Notities toevoegen aan een e-mail of een gespreksthread [Chrome]


Een hele e-mailconversatie moeten doorbladeren om belangrijke informatie te vinden, is tijdverspilling. Als we in een wereld zouden leven waar communicatie een geperfectioneerde wetenschap was, zouden e-mails misschien een stuk gemakkelijker te beheren zijn, maar aangezien we in een wereld van slechte e-mailonderwerpen leven, hebben we belangrijke informatie verspreid over lange e-mailgesprekken. Wat in dit geval zou helpen, is een opmerking die we regelmatig kunnen bijwerken om ons de hoogtepunten van een gesprek te geven telkens wanneer we die thread openen. Notities voor Gmail is een Chrome-extensie waarmee u notities kunt maken in Gmail. Je kunt notities voor jezelf maken en ze vastzetten in je inbox, zodat je ze elke keer ziet als je een e-mail opent. U kunt ook een notitie toevoegen aan een e-mail of aan een hele thread. De notities verschijnen bij de thread of de e-mail, waardoor ze gemakkelijker te volgen zijn. U kunt ook een herinnering instellen voor de notities die u maakt.

  Hoe te controleren of u een Skylake- of Kaby Lake-processor hebt?

Na installatie voegt Notes voor Gmail een Gmail-pictogram toe naast uw Google Plus-profiellink. U moet de extensie toegang geven tot uw e-mails enz. voordat u deze kunt gaan gebruiken. Zodra het is ingesteld, ziet u een knop voor het toevoegen van een notitie in uw inbox en wanneer u een e-mailthread opent.

Klik op de knop Notitie toevoegen om een ​​notitie aan de e-mail toe te voegen, of klik op Discussienotitie toevoegen om een ​​enkele notitie voor de hele discussielijn toe te voegen. De notitie-editor ondersteunt basisbewerkingen en een notitie kan bovenaan de e-mail of bovenaan uw inbox worden vastgezet. Wanneer het is vastgezet in uw inbox, wordt het onderwerp van de e-mail automatisch toegevoegd.

  Groepeer alle berichten in uw inbox op afzender en blokkeer e-mailtrackers

Er kan een herinnering worden ingesteld voor elke notitie die u maakt, of als u geen notitie aan een e-mail wilt toevoegen, maar op de een of andere manier wel een herinnering wilt maken, opent u een e-mail en klikt u op de kalenderknop naast de knop Meer. Voer een beschrijving in en stel een datum en tijd in voor de herinnering.

De extensie werkt goed en ik ben persoonlijk op zoek geweest naar een manier om notities aan een e-mail toe te voegen, zodat de notitie daar is wanneer ik hem open en het context geeft en Notes voor GMail doet precies dat. Er is een kleine fout of misschien is het beter om het een vergissing te noemen. Wanneer een notitie voor een e-mail voor het eerst wordt samengesteld, is er de mogelijkheid om deze bovenaan vast te pinnen of in uw inbox vast te pinnen. Zodra de notitie is opgeslagen en de pin-optie opnieuw wordt bezocht door de cursor over de notitie te bewegen, kunt u met de pin-optie een notitie alleen bovenaan een e-mail vastzetten, maar niet in de inbox. Afgezien van dit ene kleine foutje, werkt de extensie goed.

  Hoe u geld kunt besparen op iCloud-opslag

Notities voor Gmail installeren vanuit de Chrome Web Store

gerelateerde berichten