Populaire projectbeheer-app Basecamp nu beschikbaar op Android

Als je veel projectmanagement-apps hebt gebruikt, ben je waarschijnlijk bekend met Basecamp, een populaire online tool voor projectmanagement. Voor degenen die er niet bekend mee zijn: Basecamp is een premium tool die wordt gebruikt door bedrijven en individuen die op zoek zijn naar een manier om hun taken en projecten te organiseren, toe te wijzen aan anderen in hun team, met elkaar te communiceren en ideeën bij te houden en deadlines te halen. De dienst bracht begin 2013 een native app voor de iPhone uit en heeft bijna een jaar later officieel zijn weg gevonden naar Android Basecamp. Met de app, die gratis beschikbaar is in de Google Play Store, kunnen gebruikers hun Basecamp-account openen en beheren en onderweg op de hoogte blijven van hun Basecamp-projecten. Net als zijn webgebaseerde tegenhanger, heeft de mobiele app een eenvoudige interface en een reeks echt handige tools voor projectbeheer.

  Wat zijn Google Play-systeemupdates op Android en zijn ze belangrijk?

De Android-app is gratis, maar je hebt wel een betaald Basecamp-account nodig om deze te kunnen gebruiken. De tariefplannen variëren momenteel van $ 20 tot $ 150 per maand, een groots jaarpakket van $ 3000, dat onbeperkt gebruik van bijna alles biedt, evenals een proefperiode van 60 dagen voor degenen die het willen proberen voordat ze contant geld uitgeven. Gebruikers die nieuw zijn bij Basecamp, moeten zich via internet aanmelden, omdat de app geen aanmeldingsoptie op het inlogscherm heeft.

Eenmaal ingelogd, heb je toegang tot je bestaande projecten, kun je opmerkingen plaatsen bij discussies, bestanden uploaden en de voortgang van huidige taken bekijken. Met de app kun je ook vanaf het begin nieuwe taken en takenlijsten maken en beheren. Het navigatiemenu, dat vanaf de linkerkant van het scherm kan worden gesleept, stelt u in staat om naar verschillende delen van de applicatie te navigeren, namelijk een kalender met dagelijkse gebeurtenissen, uw Basecamp-profiel en uw activiteitentijdlijn.

  Gegevensbesparing in- of uitschakelen in Android 7.0

In het gedeelte Explore Basecamp kun je nieuwe inhoud maken door op de knop ‘+’ in de rechterbovenhoek te tikken. Hiermee kun je een nieuw bericht plaatsen, een bijlage uploaden, een tekstdocument maken, een evenement toevoegen, enz.

Via onderstaande link kun je de Basecamp Android app gratis downloaden uit de Play Store.

Installeer Basecamp vanuit de Play Store