Niet-verzonden berichten online bekijken

Line is een instant messaging-platform vergelijkbaar met WhatsApp. Met deze app kun je eenvoudig met mensen communiceren via videogesprekken, teksten, audio, afbeeldingen, enz. Op je smartphones, tablets of zelfs op je pc. Maar ondanks al deze functies kunnen we de ingetrokken berichten van geen enkele persoon in deze app zien. Als iemand de berichten heeft verwijderd nadat hij ze op de Line-app heeft verzonden, is het wettelijk niet haalbaar om te weten wat die persoon je heeft gestuurd. Als je meer wilt weten over hoe je niet-verzonden berichten in de Line-app kunt zien, lees dan het artikel tot het einde.

Niet-verzonden berichten online bekijken

U kunt elk bericht op de Line-app ongedaan maken via de gewenste chat zelf. Blijf het artikel lezen om de stappen te vinden die de methode uitleggen om dit te doen.

  Update WinRAR nu om uw pc tegen aanvallen te beschermen

Wat zijn niet-verzonden berichten?

Niet-verzonden (ingetrokken) berichten zijn de berichten die worden verwijderd nadat ze zijn verzonden. Gewoonlijk hebben instant messaging- of chat-apps die deze intrekkingsfunctie ondersteunen een optie om dat bericht van beide kanten te verwijderen, van de zender en de ontvanger. Nadat u een bericht hebt ingetrokken, ziet de ontvanger: Dit bericht is verwijderde tekst in plaats van de echt verzonden tekst.

Waar zijn niet-verzonden berichten?

Deze berichten krijgen verwijderd vanuit hetzelfde chatvenster, de tekst achterlatend als Dit bericht is verwijderd of U heeft een bericht niet verzonden. Zodra het bericht is ingetrokken, kunt u dat bericht niet meer lezen en teruglezen omdat het van beide kanten wordt verwijderd.

Wat gebeurt er als u een bericht op LINE ongedaan maakt?

Als je een bericht op de lijn ongedaan hebt gemaakt, zie je een melding in die chat waarin staat dat je een bericht niet hebt verzonden. En de ontvanger van het ingetrokken bericht ziet ook dit bericht Een bericht was niet verzonden.

  Hoe gefilterde gegevens in Excel automatisch te vernieuwen wanneer deze worden bijgewerkt

Kan ik ingetrokken berichten online zien?

Nee, als het bericht eenmaal on Line is ingetrokken, kun je dat bericht niet meer zien en lezen. U kunt de afzender echter vragen om het opnieuw te verzenden zodat u het kunt lezen.

Hoe kan ik een niet-verzonden berichtenregel zien?

Helaas kunt u het ingetrokken bericht op Line niet zien of lezen. U kunt de afzender alleen verzoeken hetzelfde bericht opnieuw te verzenden om het succesvol te ontvangen en te lezen.

Hoe haal ik een niet-verzonden bericht op?

U kunt een niet-verzonden bericht in geen enkele berichten-app ophalen, omdat het doel van deze functie is om het ongewenste bericht voor altijd te verwijderen voor afzender en ontvanger.

Hoe Verzonden Berichten On Line App Intrekken?

U kunt elke chat in de Line-app intrekken met behulp van de Unsend-functie. Volg de onderstaande stappen om het bericht in te trekken vanuit het chatvenster op de Line-app.

1. Open de Lijn-app en de gewenste chat waarvan je het bericht wilt intrekken.

2. Tik op het gewenste bericht en houd het even vast.

3. Tik in het zwevende menu op de optie Unsend.

  Hoe u een kleurgecorrigeerde wereld kunt zien met uw iPhone

4. Tik op Unsend voor de bevestigingspop-up.

5. Het bericht wordt ingetrokken en de melding U heeft een bericht niet verzonden verschijnt op het chatscherm.

Wat is het verschil tussen verwijderen en ongedaan maken in LINE?

Het verschil tussen de verwijder- en intrekkingsopties is dat de verwijderoptie het bericht alleen van uw kant verwijdert, wat alleen van de kant van de afzender is. Aan de andere kant zal de intrekkingsoptie het bericht van zowel de afzender als de ontvanger verwijderen.

Is het verwijderen van een bericht hetzelfde als het ongedaan maken van de verzending?

Nee, het bericht verwijderen betekent het alleen van de kant van de afzender verwijderen, terwijl het ongedaan maken ervan betekent dat het bericht zowel van de kant van de afzender als van de ontvanger wordt verwijderd.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je niet-verzonden berichten kunt zien Line. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons in ons volgende artikel weten over welk onderwerp u meer wilt weten.

gerelateerde berichten