Regels toevoegen om URL’s te wijzigen en QR-codes voor hen op te halen via de URL-balk

Het enige dat ik leuk vind aan de Google Play Store, is dat ik apps kan verzenden om vanaf mijn bureaublad op mijn telefoon te downloaden. Ik werk vanaf m’n desktop en daar vind en lees ik over apps, dus het is niet iets wat ik handig zou vinden om naar mijn telefoon te moeten overschakelen en vervolgens naar een app te zoeken in de app store. Helaas werkt het zo voor iPhone-gebruikers en elke keer als ik een iOS-app zie die ik leuk vind, moet ik er opnieuw naar zoeken op mijn iPhone. Smart QrCode Generator is een Chrome-extensie die dit vereenvoudigt; het genereert een QR-code met een directe downloadlink voor de App Store of de Windows Phone Store van de URL wanneer u een app-pagina in uw browser heeft geopend. Er wordt een knop toegevoegd aan de URL-balk en als u erop klikt, kunt u een QR-code naar de link of naar de URL zelf krijgen. Scan het op je telefoon en de URL wordt geopend. Als je een QR-code hebt gescand met de directe downloadlink voor een app, wordt de respectievelijke app store-app op je apparaat geopend en rechtstreeks naar de app-pagina geleid waarvoor je de code hebt gemaakt.

  Is uw antivirusprogramma u echt aan het bespioneren?

De extensie is eenvoudig te gebruiken; open de downloadpagina van een app in je browser en zoek naar de vierkante knop in de URL-balk. Klik erop en er wordt een pop-up geopend met standaard een QR-code die voor de URL is gegenereerd. Als u liever de directe downloadlink wilt, kunt u op de directe downloadoptie in de pop-up klikken om een ​​andere QR-code te krijgen.

Op je smartphone heb je een app nodig die QR-codes kan scannen en ze zijn heel gemakkelijk te vinden en zijn meestal gratis. Wanneer u een code scant op, laten we zeggen een iOS-apparaat waarop we de extensie hebben getest, zal de app eerst doorverwijzen naar uw browser (of zijn eigen browser als deze die ondersteunt) omdat de code die u zojuist hebt gescand nog steeds een URL was en uw browser is bedoeld om het te verwerken. Als u de optie voor direct downloaden voor het genereren van een URL hebt geselecteerd, wordt eerst uw browser geopend en schakelt vervolgens automatisch over naar de App Store.

  Microsoft Teams: camera horizontaal kantelen

De extensie is niet beperkt tot het werken met links voor app-downloadpagina’s; je kunt een QR-code krijgen voor zowat elke gewenste link en je kunt ook regels toevoegen voor bepaalde websites, zodat de extensie weet wat voor soort QR-code moet worden gegenereerd. Regel wordt toegevoegd vanuit de opties van de extensie en er worden standaard 7 regels toegevoegd. Met de regels kun je een domein instellen, een modifier toevoegen aan de URL die de extensie moet toepassen bij het genereren van een QR-code en je bent klaar.

Smart QRCode Generator is meer dan uw gemiddelde QR-code genererende extensie; het is een URL-modifier die gebruikers de flexibiliteit geeft om hun eigen URL-modificatieregels toe te voegen en QR-codes daarvan te genereren.

  Gebruik een OK Google-opdracht om al uw meldingen hardop te laten voorlezen

Download Smart QrCode Generator uit de Chrome Web Store

gerelateerde berichten