Pinecone krijgt $ 100 miljoen en AssemblyAI voor spraakherkenning

Hallo! 🙋We hebben vandaag de volgende updates voor je! 📣

Pinecone haalde $ 100 miljoen op om LLM’s van stroom te voorzien

Pinecone is een geavanceerde start-up voor gegevensopslag en organisatie-infrastructuur die met succes $ 100 miljoen heeft opgehaald in een Series B-financieringsronde onder leiding van Andreessen Horowitz en andere durfkapitaalbedrijven, waaronder ICONIQ Growth, Menlo Ventures en Wing Venture Capital.

Volgens zijn blogpost verhoogde het kapitaal dat in deze financieringsronde werd opgehaald, de marktwaarde van Pinecone tot $ 750 miljoen.

  Hoe u een "Gnome-achtige" overzichtsmodus krijgt in KDE Plasma met qOverview

Pinecone biedt LLM-ingenieurs de nodige infrastructuur om de gegevensorganisatie te stroomlijnen, zodat deze efficiënt kan worden doorzocht en opgehaald, waardoor het een essentieel en integraal onderdeel wordt van AI-infrastructuren.

Er is veel meer vraag naar de diensten van Pinecone vanwege de toenemende behoefte aan geavanceerde kunstmatige-intelligentieoplossingen zoals OpenAI’s ChatGPT en GPT-4, die sterk afhankelijk zijn van grote taalmodellen (LLM’s).

De diensten van Pinecone worden vertrouwd door duizenden technische teams die AI-applicaties bouwen, en enkele van de opmerkelijke bedrijven die zijn diensten gebruiken zijn Shopify, Zapier, Expel, BambooHR, enz.

AssemblyAI is een geavanceerd AI-model voor spraakherkenning, sprekerdetectie en samenvatting

AssemblyAI is een geavanceerd AI-model voor spraakherkenning, sprekerdetectie, samenvatting en meer. Met behulp van het nieuwste AI-onderzoek creëren ze productieklare AI-modellen die spraak in uw producten kunnen transcriberen en begrijpen.

  De vogels zijn terug en geladen met nieuwe vaardigheden [Review]

De API biedt geavanceerde AI-technologieën, waaronder het Conformer-1-spraakherkenningsmodel dat is getraind op 650.000 uur aan audiogegevens voor mensachtige prestaties op diverse datasets.

AssemblyAI maakt gebruik van geavanceerde AI-technologie die is gebruikt bij het creëren van succesvolle AI-modellen zoals DALL-E 2, GPT-3 en het LaMDA-model van Google voor het ontwikkelen van geavanceerde AI-modellen die gespecialiseerd zijn in het transcriberen, begrijpen en het onderzoeken van audio- en videogegevens.

Volgens zijn blog heeft het bedrijf $ 30 miljoen opgehaald in een Series B-fondsenwervingsronde onder leiding van de wereldwijde software-investeerder Insight Partners, waardoor het totale ingezamelde geld op iets meer dan $ 65 miljoen komt.

  Hoe de Apple Watch Low Power-modus te gebruiken

De API van AssemblyAI wordt gebruikt door ondernemingen van verschillende omvang, variërend van duizenden startups tot gevestigde Fortune 500-bedrijven zoals Spotify, DOW JONES, The WALL STREET JOURNAL, BBC, NBCUniversal, enz., om hun dagelijkse activiteiten van brandstof te voorzien.

Ga voor meer updates naar de categorie Nieuwste technologie.