Oproepen plaatsen en beantwoorden op een iPad

Bellen en oproepen beantwoorden op uw iPad is een weinig bekende functie die behoorlijk verbazingwekkend kan zijn in gebruik, en het enige dat u nodig hebt, is uw tablet en uw iPhone bij elkaar in de buurt te hebben. Dankzij de magie van de continuïteitsfuncties van Apple is het afhandelen van oproepen op een iPad een van die functies waarvan je misschien vergeet dat ze bestaan, maar die handig kunnen zijn als je je tablet al voor je hebt.

Voordat u begint

Als je je iPad als een grote telefoon wilt gebruiken, moet je een aantal voorwaarden hebben aangevinkt voordat je aan de slag kunt. Je hebt een iPhone en iPad nodig die:

  Hoe Ubuntu te moderniseren met het Flattiance GTK-thema

Verbonden met hetzelfde wifi-netwerk.
Ingelogd op hetzelfde iCloud-account in Instellingen.
Met iOS 8.1 of hoger, wat op dit moment niet al te moeilijk zou moeten zijn.

Ervan uitgaande dat al deze vakjes zijn aangevinkt, gaan we verder.

Hoe u uw iPhone over uw iPad kunt vertellen

Als u uw oproepen van en naar uw iPad wilt laten routeren, moet u ervoor zorgen dat uw iPhone weet dat dit het plan is. Je hoeft maar een paar schakelaars om te draaien en ze zijn allebei gemakkelijk te vinden. Begin door de app Instellingen te openen en vervolgens op het item “Telefoon” te tikken.

Tik vervolgens op “Oproepen op andere apparaten” en schakel de schakelaar “Oproepen op andere apparaten toestaan” in. Hierdoor wordt een lijst weergegeven met de apparaten die zijn aangemeld bij uw Apple ID. Zorg ervoor dat u elk apparaat inschakelt waarop u wilt bellen of gebeld wilt worden, zoals uw iPad.

  Meldingsverzoeken van websites uitschakelen in Chrome

Zodra dit is gebeurd, bent u klaar om verder te gaan naar uw iPad.

Hoe u oproepen op uw iPad kunt inschakelen

Nu je iPhone helemaal is ingesteld, open je de app Instellingen op je iPad en tik je op het item “FaceTime”.

Schakel de schakelaar “Oproepen vanaf iPhone” in. Het is waarschijnlijk dat deze instelling al is ingeschakeld, maar het is de moeite waard om dit voor de zekerheid te controleren.

Nu, wanneer u een oproep ontvangt, kunt u deze op uw iPad beantwoorden door op de knop “Beantwoorden” te tikken.

Bellen vanaf uw iPad

Als u wilt bellen vanaf uw iPad, opent u eerst de app Contacten (aangezien er geen telefoon-app is). Tik vervolgens op de naam van het contact dat u wilt bellen.

  Hoe u kunt voorkomen dat Chrome aangepaste zoekmachines toevoegt

Tik op de contactpagina op de blauwe knop ‘bellen’ onder hun naam. U kunt ook op het telefoonnummer tikken dat u wilt bellen.

Dat is alles. Gefeliciteerd, je hebt zojuist van je iPad de grootste telefoon ter wereld gemaakt.