One-stop-shop voor e-mailzoeker en verificateur

Op zoek naar een alles-in-één e-mailmarketingtool waarmee u professionals kunt zoeken op e-mailadressen, leads kunt vinden en bulk-e-mailmarketingcampagnes kunt uitvoeren? Probeer Hunter.io nu maar eens uit!

Het vinden van de juiste contactpersoon is cruciaal in veel aspecten van digitaal zakendoen, van het verkopen van uw SaaS-product aan een organisatie tot het inhuren van het juiste talent voor uw datawetenschapper-team. Aangezien de meeste bedrijven geen directe e-mails vrijgeven om contact op te nemen met een belanghebbende of manager, moet u veel onbetrouwbare kanalen doorlopen om dergelijke gegevens te verkrijgen.

Aan de andere kant heb je via LinkedIn het juiste talent voor je organisatie gevonden, maar kon je toch geen contact opnemen met de persoon. In dergelijke situaties hebt u een tool voor domeinzoeken en e-mail zoeken nodig. Het beste wat je vandaag kunt krijgen is Hunter.io.

Wat is Hunter.io?

Hunter is een multifunctionele tool voor e-mailmarketing, rekening houdend met de algehele mogelijkheden voor online mensen, bedrijven en contactonderzoek. Hoewel het team achter de ontwikkeling het liever een e-mailjager noemt, omdat de kernmogelijkheden Domain Search, Email Finder en Email Verifier zijn.

Hiermee kunt u iedereen op internet vinden met een openbaar profiel ergens op het wereldwijde web met openbaar gemaakte professionele of persoonlijke e-mails. U kunt ook mensen in organisaties opzoeken door hun namen in de tool te zoeken, en het voert kruiscontroles uit met miljoenen websites die mogelijk de persoon en de domeinnaam van het bedrijf vermelden.

Dat gaat gewoon over het jagen op mensen van interessante bedrijven. Hunter biedt ook tools voor het genereren van leads, leadbeheer en het uitvoeren van koude e-mailcampagnes.

Hoe werkt Hunter.io?

In de afgelopen paar jaar heeft Hunter het uw verkopers, marketeers en recruiters gemakkelijk gemaakt om contact op te nemen met belangrijke zakenmensen in een organisatie om softwarediensten te pitchen of te onderhandelen over het inhuren van talent.

Het werkproces van de e-mailzoeker en verificateur

Hunter is net een webzoekmachine, gericht op professionele en zakelijke contactgegevens zoals e-mailadressen. Wanneer u een zoekopdracht typt in de Domain Search, Email Finder en de Email Verifier-tool van Hunter, crawlt deze meer dan 700.000 websites in een minuut.

Eenmaal gedaan, schetst het de resultaten. En niet alleen de resultaten van mensen en hun e-mails, maar ook de bron van dergelijke resultaten. Hunter houdt zich alleen bezig met openbare gegevens die beschikbaar zijn op openbare websites. Het kan zakelijke websites crawlen, maar alleen de openbare pagina’s van die bedrijven.

Hunter is niets anders dan automatisering van het zoeken naar e-mail. Als u bijvoorbeeld weet dat John Doe de inkoopleider is van John Doe Inc., dan zou u kunnen raden dat zijn zakelijke e-mailadres [email protected]

  Controleer de paginasnelheidstest van de mobiele website

Als u op basis van het bovenstaande giswerk belangrijke zakelijke contacten begint te vinden, zou het dagen duren om de juiste contactgegevens te vinden van één bedrijf waar u met veel bedrijven zaken moet doen om de winstgevendheid te vergroten. Hunter helpt u door het hele proces te automatiseren.

Hunter is absoluut legaal, aangezien de gegevens die u erop krijgt alleen afkomstig zijn van openbare bronnen. Waar het honderden werkuren zou kosten voor uw verkoop- en wervingsteam om dezelfde gegevens te vinden, maakt Hunter het snel en gemakkelijk door middel van automatisering.

De Hunter-app voor het zoeken naar e-mail heeft ook verschillende gegevensprivacy- en beveiligingscertificeringen met betrekking tot CAN-SPAM, CCPA en GDPR.

Hoe helpt Hunter uw bedrijf?

Hieronder vindt u verschillende manieren waarop u Hunter kunt gebruiken in elk bedrijf dat afhankelijk is van e-mailmarketing:

Leidingen zoeken

 • Creëer een database met leads van professionals van verschillende bedrijven door een algemene domeinzoekopdracht uit te voeren.
 • U kunt de leadgegevens opslaan met kolomkoppen zoals naam, functietitel, bedrijfspositie, handvatten voor sociale media, enz.
 • Stel, u kent de naam van de zaakvoerder met koopkracht in een organisatie. U heeft echter niet het juiste e-mailadres. U kunt de zakelijke e-mail van die persoon opzoeken met behulp van de tool Email Finder op Hunter.
 • Als uw PR- en marketingteam moeite heeft om prominente auteurs te bereiken voor gratis dekking van uw SaaS-tools, -producten of -diensten, dan kan Hunter u helpen. Uw marketingteam kan prominente online auteurs en hun e-mails vinden met behulp van de Email Finder en Domain Search-tool op Hunter.io.

Email reclame

 • Levert uw koude e-mail- of e-mailmarketingcampagne niet het vereiste aantal leads of klanten op vanwege niet-geverifieerde en onbestelbare e-mailadressen? Vervolgens kunt u overschakelen naar Hunter.io, e-mails in bulk verifiëren om te bevestigen of ze afleverbare e-mails zijn of niet, en uw koude e-mailcampagne alleen opnieuw uitvoeren met geldige e-mailadressen.
 • U kunt de Leads-functionaliteit gebruiken om gezochte professionals en e-mails op te slaan in domeinadressen voor toekomstige e-mailmarketingcampagnes.
 • Hunter geeft ook een betrouwbaarheidsscore voor elke e-mail die je ontdekt via Domain Search, Email Finder en Author Finder. Hoe hoger de betrouwbaarheidsscore, hoe beter de e-mailbezorgbaarheid voor dat specifieke e-mailadres.
 • Als u een spreadsheetbestand heeft met de e-mailadressen van leads, kunt u de geldigheid van de e-mails verifiëren met behulp van de Bulk Email Verifier-functie van Hunter.io.

Verbeter de marketingprestaties

 • Door de koude e-mailmodule samen met de marketing-e-mailsjablonen te gebruiken, kunt u het volledige koude e-mailprogramma in de automatische pilootmodus zetten. De tool stuurt automatisch bulk-e-mails naar een specifieke leadcontactlijst vanuit een geïntegreerde CRM of de Hunter-database op uw account.
 • Integreer Hunter met Gmail of Outlook en reken af ​​met complexe e-mailmarketing-apps. U kunt koude e-mails verzenden met e-maildomeinen van Gmail en Google Workspace.
 • U kunt de Firefox-add-ons en Chrome-extensies van Hunter gebruiken om de zakelijke en zakelijke e-mails van belangrijke mensen te verkennen terwijl u door de websites van interessante bedrijven bladert.
 • Er is ook een MailTracker-extensie voor Google Chrome die u kunt gebruiken om de openingspercentages bij te houden van ongevraagde e-mails die u tijdens een campagne verzendt.
  De beste Apple Watch Faces zoeken en downloaden

Nu u de basisprincipes van Hunter.io kent, is het tijd om de functionaliteiten, modules, tools en functies te leren die u kunt gebruiken om zakelijke outreach-, verkoop-, promotie- of wervingsinspanningen te stimuleren.

Kenmerken van Jager

Hunter heeft alle tools en functionaliteiten die je nodig hebt om een ​​succesvolle koude e-mailcampagne te voeren. In tegenstelling tot anderen hoeft u geen nieuwe add-ons of functies aan te schaffen als u zich eenmaal op Hunter abonneert. Het is een alles-in-één tool voor e-mailmarketing waarmee u tijd en geld bespaart bij het online zoeken naar leads of het verzenden van e-mails naar bulkleads. Hieronder vindt u enkele van de belangrijkste kenmerken:

#1. Hunter.io-tool voor het zoeken naar domeinen

Het hulpprogramma Domain Search helpt u alle e-mailadressen te ontdekken met behulp van een geselecteerd bedrijfsdomein zoals Google.com, Microsoft.com, Apple.com, enz. De tool haalt alleen gegevens op van online openbare vermeldingen. Het heeft filters zoals Algemeen, Persoonlijk, Afdelingen, Telefoonnummer, Positie en Volledige naam.

Het kost één Hunter-zoektegoed voor elke 10 resultaten. Wanneer u een nieuw zoekfilter toepast, gebruikt u een ander zoektegoed. Hunter telt een zoekopdracht één keer in de hele factureringsmaand met hetzelfde e-mailadres of dezelfde naam als de zoekopdracht.

#2. Hunter.io e-mailzoeker

Wilt u het juiste zakelijke e-mailadres van bedrijfsmanagers vinden op basis van hun naam en bedrijfsnaam? U moet de tool Email Finder op Hunter draaien. Wanneer u een geraden naam en bedrijfsdomein opvraagt, controleert de tool het geleverde detail met zijn eigen database en duizenden openbare websites.

Als er resultaten zijn, geeft Hunter die weer met behulp van een betrouwbaarheidsscore. U ziet ook de bronnen van de gegevens, zodat u weet wat uw wettelijke verantwoordelijkheden zijn met betrekking tot de gegevens die u gebruikt.

#3. Hunter.io e-mailverificatie

Met de module E-mailverificatie kan iedereen iemands e-mail verifiëren met elk e-mailadres. De tool haalt alleen geldige resultaten op als er openbare websitevermeldingen zijn die de details van de geleverde e-mails hosten. Het zoekresultaat bevat de volgende parameters:

 • E-mail Formaat
 • Type
 • Server Status
 • E-mailstatus

U kunt het gebruiken om de claim te verifiëren van een sollicitant of andere zakelijke contacten die met uw bedrijf te maken hebben voor transacties zoals verkoop, marketing, affiliatie, enz.

#4. Bulktaken

Als u de Email Verifier, Email Finder en Domain Search wilt gebruiken voor een bulklijst van een spreadsheet of CSV-bestand, kunt u het hulpprogramma Bulk Tasks gebruiken. Binnen de tool hoeft u alleen maar de bulktaak te kiezen die u wilt uitvoeren en vervolgens de volgende details toe te voegen:

 • Lijstnaam
 • Domeinnamen of bedrijfsnamen
 • Voer handmatig ingevoerde domeinen of bedrijfsnamen in
 • Upload CSV, TXT, enz.
 • E-mailadres verificatie keuze
 • Diverse filters

#5. Hunter.io Leads Management-hulpprogramma

Met leads kunt u een rijke database van geldige, afleverbare en gecontroleerde e-mails maken die gemakkelijk worden omgezet in verkoop. U kunt handmatig een nieuwe lead toevoegen of de hulpprogramma’s Domain Search, Email Finder en Email Verifier automatiseren om bij te dragen aan de Leads-database.

  Hoe Tango-account te verwijderen

Als je al een CRM van de leaddatabase hebt, kun je die synchroniseren met de Hunter.io-webapp. Op het moment van schrijven kunt u met Hunter de volgende CRM’s integreren:

Als uw CRM niet op de lijst staat, kunt u aangepaste automatisering creëren met behulp van Zapier-integraties van Hunter.io.

#6. Hunter.io marketing-e-mailcampagnes

Door uw Gmail-, Google Workspace- en Outlook-e-mail te synchroniseren met Hunter.io, kunt u gratis koude e-mails sturen naar de leads die zijn opgeslagen in de Hunter Leads-database. Ook hoeft u de marketing-e-mailcampagne niet helemaal opnieuw te maken. U kunt naar het portaal voor koude e-mailsjablonen van Hunter gaan.

Blader door een lange lijst met sjablonen en voeg er een paar toe aan het tabblad Campagnes van de Hunter-app door op de knop Opslaan in mijn sjablonen te klikken. Nu heb je toegang tot deze sjablonen in de Hunter-app wanneer je klaar bent om koude e-mails te verzenden.

#7. Hunter.io-extensies

Met Hunter.io kunt u ook gratis krachtige browserextensie-apps installeren en deze activeren met hetzelfde e-mailadres waaraan uw Hunter-abonnement is gekoppeld. U kunt bijvoorbeeld de volgende add-ons gebruiken:

1. Chrome-extensie: onthult zakelijke e-mails van bedrijfsfunctionarissen, hun namen en functie wanneer u een zakelijke website bezoekt zoals Microsoft.com, Apple.com, Target.com, enz.

2. Google Spreadsheets-add-on: als uw lead- of professionele e-mailadresdatabase op een Google-spreadsheet staat, kunt u de Domain Search, Email Finder en Email Verifier rechtstreeks vanuit de spreadsheet-tool gebruiken. Zo wordt u niet afgeleid van uw werk en kunt u zich meer concentreren op uw Google Spreadsheets-database.

3. MailTracker Chrome-extensie: dit is een e-mailmarketingtool om de open e-mailtarieven voor uw koude e-mails bij te houden. De tool kan ook de openingspercentages van bijlagen volgen voor PDF, PNG, JPG, ZIP, enz.

Hunter-alternatieven

Hier zijn enkele alternatieven voor Hunter.io die u ook kunt bekijken:

#1. GetProspect

GetProspect biedt nauwkeurige business-to-business (B2B) e-mail- en bedrijfsdomeincontacten die geschikt zijn voor bedrijfsontwikkeling, promoties, verkoop en marketingteams.

U kunt de juiste prospect, lead of klant eruit filteren door filters te kiezen zoals branche, taaklocatie, bedrijfsgrootte, positie, enz. U kunt ook verkoopcyclusworkflows maken op GetProspect.

#2. Snov.io

Snov.io is meer dan alleen een e-mailzoeker of verificateur. Het biedt ook een moeiteloze CRM- en verkooptoolbox. De tool is geschikt voor u als u een individueel bedrijf of bureau bent en op zoek bent naar robuuste en geautomatiseerde oplossingen voor het sluiten van deals, verkoopbeheer en het genereren van leads.

#3. Naadloze AI

Naadloze AI is een populaire B2B-zoekmachine voor verkoopleads die realtime gegevens over bedrijven en professionals ophaalt. U kunt nuttige contactgegevens verzamelen, zoals directe telefoonnummers, vaste nummers, zakelijke e-mails, persoonlijke e-mails, enzovoort door naadloze AI te gebruiken.

Het creëert een dynamisch en intuïtief profiel van belangrijke zakenmensen met namen, locaties, bedrijven, e-mails, telefoonnummers, social media-handvatten, enz.

laatste woorden

Dus nu weet je wat Hunter.io is en hoe het de e-mailprogramma’s van je bedrijf kan helpen. De tool heeft een gratis proefabonnement met beperkte zoek- en vindercredits.

U kunt zich aanmelden en er een draai aan geven door op deze Hunter Sign Up-link te klikken. Als je van de functies houdt en ze geschikt vindt voor je bedrijf, ga dan naar de pagina Abonnementen en prijzen om te upgraden.

Bekijk vervolgens de tools voor e-mailverificatie om uw mailinglijst op te schonen.