Professionele badges en certificaten uitgeven met Sertifier epcdream.nl

Nu het onderwijs snel online gaat, heeft het een nieuwe branche geopend voor onderwijzers, opleidingsaanbieders en instellingen om eenvoudig en veilig certificaten te maken, publiceren en delen.

Hoewel online onderwijs veel voordelen biedt, zoals gemakkelijke toegang vanuit elk deel van de wereld, kosten, gemak, enz., Zijn er ook veel risico’s en uitdagingen.

Opleidingsinstituten, verenigingen, bedrijven en universiteiten ondervinden problemen met online legitimatie als gevolg van toenemende online fraude en gegevensdiefstalincidenten. Daardoor wordt het voor hen moeilijk om te controleren of een badge of certificaat echt is.

In de onderwijssector blijft de certificering van aanbieders een van de belangrijkste nalevingskwesties. Gebrek aan data-inzicht en procestoezicht, er kunnen fouten optreden bij de legitimatie.

Dit kan nadelige gevolgen hebben voor uw organisatie op het gebied van reputatie en licentie. Bovendien kunnen gecompromitteerde privacy en onvolledige inloggegevens rampzalig zijn. Als ze slecht worden uitgevoerd, kunnen legitimatiesystemen problemen met de inschrijving en financiële en juridische complicaties veroorzaken.

Daarom moet u ervoor zorgen dat uw legitimatiesysteem goed wordt beheerd. Dit is waar Sertifier kan helpen.

Laten we dus een goed begrip hebben van de uitdagingen bij het verlenen van legitimatiegegevens, hoe deze te overwinnen en hoe Sertifier u daarbij kan helpen.

Uitdagingen bij legitimatie

Enkele van de veelvoorkomende uitdagingen waarmee organisaties worden geconfronteerd bij het verlenen van legitimatiegegevens zijn de volgende:

Toegang tot bijgewerkte en nauwkeurige gegevens

Het openen en verifiëren van informatie in een certificaat of badge is een uitdaging voor organisaties. Een meerderheid van hen heeft verouderde, onnauwkeurige en ontbrekende informatie.

Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen dat een kandidaat de vaardigheden heeft verworven die in de referentie worden genoemd. Dit helpt u reputatieschade, compliancerisico’s en meer te voorkomen.

Tijdrovend

Credentialing kan een tijdrovend proces zijn. Als u certificaten en badges in bulk moet genereren, kost het veel tijd om dit voor elk handmatig te doen.

En als uw organisatie extra belanghebbenden zoals derden betrekt, kan het nog meer tijd kosten om een ​​referentie te genereren, laat staan ​​deze te publiceren en te verspreiden.

Moeilijkheden bij het veranderen van platform

Als u een referentiesysteem gebruikt dat uw groei niet ondersteunt, kan dit hoofdpijn veroorzaken. En als u het platform wilt wijzigen, loopt u het risico bepaalde gegevens te verliezen, wat privacyproblemen kan opleveren.

Om het systeem af te stemmen op uw groeiende behoeften, zou u veel integraties nodig hebben, wat verder complex wordt. Dit is de reden waarom veel organisaties vastzitten aan slechts één tool, wat de efficiëntie van hun legitimatieproces vermindert.

Voldoen aan naleving en regelgeving

Elke regio of elk land heeft enkele normen voor gegevensprivacy, die u moet kennen en waar u zich aan moet houden. De online privacyrisico’s nemen echter met de tijd toe. Dus als u geen veilig systeem gebruikt, kunt u te maken krijgen met veel nalevings- en regelgevingsrisico’s.

Ook kunnen de voorschriften van regio tot regio verschillen en op elk moment wijzigen. Daarom wordt het voor organisaties moeilijk om alle veranderingen in de nalevings- en regelgevingscriteria bij te houden.

En als ze het niet goed doen, kunnen ze te maken krijgen met compliancerisico’s, reputatie en boetes.

Beveiliging en privacy beheren

Aangezien de bezorgdheid over online fraude en gegevensdiefstal snel toeneemt, is het beheer van gegevensprivacy en -beveiliging van cruciaal belang geworden. Dit vereist grondige achtergrondcontroles voor legitimatie.

Afgezien van geschiktheidscriteria zoals eerdere diploma’s en behaalde diploma’s, moeten organisaties achtergrondcontroles uitvoeren op studenten om veiligheid en privacy te garanderen.

Credentialing-instellingen moeten de geschiedenis van wanpraktijken en andere kritieke activiteiten van studenten controleren, wat ook moeilijk is. En om u daarbij te helpen, hebt u een referentieplatform zoals Sertifier nodig om te communiceren met andere databases en om de informatie actueel en veilig te houden.

  Hoe u de instellingen voor kwaliteit en bandbreedte van uw Nest-camera kunt verbeteren

Bovendien worden veel organisaties geconfronteerd met problemen bij het implementeren van een online digitaal legitimatiesysteem. Dit kan te wijten zijn aan een gebrekkige voorbereiding. En als u een digitaal legitimatiesysteem naadloos in uw organisatie wilt implementeren, moet u zich richten op het overwinnen van die uitdagingen.

Hoe te overwinnen?

Hier zijn enkele tips om de legitimatie-uitdagingen voor organisaties te overwinnen:

 • Begrijp de behoefte: als u een digitaal legitimatieplatform in uw bedrijf of organisatie wilt implementeren, moet u eerst de behoefte begrijpen. Dus, zoek uit, heb je het nodig. Als je dat doet, analyseer dan het heersende onderwijsproces in je organisatie, hoe het platform de leemtes kan opvullen en ontdek manieren om het te gebruiken.
 • Bewustzijn: Om iets nieuws te implementeren, moet je je er bewust van zijn. Zorg er dus voor dat u uw team informeert en bewust maakt van het digitale legitimatiesysteem voordat u het instelt. Vertel hen hoe het kan helpen bij het oplossen van de uitdagingen van uw team en het verbeteren van uw productiviteit en efficiëntie.
 • Effectief implementatieplan: om een ​​digitaal referentieplatform met succes te implementeren, moet u een effectief programma maken.
  • Het zal u helpen alle uitdagingen te leren waarmee u te maken kunt krijgen en manieren om deze te overwinnen met behulp van de tool.
  • Het stelt u ook in staat om problemen te identificeren en op te lossen. Begin met het uitrollen van het platform in een kleine afdeling of gebied binnen uw organisatie. Dit zal de reacties van de deelnemers analyseren en vervolgens geleidelijk uitrollen om te rusten met een betere planning.
 • Samenwerking: Het maken van digitale badges en certificaten brengt veel planning en vaardigheden met zich mee. Daarom kunt u hulp zoeken bij meerdere organisaties om de lancering soepel te laten verlopen.

Hoe kan Sertifier helpen?

Sertifier is een platform voor het genereren van badges waarmee u professionele digitale badges kunt maken, verzenden en volgen. Met deze digitale badge-oplossing kunt u uw studenten, medewerkers of deelnemers belonen met veilige en authentieke certificaten en badges.

Het wordt vertrouwd door duizenden aanbieders van opleidingen, bedrijven, universiteiten en verenigingen. Enkele opmerkelijke organisaties die Sertifier gebruiken, zijn de Universiteit van Texas, Philip Morris International, GrowthTribe, Sanofi en meer.

Het gebruik van deze software voor het beheer van digitale badges is eenvoudig. Het automatiseert het algehele proces van het maken en distribueren van badges die u kunt volgen en delen met anderen nadat de cursus is voltooid. Het heeft een soepele interface, handige functies en de mogelijkheid om het te integreren met andere tools.

Over het algemeen zorgt Sertifier voor een revolutie in de manier waarop docenten en organisaties geverifieerde certificaten en badges maken en distribueren.

Functies

Digitale certificaten uitgeven

U kunt eenvoudig certificaten en badges maken en verzenden op de automatische piloot met de intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface van Sertifier. Om ze te maken, krijgt u veel functies, zoals:

 • Vaardighedenbibliotheek: verschillende organisaties kunnen verschillende soorten cursussen en trainingen aanbieden. En Sertifier heeft een vaardigheidsbibliotheek met een verscheidenheid aan ontwerpen. Dus in plaats van een willekeurig ontwerp te kiezen, kunt u het ontwerp kiezen dat overeenkomt met de vaardigheden die een leerling heeft verworven en dienovereenkomstig certificaten maken.
 • Professionele ontwerpen: u kunt een tool voor slepen en neerzetten gebruiken om uw badges en certificaten te ontwerpen. Het heeft geweldige ontwerpelementen en is gemakkelijk te gebruiken door de gewenste elementen te slepen en neer te zetten. Sertifier biedt ook opvallende sjablonen die u kunt gebruiken of uploaden die u helemaal opnieuw hebt gemaakt.
 • Aangepaste variabelen: Met behulp van dit geautomatiseerde certificaatplatform kunt u verschillende variabelen plaatsen op het ontwerp waaraan u werkt. Het zal ook automatisch persoonlijke verdienersinformatie op het ontwerp plaatsen bij het maken van het certificaat.
 • Bewijs: Je komt belangrijke zaken te weten zoals het tijdstip waarop de cursus plaatsvond, of de cursist tijdens de cursus een toets heeft gemaakt, etc. Je kunt ook zien of de cursus een video-opname heeft. Met behulp van dit bewijs stelt u de certificaatverdieners in staat om de cursus die ze hebben gevolgd te onthouden.

Badges openen

U kunt open badges maken met behulp van een gebruiksvriendelijke badgeontwerper en deze aan de leerlingen belonen. Het zal helpen bij het verifiëren van hun vaardigheden en prestaties.

Bovendien voldoen de badges van Sertifier aan IMS Global Open Badges 2.0. Dit houdt in dat alle onderstaande informatie automatisch wordt toegevoegd aan een badgebestand dat wordt gegenereerd en gedeeld mag worden op elk platform.

 • Badgenaam en URL
 • Bewijs verdienen
 • Informatie over verdiener
 • uitgevende instelling
 • Datum van publicatie
 • Vervaldatum
 • Verdiende vaardigheden
  Hoe een geblokkeerd Skout-account terug te krijgen

branding

Sertifier biedt een premium white label-functie om u te helpen uw merkimago te versterken. Het gebruik van volledig merkbadges en certificaten zal u ook helpen uw online zichtbaarheid te verbeteren. U krijgt functies zoals:

 • Aangepast domein: al uw badges en certificaten worden op uw domein gepresenteerd om de ontvanger een comfortabeler gevoel te geven.
 • Navigatiebalk: u kunt de bestemmings-URL van de knop op de navigatiebalk wijzigen. Hiermee kunt u verkeer op uw site krijgen van elke badge of elk certificaat dat u uitgeeft.
 • Certificaatbibliotheek: u krijgt een certificaatbibliotheek met een verificatiepagina om elke badge, referentie en certificaat te verifiëren.
 • Metadata: er is een optie om de metadata van de verificatiepagina te wijzigen. Het zal u helpen de certificaten er beter uit te laten zien wanneer ze met anderen worden gedeeld.

Gegevensbeveiliging en privacy

Sertifier richt zich op veiligheid en privacy, gezien de toenemende online risico’s. Het slaat uw gegevens op in een beveiligd datacenter met tier 3 SOC 2-certificering.

Sertifier maakt ook gebruik van Amazon Web Services (AWS) om zijn data-infrastructuur te ondersteunen. Daarnaast is het ook GDPR-compliant. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over compliancerisico’s.

Sociaal aandeel

U kunt de leerlingen toestaan ​​hun badges en referenties te delen op hun sociale mediaplatforms, zoals LinkedIn, Twitter, Facebook, enz. Het kost slechts één klik om dit te doen en opgemerkt te worden door potentiële werkgevers.

Analytics

Het meten van de prestaties van uw referenties is belangrijk. Het zal u helpen problemen op te sporen en op te lossen om de betrokkenheid te verbeteren. Met Sertifier kunt u uw badges en certificaten volgen en zien hoe de leerlingen hun verstrekte inloggegevens gebruiken.

 • Topvaardigheden: Door de gedetailleerde rapporten te bekijken, ontdekt u de toptalenten binnen uw organisatie en instelling. Deze informatie helpt je om aan je zwakke punten te werken en je sterke punten maximaal te benutten.
 • Aandelen en klikken: u kunt elke badge en elk certificaat volgen dat naar verdieners is verzonden en het aantal klikken en delen controleren. Het zal u helpen uw organische marketinginspanningen te volgen.
 • Exporteren: u kunt alle rapporten van Sertifier met slechts één klik exporteren naar MS Excel. Nu kunt u ze gebruiken volgens uw vereisten.
 • Brancherapporten: Met behulp van brancherapporten leert u andere spelers in uw branche kennen. Je kunt op hun sterke en zwakke punten letten en manieren ontdekken om voorop te lopen in de race.

Integraties

Met Sertifier kunt u het integreren met een e-learningplatform of een Learning Management System (LMS). U kunt dit doen via de API-bibliotheek. Enkele van de oplossingen waarmee het kan worden geïntegreerd, zijn Zapier, Zoom, Salesforce, HubSpot, Gmail, Facebook, Slack, Moodle, Canvas, ActiveCampaign en meer.

Een uitkering

Enkele voordelen van het gebruik van Sertifier zijn:

 • Het proces van het verzenden van digitale certificaten en badges automatiseren om tijd en moeite te besparen
 • Certificaten en badges volgen en verifiëren en zien hoe ze worden gebruikt
 • White labeling van de referenties om uw merk onder de aandacht te brengen en de online aanwezigheid te verbeteren
 • Gebruiksvriendelijke gebruikersinterface met opties zoals slepen en neerzetten om het maken van certificaten en badges gemakkelijk te maken
 • Inloggegevens met één klik delen om vaardigheden en kennis te tonen die zijn geleerd bij potentiële werkgevers en sociale netwerken
 • API-interactie met verschillende leerplatforms zal u helpen alles onder een eenvoudige paraplu te brengen en uw efficiëntie te verbeteren.

Wie gebruikt Sertifier?

Duizenden organisaties van over de hele wereld gebruiken Sertifier, waaronder:

 • K-12s
 • Instellingen voor hoger onderwijs
 • Aanbieders van trainingen en cursussen
 • bedrijven
 • MKB en MKB
 • MOOC’s
 • Startups
 • freelancers
 • agentschappen

Hoe Sertifier in te stellen en te gebruiken

Aan de slag gaan en werken met Sertifier is eenvoudig. Aangezien er een gratis abonnement beschikbaar is, kunt u uw Sertifier-account maken zonder iets te betalen. Bij het aanmaken van het account vult u uw naam, achternaam, e-mailadres, telefoonnummer en organisatienaam in en maakt u een sterk wachtwoord aan.

Zodra uw account gereed is, kunt u inloggen en uw certificaat en badge maken op basis van uw vereisten. Volg deze stappen om verder te gaan met Sertifier:

  Hoe u het startscherm van uw iPhone kunt aanpassen met widgets en pictogrammen

Stap 1: Maak een certificaat aan

Gebruik de digitale badgemaker van Sertifier om eenvoudig uw badges te ontwerpen. U moet inloggegevens en gegevens over de prestatie van een kandidaat invoeren. Hiermee kunt u met een paar klikken de badge of het certificaat maken.

Stap 2: Publiceren en delen

Nadat u uw badge heeft gemaakt, kunt u deze bekijken en publiceren via de badgegenerator. Het goede ding is dat je met Sertifier ook badges in bulk kunt genereren, zodat je niet alles apart voor elke badge hoeft te doen, wat je veel tijd bespaart.

Het platform biedt badge-verdieners ook een link die ze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot hun certificaat en dit te delen op sociale-mediaplatforms. Het zal hen helpen om hun kennis en expertise op een specifiek gebied met alle details te laten zien.

Stap 3: Betrokkenheid bijhouden

Als je de badges eenmaal hebt verspreid, ben je nog niet klaar. Hoe zou je weten of het goed werd ontvangen door de verdieners en de mensen met wie de badges werden gedeeld?

Maak je geen zorgen; u kunt volgen hoe de verdieners omgaan met de digitale badges en ontdekken welke online aanwezigheid uw merk heeft gecreëerd. U kunt ook al uw gepubliceerde certificaten en referenties bijhouden.

Prijzen

Er zijn vier prijsmodellen:

 • GRATIS: het is gratis. Het bevat functies – tot 20 ontvangers, een vaardighedenbibliotheek, professionele sjablonen, automatisering en overzichts- en doelgroeprapporten.
 • Essentials: het begint vanaf $ 25. Het omvat 250/500/1000 ontvangers, trackingrapporten, API-sleuteltoegang en premium branding.
 • Pro: Neem contact op met hun verkoopteam om de prijzen te krijgen. Het omvat aangepaste ontvangers, e-mailbranding, collecties, marketing- en betrokkenheidsanalyses en verbeterde branding.
 • Enterprise: krijg een geschikte prijsstructuur op basis van uw exacte vereisten.

alternatieven

certificeerder

Certifier is een professioneel platform voor het maken van certificaten. De digitale referentie-infrastructuur biedt alles wat u nodig hebt om certificaten te maken en te verzenden. Het heeft veel indrukwekkende functies, zoals het maken van certificaten, analyses, sjablonen, beveiligingsopties, enz. om het genereren van certificaten te vereenvoudigen.

Certificaten die door dit betrouwbare platform worden gegenereerd, helpen u uw ervaring en kennis beknopt en duidelijk aan te tonen. Deze oplossing is nuttig voor verschillende doeleinden, van het maken van digitale referenties en certificaten tot het uitgeven, verifiëren, delen en beheren ervan.

Enkele van de belangrijkste kenmerken zijn:

 • Aanpasbare objecten, tekst en lettertypen
 • 300+ sjablonen
 • Personalisatie voor stijl, kleuren en branding
 • De optie om de certificaatgrootte te wijzigen
 • Aanpasbare en dynamische kenmerken
 • Moeiteloos beheer van ontvangers
 • Marketinganalyse

Certifier is handig voor cursussen, alternatief onderwijs, webinars en conferenties, bedrijfstrainingen, evenementen en symposia, bootcamps en workshops en productbedrijven. Krijg gratis of kies een betaald abonnement vanaf $ 19/maand.

geloofwaardig

Accredible is een van de meest uitgebreide platforms voor digitale certificaten en badges. Of u nu overstapt van print naar digitaal medium, uw huidige certificaten wilt verbeteren of helemaal opnieuw wilt beginnen, het is geweldig.

Dit platform behandelt alle kwalificaties, zoals product- en professionele training, hoger onderwijs, enz., zodat u zich kunt concentreren op het verbeteren van leerervaringen. De belangrijkste kenmerken zijn de volgende:

 • White labeling en branding opties om uw merk onder de aandacht te brengen
 • Deelbare certificaten
 • Full-service digitale referenties voor badges, certificaten, diploma’s, digitale portemonnees en blockchain-referenties op één plek
 • Geavanceerde tools voor gegevens en analyses

De prijs begint vanaf $ 960 / jaar.

Laatste woorden

Een digitaal badge- en certificeringsplatform is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat de inloggegevens authentiek zijn en reputatieschade te voorkomen. Platformen zoals Sertifier brengen een revolutie teweeg in het moderne onderwijssysteem, dat snel online gaat.

Deze oplossing kan uw certificaat dus gemakkelijk en veilig maken, delen en volgen.

Bekijk vervolgens de beste platforms voor het maken van digitale certificaten en uitgevers.

gerelateerde berichten