Paarden temmen, voeren en fokken in Minecraft

Laten we een trouwe metgezel krijgen door een Minecraft-paard te temmen. Trouwens, we zullen zien wat ze eten, hun voeding, fokken, enz., In deze uitgebreide Minecraft-paardentutorial.

Gevonden in vlaktes en savanne-biomen, paarden zijn er in vele kleuren en hebben verschillende snelheden en springhoogtes.

En totdat Minecraft auto’s en fietsen krijgt, zijn paarden een uitstekend vervoermiddel. Ze bewegen vrij snel en springen meer dan je avatar, waardoor ze nuttige partners zijn in Minecraft-overleving.

Dus laten we zonder verder oponthoud het eerste deel beginnen met…

Hoe een Minecraft-paard te temmen?

Een paard temmen is eenvoudig en we zullen je precies vertellen hoe. Maar eerst moet je een zadel vinden, tenzij je er niet op wilt rijden.

Helaas kun je een zadel ‘niet’ maken, in plaats daarvan moet je het vinden als kistbuit, een schatitem of het ruilen.

Meer over het vinden van een zadel in deze Minecraft-wiki.

Dus als je er een aanschaft, ga dan naar een vlakte en savanne-bioom om paarden te spotten. Meestal bestaan ​​ze in batches van twee tot zes.

  Wat is de Minecraft Bedrock-versie?

Ga vervolgens naar de prospect en klik met je lege hand met de rechtermuisknop om te mounten. Je wordt er een paar keer van af gegooid, maar blijf het proberen, en het paard zal je uiteindelijk als ruiter accepteren.

Deze vereniging wordt soms gesymboliseerd door vliegende harten, maar dat is niet altijd het geval. U kunt echter zeker zijn door op E te drukken (tijdens het rijden) om het paardenmenu te openen, dat pas wordt geactiveerd nadat het getemd is.

Zet ten slotte het zadel op vanuit het paardenmenu en begin met rijden.

Een dure manier om paarden te temmen is door ze gouden wortelen of gouden appels te voeren. Op deze manier worden ze snel getemd met minimale driftbuien.

Wat eten paarden in Minecraft?

Naast gouden appels en gouden wortelen, kun je tarwe, hooibalen, suiker en normale appels voeren.

Verschillende voedingsmiddelen hebben verschillende effecten op paarden. Zo herstelt een hooibaal de maximale gezondheid, terwijl een gouden appel de groei van het snelste veulen bevordert.

Trouwens, liefdesmodus is iets dat alleen wordt geactiveerd met gouden appels en gouden wortelen. En door een veulen te voeren, zou het snel volwassen worden.

  6 manieren om Minecraft-fout op te lossen Kan download niet opslaan

Met name het voeren van iets dat het paard niet eet, zal je erop bestijgen.

Een paard fokken in Minecraft

Het fokken van een paard heeft twee gouden appels of wortelen nodig. Je kunt deze gebruiken om twee getemde paarden te voeren om ze in liefdesmodus te krijgen en een veulen te produceren, een babypaard.

Je kunt een gouden appel maken van acht goudstaven en een appel. Evenzo geven acht goudklompjes en één wortel een gouden wortel.

Een babypaard is standaard getemd, dus je kunt het zadel erop zetten en rijden nadat het volwassen is geworden. En zoals gezegd versnelt het voeren van een veulen zijn groei.

Net als in het echte leven, kun je ook een getemd paard en een getemde ezel gebruiken om een ​​muilezel te fokken. Als je je afvraagt, kun je een ezel net als een paard temmen.

Statistieken paarden

Elk paard is uniek in kleur, snelheid, gezondheid en springeigenschappen. En helaas helpt Minecraft je niet bij het vertellen van de eigenschappen van een paard, tenzij je enkele mods gebruikt (die we hier niet bespreken).

  Hoe speel je Minecraft met vrienden

Je kunt echter meerdere paarden fokken, mixen en matchen en elke getemde berijden om dit handmatig te controleren. Dit proces is vervelend, maar de enige methode om de snelste of een goede match te krijgen.

Opsommen

Paarden zijn passieve mobs die niet aanvallen, zelfs niet als ze worden gedood. Hun snelheid en springhoogte maken ze geweldige transporters.

Dus dat eindigt onze Minecraft-huisgids.

Hoewel het temmen van een paard zijn eigen voordeel heeft, zal een getemde vos in Minecraft je ook beschermen tegen gevaarlijke mobs. Bovendien is het maken van een baken in Minecraft een avontuur van het volgende niveau dat de meeste gamers spannend vinden.

gerelateerde berichten