Red jezelf in de multi-platformgame Beyond Gravity [Paid]

Je hebt misschien gemerkt dat mobiel gamen de afgelopen maand een beetje een inzinking doormaakte met een handvol grote naamtitels zoals de langverwachte Hitman Go voor Android en het multi-platform Angry Birds Epic, maar niet veel andere, komen eraan. uit. Het landschap van mobiele games was op zijn best eentonig. Dit kan zijn vanwege de zomeruitverkoop van Steam, waardoor alle gamers naar pc’s zijn omgeleid, of het kan gewoon toeval zijn, we kunnen er hoe dan ook niet zeker van zijn. Waar we zeker van kunnen zijn, is dat de nieuwe releases een teken zijn dat de markt voor mobiel gamen weer aantrekt. Beyond Gravity is sinds de laatste week van juni 2014 uit op Android en is met meerdere platforms gelanceerd. Hoewel het gepland was voor een release in het najaar van 2013, maar na een paar onverwachte vertragingen, staat het gepland voor iOS op 10 juli 2014. Hier is onze recensie.

Beyond Gravity is een leuk spel. Die voorwaarde lijkt in de loop van de tijd langzaam te verdwijnen, maar is niet verloren gegaan aan Qwiboo, de game-ontwikkelaars (makers van het populaire Bike Baron). Natuurlijk is het concept niet helemaal origineel, maar wat wel origineel is, is de aanpak. Het spel begint met je personage dat op een planeet is neergestort en het is aan jou om daar weg te komen en onderweg pick-ups te verzamelen.

  Hoe contacten van het gedeelde blad op iPhone of iPad te verwijderen

Gameplay

Volgens de ontwikkelaars is “Beyond Gravity een procedureel gegenereerde ‘platformer’ waarin je tussen planeten springt en zoveel mogelijk elementen probeert te verzamelen.” Dat vat het ongeveer mooi samen. Het uitgangspunt is simpel: als je op het scherm tikt, word je gelanceerd in de richting waarin je personage staat. Als je traject goed was, heb je met succes alle schroeven verzameld en op de volgende planeet geland. Als je faalt, kun je nogmaals op het scherm tikken om in de lucht dubbel te springen. Als zelfs dat niet lukt, zul je verloren gaan in het vacuüm van de ruimte (ook al lijkt het alsof hij in de ruimte valt), dat is natuurkunde. Over fysica gesproken, als je een liefhebber van projectielbewegingen bent, biedt deze game een flinke hoeveelheid experimenten. Het spel heeft een bijna onbestaande leercurve. Je hebt het binnen een paar minuten onder de knie (het idee is om op het juiste moment te tikken en los te laten) en geniet vervolgens van de eindeloze uitdaging dankzij procedurele generatie. Het is ook vloeiend en glad. Gezien het premium karakter van de app, zoals de originele Angry Birds, zijn er geen in-app aankopen, slechts een eenmalige acquisitie en in deze tijd is dat een verademing. Anders is het de norm om spelers $ 20 te laten uitgeven om een ​​tutorial te doorlopen. Met verzamelde power-ups kun je het fysieke uiterlijk van je schip upgraden, evenals de springkracht van je personage. Je kunt die upgrades niet rechtstreeks kopen, je moet ervoor werken.

  Hoe te repareren Het downloaden van de bijlage is uitgeschakeld in Gmail

Grafische afbeeldingen

Unieke graphics in ouderwetse stijl met een soepele 60 fps, de game biedt geen vertraging, geen ghosting of zelfs een glitch voor zover we konden nagaan. Het ziet er goed uit, vooral door niet de altijd populaire “retro” grafische route te volgen, maar in plaats daarvan een nieuwe richting in te slaan. Er zijn pick-ups die eruitzien als veelkleurige schroeven en bouten. Het is nederig kleurrijk zonder te levendig of zeer verzadigd te zijn. Hoewel het voor mij misschien beperkt was, maar het spel begon in portretmodus, maar onmiddellijk overschakelde naar landschap, was het geen reden tot ongerustheid. Het plezier komt van interactie met objecten, een stoffige plof als je op een planeet landt, een grote schreeuw in letters als je een planeet mist en daalt, het rookspoor dat je achterlaat als je over planeten springt, kleine levensvormen op planeten waarop je landt zijn allemaal indicatoren van hard werken.

Geluid

De game-ervaring van de platformgame wordt niet beïnvloed door geluidskwaliteit of originaliteit. We kunnen je vertellen dat het geluid redelijk is, met al dat gesuis en gejoel en oppikken en schreeuwen, maar je gameplay wordt niet eens een beetje beïnvloed als er geen geluid is. Dat geldt ook voor Beyond Gravity. Als ik heel eerlijk ben, zou ik zelfs zonder de muziek kunnen leven. Je kunt een vleugje ruimtetijdperk-effecten detecteren, maar het geheel is, hoewel niet vervelend, minder dan uitnodigend. Als muziek voor jou als gamer belangrijk is, dan kan het geluid van de game gemakkelijk worden uitgeschakeld terwijl je naar je eigen muziekbibliotheek luistert. Je kunt geluid en muziek onafhankelijk van elkaar uitschakelen via instellingen zonder dat je het hele apparaat hoeft te dempen.

  Hoe een Snapcode te scannen die is opgeslagen op uw filmrol

Gevolgtrekking

De game is beschikbaar voor universele download, behalve op Mac en iOS. Het is gepland voor een release op 10 juli voor iOS, het is een opwindend vooruitzicht. Het spel is getest op Android, het is ook beschikbaar op Windows Phone, Linux en kan – met jouw steun – beschikbaar zijn op Stoom door Greenlight (zoals kickstarter, voor games). Als de ontwikkelaars het goed doen, wordt het misschien gerangschikt naast Where’s My Water of Cut the Rope, of het kan gewoon komen en gaan zoals Tiny Wings. De tijd zal het leren.

Download Beyond Gravity voor Android [$1.99]

Download Beyond Gravity voor Windows Phone [$0.99]

Download Beyond Gravity voor Linux [name your own price]

gerelateerde berichten