Parseerfout bij invoer $ op Android repareren

Parseerfout is een van de meest voorkomende fouten op Android-telefoons. Deze fout is het gevolg van de mislukte installatie van een applicatie op het apparaat. De fout treedt op vanwege het parseerprobleem, ook wel .apk-parser genoemd. Meestal kan er een fout optreden bij het installeren van een app van een externe bron in plaats van de Google Play Store. Dus als u met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, hebben we een perfecte gids voor u waarmee u de parseerfout bij invoer $ kunt oplossen. Niet alleen dit, maar onze handige gids neemt je ook mee op een inzichtelijke reis om meer te weten te komen over het probleem, de oorzaken die ertoe hebben geleid en wat voor soort parseerfouten er zijn. Laten we dus zonder verder oponthoud aan de slag gaan met competente oplossingen.

Hoe parseerfout op invoer $ op Android te repareren

Als je je nog steeds afvraagt ​​​​over de fout en er meer over wilt weten, laten we het dan in eenvoudige bewoordingen zeggen, parseerfout is de dwingende fout die optreedt als gevolg van het conflict in het lezen en schrijven voor een applicatie op een Android-apparaat. Dit komt door de mislukte installatie van de applicatie of tijdens het installeren van de applicatie die niet is voltooid vanwege een onderbreking.

Wat veroorzaakt een parseerfout?

Nu u weet wat parseerfout betekent, moet u weten dat als u de toepassing wilt downloaden die de fout veroorzaakt, u eerst de oorzaak ervan moet vinden en deze moet oplossen om het installatieproces te voltooien. Laten we dus kort kijken naar enkele van de redenen die achter de fout zitten:

  • Incompatibiliteit van de applicatie met het Android-apparaat is de eerste reden om het probleem te veroorzaken.
  • Het toepassingsbestand dat wordt geïnstalleerd, is beschadigd, onvolledig of beschadigd.
  • Het apparaat heeft niet de vereiste rechten om de app te installeren.
  • Beveiligingstoepassingen of antivirus-apps op een Android-apparaat kunnen het installatieproces verstoren of blokkeren.
  • Interne problemen of problemen met het Android-apparaat kunnen ook een van de redenen zijn.
  • De fout kan ook optreden als er enkele wijzigingen zijn aangebracht in de betreffende app.

Nu je behoorlijk wat kennis hebt over parseerfouten en de oorzaken erachter, moet je je afvragen hoe je de parseerfout kunt oplossen, en om dat te beantwoorden, zijn de volgende enkele van de meest gezochte en effectieve methoden die je grondig kunnen helpen in dit probleem op te lossen, dus bekijk ze en volg de stapsgewijze instructies.

  De beste schietspellen voor Android

Opmerking: aangezien smartphones niet dezelfde instellingsopties hebben en ze van fabrikant tot fabrikant verschillen, moet u ervoor zorgen dat u de juiste instellingen hebt voordat u deze wijzigt. De stappen die in deze handleiding worden uitgevoerd, zijn op Vivo 1920.

Methode 1: App opnieuw installeren

De eerste en eenvoudige methode om te kiezen voor het oplossen van parseerfout bij invoer $ probleem is door de app opnieuw op het Android-apparaat te installeren. Als het app-bestand dat u probeert te installeren corrupt of onvolledig is, is het belangrijk dat u het verwijdert en vervolgens opnieuw installeert. Lees voor meer informatie onze handleiding over het verwijderen of verwijderen van apps op uw Android-telefoon. Nadat u de app hebt verwijderd, volgt u de onderstaande stappen om deze opnieuw te installeren:

1. Tik op de Play Store-app op je Android.

2. Tik vervolgens op de zoekbalk en voer de app-naam in.

3. Tik op Installeren.

Nadat de toepassing opnieuw is geïnstalleerd, start u deze om te controleren of de Parse-fout op invoer $ is opgelost.

Methode 2: Android-besturingssysteem bijwerken

De volgende methode om te overwegen of de bovenstaande niet voor u werkt, is door te controleren of uw Android-apparaat up-to-date is met de nieuwste versie, voor het geval dit niet het geval is, werkt u uw apparaat bij. De reden achter het updaten van Android is dat de oude versie compatibiliteitsproblemen met de app kan veroorzaken en daarom een ​​parseerfout kan veroorzaken. De beste oplossing om dit probleem op te lossen, is dus uw smartphone bij te werken. U kunt dit doen met behulp van onze gids Hoe u Android handmatig kunt bijwerken naar de nieuwste versie.

Methode 3: Google Play Store-cache wissen

Een andere eenvoudige methode die u kan helpen bij het oplossen van de parseerfout, is het wissen van de cache van de Google Play Store op uw Android-apparaat. Wanneer cachebestanden zich ophopen, kunnen ze corrupt worden en veel problemen veroorzaken, zoals een parseerfout. Daarom is wissen de best mogelijke oplossing die kan worden gevolgd met behulp van de onderstaande stappen:

1. Tik op Instellingen op je Android.

2. Tik vervolgens op Apps en machtigingen.

3. Selecteer App-beheer uit de gegeven opties.

4. Tik vervolgens op Google Play Store.

5. Tik nu op Opslag.

6. Selecteer Cache wissen.

Methode 4: Machtigingen voor app-installatie wijzigen

Android-apparaten zijn veilig en verhinderen de installatie van apps van onbekende bronnen. Als u een app probeert te installeren van andere bronnen dan Google Play Store, bijvoorbeeld apk-bestandsdownloads, kunt u een parseerfout tegenkomen bij invoer $. Om dit probleem op te lossen, moet u machtigingen op uw Android-telefoon inschakelen om de installatie van applicaties van externe bronnen toe te staan.

  Automatisch machtigingen intrekken voor ongebruikte Android-apps

1. Tik op Instellingen op uw smartphone.

2. Tik vervolgens op Apps & rechten.

3. Tik daarin op Toestemmingsbeheer.

4. Tik nu op Onbekende apps installeren.

5. Selecteer vervolgens de browser of app om onbekende apps te installeren.

6. Schakel Toestaan ​​dat onbekende apps worden geïnstalleerd in.

Methode 5: Android Antivirus tijdelijk uitschakelen

Als u op zoek bent naar een andere methode om te weten hoe u de parseerfout kunt oplossen, is het uitschakelen van antivirussoftware op uw systeem die het installatieproces om veiligheidsredenen kan blokkeren. Door de antivirus van uw smartphone tijdelijk uit te schakelen, kunt u uw favoriete app foutloos installeren, dus volg de onderstaande stappen voor hetzelfde:

1. Tik op Instellingen op je Android-apparaat.

2. Tik vervolgens op Apps & rechten en selecteer App-manager daarin.

3. Tik nu op de antivirussoftware.

4. Tik op Stop forceren om de applicatie tijdelijk uit te schakelen.

Nu de toepassing is uitgeschakeld, gaat u verder met het installatieproces en kijkt u of de fout is opgelost.

Methode 6: USB-foutopsporing inschakelen

Debugging helpt om fouten uit de software of hardware van het systeem te verwijderen en het inschakelen van USB-foutopsporing heeft veel Android-gebruikers geholpen om de parseerfout te verwijderen. Dit kan worden gedaan zonder de telefoon op de computer aan te sluiten en alleen door naar de instellingen van de Android-telefoon te gaan.

1. Tik op Android-instellingen.

2. Tik nu op Systeembeheer en selecteer Over de telefoon.

3. Tik zeven keer op de softwareversie.

4. Ga nu terug naar Systeembeheer en tik op Opties voor ontwikkelaars.

5. Schakel USB-foutopsporing in.

6. Selecteer OK om te bevestigen.

Methode 7: Corrupte bestanden verwijderen

Een andere methode om te weten hoe u de parseerfout kunt oplossen, is door het corrupte bestand te verwijderen. Corrupte .apk-bestanden van een applicatie die bij installatie op een Android-telefoon resulteert in een parseerfout. Ook kunnen technische redenen ertoe leiden dat de .apk-bestanden corrupt zijn. Dergelijke bestanden moeten van het apparaat worden verwijderd om het probleem op te lossen.

1. Ga naar de browser op je Android-apparaat.

2. Tik op het pictogram met de drie stippen.

3. Selecteer Downloaden.

4. Zoek nu het .apk-bestand dat u hebt geïnstalleerd en tik op het pictogram met de drie stippen ernaast.

5. Tik op Verwijderen.

Nadat het corrupte bestand is verwijderd, installeert u de app opnieuw om te controleren of de fout is opgelost.

Methode 8: App-compatibiliteit controleren

Als u nog steeds een parseerfout ontvangt bij invoer $ op uw apparaat, moet u de app-compatibiliteit met uw apparaat controleren. Het bijwerken van uw Android-apparaat is niet de enige oplossing, u moet ook controleren of de app die u probeert te installeren van de nieuwste versie is, zo niet, installeer dan de toepassing van een vertrouwde bron of Google Play Store om een ​​dergelijk probleem te voorkomen. Raadpleeg onze gids voor meer informatie over .apk-bestanden en hun installatie. Wat is een APK-bestand en hoe installeer je een .apk-bestand?

  Hoe u uw standaard Google-account op Android kunt wijzigen

Methode 9: Fabrieksreset uitvoeren

Android-fabrieksreset is een andere methode en de laatste van de soort om de parseerfout op te lossen. Het resetten van je Android-telefoon helpt bij het omgaan met kleine problemen en ongemakken zoals bevriezing en bugproblemen. Dus als u na dit alles nog steeds worstelt met de fout, kunt u proberen uw apparaat opnieuw in te stellen voor een oplossing. Maar voordat u een reset uitvoert, moet u ervoor zorgen dat u een back-up maakt van alle gegevens op uw apparaat. U kunt onze gids raadplegen over Hoe u uw Android-telefoon kunt resetten voor meer informatie.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Wat wordt bedoeld met ontleden?

antw. Parsing is een proces waarbij gegevens worden geanalyseerd en vervolgens worden omgezet in bruikbare gegevens van een ander type. Parsing in Androids is een veelvoorkomend verschijnsel dat helpt om de tekst begrijpelijk te maken.

Q2. Waarom vindt parsering plaats?

antw. Parseerfout treedt op wanneer een bestand niet volledig is geïnstalleerd, kapot is, beschadigd is, geen toestemming heeft gekregen om te worden gedownload of niet compatibel is met het apparaat.

Q3. Wat is het doel van app-machtigingen?

antw. App-machtigingen helpen apps om toegang te krijgen tot de bediening van uw apparaat. Deze bedieningselementen omvatten de camera, berichten, microfoon, foto’s en meer. Als de app-machtigingen op uw telefoon zijn ingeschakeld, heeft de toepassing met de machtiging toegang tot gevoelige gegevens.

Q4. Kunnen app-machtigingen opnieuw worden ingesteld?

antw. Ja, app-machtigingen kunnen opnieuw worden ingesteld met dezelfde methode die wordt gebruikt om de machtigingen in te schakelen. Raadpleeg methode 4 hierboven voor meer uitgebreide informatie.

V5. Verwijdert het verwijderen van een app alle gegevens?

antw. Ja, als u een app verwijdert, worden alle gegevens verwijderd. Voordat u een toepassing verwijdert, moet u ervoor zorgen dat u een back-up maakt van alle gegevens die u mogelijk nodig heeft.

***

Android-apparaten zijn eenvoudig te bedienen, gebruiksvriendelijk en perfect om applicaties naar keuze te downloaden en te gebruiken. Maar het installeren van deze .apk-bestanden van de apps kan lastig zijn, vooral wanneer fouten zoals een parseerfout optreden op uw smartphone. We hopen dat onze gids je heeft geholpen bij het oplossen van het probleem van de parseerfout bij invoer $ en dat je hebt kunnen weten wat de parseerfout betekent. Laat ons weten welke van de methoden het nuttigst was en voorzie u van een snelle oplossing. Voor suggesties en vragen over het onderwerp kunt u hieronder een opmerking plaatsen.

gerelateerde berichten