelijk, waardoor agenten hun werk beter kunnen doen.

Het belangrijkste probleem dat het heeft veroorzaakt, is echter dat de ongelooflijk waardevolle en gevoelige gegevens die wetshandhavers gebruiken en produceren nu online zijn. Dit betekent dat bendes criminelen die nooit dom genoeg waren om een ​​politiebureau binnen te lopen en probeerden hun archiefkasten vast te houden voor losgeld, nu het cyberequivalent daarvan kunnen proberen.

Hoe MonsterCloud werkt met wetshandhaving

Als je naar de tientallen kijkt positieve MonsterCloud-recensies online, je zult zien dat ze werken met bedrijven en organisaties in alle soorten en maten. Dit omvat Fortune 500-bedrijven tot kleine bedrijven tot gemeenten.

Veel van de instellingen zijn begrijpelijkerwijs nerveus om de naam van hun bedrijf of stad op de recensie te zetten, omdat ze investeerders, aandeelhouders en bezorgde burgers hebben om over na te denken. Een groep die er meestal geen probleem mee heeft om hun naam op MonsterCloud-recensies te zetten, zijn wetshandhavingsinstanties.

MonsterCloud werkt al lang samen met wetshandhavers, vaak tegen een gereduceerd tarief of gratis. Deze missie om wetshandhavers te ondersteunen bij het vitale en goede werk dat ze doen, komt voort uit de eigen tijd van MonsterCloud-CEO Zohar Pinhasi in het Israëlische leger, zijn werk als cyberbeveiligingsexpert en zijn langdurige partnerschappen met wetshandhavers over de hele wereld om cyberterrorisme te bestrijden.

  Hoe weet u of iemand uw oproepen weigert?

Op de website van MonsterCloud kan dat getuigenissen bekijken van verschillende politie- en sheriffafdelingen die het bedrijf in de loop der jaren heeft geholpen om zich te ontdoen van ransomware en hun bestanden snel en zonder incidenten te herstellen.

Conclusie

MonsterCloud beoordeelt, repareert en helpt toekomstige ransomware-aanvallen te voorkomen voor wetshandhavingsinstanties in het hele land. Ze doen het snel, ze doen het volledig en ze doen het uit plichtsbesef om diegenen te helpen die ons beschermen.

Hoewel elk van de rechtshandhavingszaken uniek kan zijn, is het gemeenschappelijke thema dat wanneer rechtshandhavingsinstanties het slachtoffer worden van een ransomware-aanval, dit een groot probleem is. Het kan officieren in het veld in gevaar brengen en het kan ertoe leiden dat slechteriken niet worden opgesloten voor hun misdaden.

Wanneer wetshandhavingsinstanties een beroep doen op MonsterCloud, komen de bekwame cyberbeveiligingsexperts van het bedrijf in actie. Ze zorgen ervoor dat deze afdelingen al hun kritieke gegevens herstellen en ze doen het snel. Ze weten dat elke minuut dat een afdeling uitvalt meer gevaar betekent voor de hele gemeenschap die ze bedienen.

gerelateerde berichten