Scan en bewerk afgedrukte foto’s in bulk op uw iPhone met Pic Scanner

Casual scanners met een lage resolutie zijn de afgelopen jaren door smartphonecamera’s uit de mainstream geduwd. Aangezien uw handheld-apparaten gemakkelijker beschikbaar en gemakkelijker te hanteren zijn, is het volkomen logisch om ze voor zoveel mogelijk activiteiten te gebruiken. Hoewel de superieure kwaliteit van scanners ervoor zorgt dat gebruikers niet te veel afhankelijk zijn van andere camera’s voor het converteren van fysieke gegevens naar digitale vorm, speelt het ontbreken van een goed scanmechanisme en bijbehorende software ook een belangrijke rol bij deze keuze. Dit is precies waarom er Android- en iOS-apps zijn die ernaar streven manieren te bedenken om ervoor te zorgen dat het scanproces zo soepel en probleemloos mogelijk blijft. Handy Scanner en ShoeBox zijn slechts twee van de vele smartphone-apps die scannermogelijkheden nabootsen, maar Pic Scanner gaat nog een stap verder. De iOS-app biedt wel point-and-scan-mogelijkheden, maar kan ook meerdere foto’s tegelijk scannen en gebruikers deze vervolgens gemakkelijk laten bewerken. Pic Scanner kan onderscheid maken tussen afzonderlijke documenten en afbeeldingen en ze bijsnijden om meerdere eindresultaten te krijgen die als afzonderlijke foto’s kunnen worden opgeslagen.

  Hoe (en waarom) Google's Chromebook Simulator gebruiken

Pic Scanner is een eenvoudige app, maar als je nog steeds alles wilt weten over de functies en het gebruik ervan, klik dan op de ‘Help’-optie in de rechterbovenhoek van het hoofdscherm. Om aan de slag te gaan, plaatst u de objecten die u wilt scannen op een vlak oppervlak zonder structuur en houdt u uw apparaat eroverheen. De indicator “OK” in de zoeker moet oplichten voordat u op de opnameknop drukt. Zorg ervoor dat de objecten ten minste 2,5 cm uit elkaar staan ​​voordat u op de ontspanknop drukt. Zodra een foto is gemaakt en u tevreden bent met de kwaliteit, drukt u op de knop ‘Gebruiken’ en laat Pic Scanner de vastgelegde objecten bijsnijden tot afzonderlijke foto’s.

  Hoe u altijd te zien krijgt op iPhone X

De bijgesneden foto’s kunnen afzonderlijk worden bewerkt en aan albums worden toegevoegd voor eenvoudiger beheer. De bewerkingsopties in Pic Scanner omvatten afbeeldingseffecten, rotatie, bijsnijden en bijschriften. Als je tevreden bent met een foto, klik je op de deelknop. Foto’s kunnen worden opgeslagen op de filmrol of op sociale media worden geplaatst.

Als u uw foto’s liever geordend in albums houdt, maakt u er gewoon een in Pic Scanner en begint u er foto’s aan toe te voegen. Albums kunnen worden gebruikt om foto’s in bulk te verwijderen en vergelijkbare foto’s te groeperen. Deze albums kunnen ook een naam naar keuze krijgen.

  Hoe u aangepaste gradiëntachtergronden voor uw iPhone kunt maken

Pic Scanner is een gratis app, maar je krijgt slechts 10 gratis scans als proefversie. Nadat deze opnames zijn verbruikt, moet u $ 2,99 betalen als eenmalige in-app-aankoop om Pic Scanner voor onbepaalde tijd te blijven gebruiken. U kunt deze universele app uitproberen door naar de volgende link te gaan.

Installeer Pic Scanner vanuit de iOS App Store