Ontvang nu de Let op-melding van Android L op uw apparaat [No Root]

Android L en het nieuwe materiaalontwerp hebben behoorlijk indruk gemaakt, maar tenzij je een Nexus-apparaat bezit en het niet erg vindt dat je telefoon af en toe op je afbladdert, kun je de nieuwe functies niet uitproberen. Dit is waar de geweldige en uitzonderlijk actieve ontwikkelaarsgemeenschap om de hoek komt kijken. Heads-up-meldingen is een nieuwe Android-app die de heads-up-meldingen van Android L op uw apparaat nabootst. Je kunt met de melding communiceren net zoals je kunt op Android L en de app vereist niet dat het Xposed-framework is geïnstalleerd en er is ook geen geroot apparaat nodig.

  Oproepen beantwoorden, weigeren of dempen vanaf een zwevende knop [Android]

U moet de app inschakelen zodra deze is geïnstalleerd en het spreekt voor zich dat deze toegang heeft tot al uw meldingen. Afhankelijk van het type melding dat u ontvangt, kunt u ermee communiceren. Je kunt een e-mail openen die je zojuist hebt ontvangen of een bestand openen dat je zojuist hebt gedownload. Net als de heads-up-meldingen in Android L, kunnen deze ook worden afgewezen en spelen ze leuk met apps op volledig scherm zoals Cut the Rope 2.

Afgezien van het imiteren van de heads-up-melding, probeert de app ook meldingen op het vergrendelscherm, hoewel de resultaten in onze tests niet bevredigend waren. De melding verschijnt wanneer u uw scherm ontgrendelt en niet op het vergrendelscherm zelf. Om het in te schakelen, tikt u op de knop meer en gaat u naar de instellingen van de app. Hier vindt u ook een app-filteroptie waarmee u kunt kiezen voor welke meldingen u een waarschuwing moet krijgen. U kunt de toepassingen dempen waarvoor u geen waarschuwingen wilt ontvangen uit een lijst met geïnstalleerde apps.

  9 beste browsers voor Android (recensies)

Met heads-up-meldingen kun je ook de prioriteit van meldingen instellen; u kunt kritieke en urgente meldingen selecteren, waaronder noodwaarschuwingen of lopende oproepen. U kunt ervoor kiezen om belangrijke waarschuwingen te ontvangen, zoals e-mails en sms-berichten, en u kunt normale waarschuwingen krijgen die meldingen zijn van oude apps (een vaag concept hier). Deze drie typen zijn standaard ingeschakeld en u kunt nog twee typen waarschuwingen inschakelen; onbelangrijk en contextueel.

Hoewel de app niet goed omgaat met meldingen op het vergrendelscherm, doet hij al het andere heel goed. Door aanpassingsopties te bieden en de gebruiker volledige controle te geven over voor welke apps heads-up-meldingen moeten worden ontvangen, heeft de app meer gedaan dan alleen een functie van Android L repliceren. functies, is deze app het proberen waard.

  De iconische spion van Mad Magazine vs. Spy Game Nu verkrijgbaar voor Android [Paid]

Let op-meldingen installeren vanuit de Google Play Store

gerelateerde berichten