Repareert Best Buy Wii-consoles?

Nintendo is de maker en distributeur van de Wii, een apparaat voor thuisvideogames. Op 19 november 2006 werd het beschikbaar voor aankoop. Het is Nintendo’s zesde opmerkelijke home-videogamesysteem. De Wii was Nintendo’s eerste thuisconsole die native internettoegang mogelijk maakte. Het ondersteunde ook digitale games en mediadistributie via het Wii-winkelkanaal en online gaming. De Wii maakt ook draadloze netwerken mogelijk met het draagbare Nintendo DS-platform voor een paar titels. De achterwaartse compatibiliteit van GameCube werd volledig ondersteund door de eerste Wii-modellen. Later tijdens het leven van de console werden twee goedkopere Wii-varianten gemaakt. Best Buy garandeert honderden producten te installeren of te repareren, ongeacht waar u de artikelen hebt gekocht. Als je iemand bent die op zoek is naar tips over hetzelfde, bieden we je een handige gids die je leert of je het beste een Wii-systeem kunt kopen en hoeveel het kost om een ​​Wii-systeem te repareren. Je leert ook hoeveel Best Buy Geek Squad Charge kost en of uBreakiFix Wiis repareert.

Repareert Best Buy Wii-consoles?

Verderop in dit artikel komt u te weten of Best Buy Wii-consoles repareert. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Repareert Best Buy Wii-consoles?

Ja, Best Buy repareert Wii-consoles. Best Buy verkoopt en repareert duizenden elektronica.

Wat kun je doen met je oude Wii-console?

Je kunt verschillende dingen doen met je oude Wii-systeem, waaronder:

 • Installeer Wii Homebrew-software en -games: Het installeren van extra software is een van de belangrijkste functies van Homebrew. Een verscheidenheid aan games is opgenomen in de lijst met beschikbare titels. Sommigen van hen zijn volledig nieuwe werken, terwijl andere aanpassingen zijn van de open-source games van andere platforms.

 • Creëer uw eigen originele online games: u kunt uw software ontwikkelen; je hoeft niet te vertrouwen op wat de gemeenschap al heeft geproduceerd. In Homebrew (HBC) is er een aanzienlijke selectie van ontwikkelaars en iedereen kan er zelf een maken om te delen.

 • Verander je oude Wii-console in een mediacentrum voor kinderen: in tegenstelling tot je pc, die waarschijnlijk niet permanent op je televisie is aangesloten, is je Wii dat wel. WiiMC kan in plaats daarvan worden gebruikt omdat er geen mediacenter-apps meer zijn voor de Wii.

 • Gebruik je Wii om dvd’s af te spelen: je kunt ook dvd’s streamen op je Nintendo Wii als WiiMC is geïnstalleerd. Op nieuwere Wii’s werkt dit niet, maar als je een ouder model hebt gekocht, heb je al een dvd-speler.

 • Met WiiVNC kun je je pc besturen: een van de eenvoudigste methoden om een ​​computer vanaf een andere computer te bedienen, is door VNC te gebruiken. Als je het Homebrew-kanaal op je Wii hebt geladen, kun je het daar ook gebruiken. Het is niet alleen beperkt tot pc’s.

 • Gebruik de alarmfunctie op je Wii: je kunt je dag zelfs beginnen met een oude Nintendo Wii. Dankzij het homebrew-project Strobe Alarm Clock kun je een klok op volledig scherm laten draaien. Houd er rekening mee dat je je Wii en het scherm aan moet houden als je naar bed gaat.

 • Gebruik Wii-Linux om je Wii om te zetten in een pc: Je Wii kan worden gebruikt als een pc, wat een uitstekende extra methode is om te profiteren van de HBC-functie. Om PowerPC-compatibele Linux-programma’s uit te voeren, kan Wii-Linux worden geïnstalleerd via het Homebrew-kanaal.

 • Installeer een Minecraft-server op een oudere Wii: Je oude Wii kan Linux draaien en fungeren als een Minecraft-server.

Wat doe je als je Wii geen schijven kan lezen?

Games die voor het Wii-systeem zijn gemaakt, kunnen worden gespeeld op de Wii- en Wii-miniconsoles. De Wii kan geen schijven afspelen die zijn gemaakt voor andere gameconsoles of andere mediaformaten (dvd, Blu-ray). Regiocodering wordt gebruikt op gameschijven. De game-cd die je gebruikt, werkt niet op je Wii als deze is gemaakt voor een andere regio dan je console.

Dit is wat je kunt doen als je Wii geen schijven kan lezen:

 • Als de schijf met het probleem zich nog in het station bevindt, verwijdert u deze.
 • Schakel het systeem uit en controleer of het correct is geïnstalleerd.

 • Zet de Wii 30 seconden uit en zet hem dan weer aan.

 • Plaats de schijf erin. Zorg ervoor dat u deze correct invoert.

Als dit niet werkt, onderzoekt u de schijf visueel. Reinig de schijven als ze er vuil of beschadigd uitzien. Soms moet een schijf die beschadigd lijkt maar alleen vuil is, worden schoongemaakt. Kies voor vervanging van de spelschijf als dit niet werkt.

Kunnen Wii-consoles worden gerepareerd?

Ja, Wii-consoles kunnen worden gerepareerd. Als het oplossen van uw probleem uw probleem niet oplost, biedt Nintendo snelle en praktische reparatiemogelijkheden.

Hoeveel kost het om een ​​Wii-console te repareren?

Nu je weet dat Wii-consoles kunnen worden gerepareerd, laten we eens kijken hoeveel het kost om een ​​Wii-systeem te repareren. Afhankelijk van het probleem met het systeem kunnen de reparatiekosten van het Wii-systeem variëren. De kosten voor veelvoorkomende reparaties, zoals het oplossen van problemen met het Nintendo Wii-systeem, het vervangen van de Nintendo Wii-laser, het reinigen van het Wii-systeem en het zwarte scherm, kunnen variëren van 19 tot 69 dollar.

Repareert Best Buy Wii-consoles?

Ja, Best Buy repareert Wii-consoles samen met duizenden andere elektronica.

Is Geek Squad alleen voor Best Buy-producten?

Ja, Best Buy is waar u uw aankoop moet doen als u het specifieke wilt Geek Squad-bescherming Plan.

Hoeveel kost Best Buy Geek Squad?

Voor commerciële sites rekent Geek Squad $ 300 voor elk persoonlijk servicegesprek. U kunt mogelijk bepaalde Geek Squad-services kopen via het menu voor huiseigenaren of uw apparaat naar de winkel brengen als dit een eenmalige vereiste is. Afhankelijk van het abonnement dat u selecteert, hebben maandelijkse abonnementen $ 99,99 setup-kosten en $ 24,99 of $ 49,99 per gebruiker per maand. Omdat het een abonnement is, moet u de kosten betalen, zelfs als u de service die maand niet gebruikt. Als u echter vaak IT-hulp nodig heeft of een belangrijk probleem heeft, kunt u hiermee mogelijk geld besparen.

Repareert uBreakiFix Wii’s?

Ja, uBreakiFix repareert Wii’s. Bezoek de Nintendo Wii-schijf repareren pagina om te controleren of uBreakiFix plannen heeft om Wii’s te repareren.

Repareert Gamestop consoles?

Ja, Gamestop repareert consoles. Bekijk de Gamestop Console & Controller Reparatie Service pagina om hun reparatieplannen te bekijken volgens onze behoeften.

Repareert Nintendo oude systemen?

Nee, Nintendo repareert geen oude systemen. Hoewel reparaties door de fabrikant niet langer mogelijk zijn, is het misschien nog steeds mogelijk om een ​​vervanging voor uw oudere product te vinden, aangezien bepaalde winkels en veilingwebsites tweedehands goederen verkopen. U kunt hun vervangingsopties bekijken op de Nintendo-ondersteuning bladzijde.

***

We hopen dat je hebt geleerd of Best Buy Wii-consoles repareert en uBreakiFix Wii’s repareert. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons ook weten wat je hierna wilt leren.

  Hoe verwijder ik mezelf uit een Dropbox-groep?

gerelateerde berichten