Promotie op Uber Eats deselecteren

Met behulp van de Uber Eats-app heb je toegang tot een grote verscheidenheid aan eetgelegenheden en diners in de buurt, zodat je op elk moment van hun menu kunt bestellen. Uber Eats biedt ook promotiecodes en kortingsbonnen waarmee u kortingen op uw bestellingen kunt krijgen. Misschien wil je meer weten over hoe je promoties op Uber Eats kunt deselecteren. Als u iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, hebben we een handige gids voor u meegebracht waarin u leert hoe u de selectie van promoties in het coupongedeelte van Uber Eats ongedaan kunt maken en promotiecoupons in Uber Eats kunt verwijderen.

Promotie op Uber Eats deselecteren

Lees dit artikel tot het einde om de stappen te leren die laten zien hoe u promotie op Uber Eats op een gedetailleerde manier kunt deselecteren met behulp van de afbeeldingen voor een beter begrip.

Hoe verwijder ik een promotiecode uit de Uber-app?

Je kunt geen promotiecode uit de Uber-app verwijderen.

Hoe wijzig ik mijn Uber-promotiecode?

U kunt uw Uber-promotiecodes wijzigen door de nieuwe aan uw account toe te voegen door de onderstaande eenvoudige stappen te volgen:

1. Open de Uber applicatie op uw apparaat.

2. Tik op het tabblad Account > optie Portemonnee.

3. Veeg naar de onderkant van het scherm en tik op Promotiecode toevoegen om promotiecodes toe te voegen aan de Uber-app.

4. Voer de code in en tik op Toevoegen.

Hoe wijzig ik mijn promoties op Uber?

Volg de bovenstaande stappen om je promoties in de Uber-app te wijzigen.

  Hoe u de "Persoonlijke kluis" van OneDrive gebruikt om uw bestanden te beveiligen

Hoe verwijder ik een aanbieding van Uber Eats?

Als je een aanbieding van Uber Eats wilt annuleren of verwijderen, ga je naar de Uber-hulp pagina en neem contact op met Uber-vertegenwoordigers om een ​​actieve promotie voor je te annuleren.

Hoe weet ik of de Uber-promotiecode is toegevoegd?

Je kunt zien of er een promotiecode is toegepast zodra je je bestelling hebt afgerond en tijdens het afrekenen op het betalingsscherm bent. Het wordt ook vermeld op uw orderbevestiging die u daarna per e-mail wordt toegestuurd. Lees dit artikel vanaf het begin om erachter te komen of u de promotiecoupon in Uber Eats kunt verwijderen of niet.

Hoe annuleer ik Uber Rewards?

Het Uber Rewards-programma eindigde op 1 november 2022. Het werd beëindigd doordat Uber zich concentreerde op zijn Uber One-programma.

Hoe toegang krijgen tot Uber Eats Manager?

Om toegang te krijgen tot Uber Eats Manager, moet je naar de Uber Eats-manager pagina in uw browser en log in op uw account met uw e-mailadres of telefoonnummer en het bijbehorende wachtwoord.

  Top 8 platforms om WordPress-ontwikkelaars in te huren

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je promotie op Uber Eats kunt deselecteren en of je promotiecoupon in Uber Eats kunt verwijderen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten waarover u de volgende keer meer wilt weten.