Scherm splitsen op iPhone

iPhone is een van de meest verkochte producten van Apple Inc en biedt verschillende praktische functies op basis van het populaire iOS-besturingssysteem. En een van de meest spraakmakende functies is de functie voor gesplitst scherm. Het is tegenwoordig de meest gevraagde functie op smartphones, omdat mensen graag en altijd willen multitasken op hun telefoons. In dit artikel zullen we de iPhone-functie met gesplitst scherm en de toegankelijkheid ervan op een iPhone bekijken. En als het op de iPhone kan worden gebruikt, weet je hoe je het scherm kunt splitsen op iPhone X, 11, 12 of 13 en hoe je het scherm kunt splitsen op iPhone iOS 14 en 15.

Scherm splitsen op iPhone

De ingebouwde functie voor gesplitst scherm is nog niet beschikbaar in de iPhones, maar je kunt je scherm verdelen met een van de beschikbare apps. Lees dit artikel tot het einde om erachter te komen hoe je met een app twee apps tegelijk op je iPhone-scherm kunt zien.

  Een portfolio verwijderen in Yahoo Finance

Wat betekent gesplitst scherm op iPhone?

De functie voor gesplitst scherm verdeelt het scherm in twee delen om twee applicaties tegelijk uit te voeren om tijd te besparen. Deze functie splitst het telefoonscherm en stelt u in staat om twee applicaties te laden om ze te bekijken en te gebruiken. U kunt de functie voor gesplitst scherm echter niet gebruiken op iOS, omdat een dergelijke optie niet beschikbaar is voor gebruikers in iOS-instellingen. En als je nog steeds wilt weten hoe je het scherm op iPhone X, 11, 12 of 13 kunt splitsen, moet je een applicatie van derden installeren, zoals Split Screen – Dual Window. Als je meer wilt weten over de functie voor gesplitst scherm van Apple voor macOS of iPad, kun je hun Apple Support voor gesplitst scherm bezoeken.

Moeten mobiele gegevens worden in- of uitgeschakeld voor een gesplitst scherm?

Het maakt niet uit, aangezien mobiele gegevens op geen enkele manier de werking van de functie voor gesplitst scherm beïnvloeden. Maar als je een internetverbinding nodig hebt om een ​​specifieke app te gebruiken die actief is in de modus voor gesplitst scherm, moet je mobiele data of wifi op je apparaat hebben ingeschakeld.

Hoe het scherm op de iPhone te splitsen?

U kunt het scherm op een iPhone splitsen, maar met een applicatie van derden. Er is geen ingebouwde beeld-in-beeld-functie op iOS waarmee u uw iPhone-scherm vanaf daar kunt splitsen. Volg de volgende stappen om te leren hoe u dit kunt doen.

  Beste Torrent-websites van 2020; Wat zijn uw beste torrent-opties?

1. Open de App Store-applicatie op je iPhone.

2. Tik op het pictogram Zoeken in de rechterbenedenhoek.

3. Tik nu op de zoekbalk.

4. Typ Split Screen – Dual Window in de zoekbalk en tik erop in de zoekresultaten.

5. Installeer de applicatie Split Screen – Dual Window op je iPhone.

6. Open de geïnstalleerde applicatie en voer alle applicaties uit in de app-browservensters met hun webversies.

Hoe gebruik ik 2 schermen op mijn iPhone?

Om 2 schermen te gebruiken of een iPhone met gesplitst scherm te gebruiken, moet u een applicatie van derden installeren en deze gebruiken met behulp van de onderstaande stappen:

1. Open de App Store-app en tik op het pictogram Zoeken.

2. Tik op de zoekbalk en typ Split Screen – Dual Window. Tik op het geschikte zoekresultaat.

3. Download en installeer vervolgens het gesplitste scherm – dubbel venster.

4. Voer nu de gewenste applicaties uit in de app-browservensters met hun webversies.

Hoe het scherm op de iPhone te splitsen? Hoe het scherm te splitsen op iPhone X, 11, 12 of 13?

Om deze functie op sommige van de nieuwste iPhones te gebruiken, zoals iPhone X, 11, 12 en 13, moet je hiervoor apps van derden installeren, je kunt de volgende methode gebruiken:

  Een Chrome-app casten naar Chromecast

1. Open de App Store-applicatie op je iPhone.

2. Tik op het pictogram Zoeken > Zoekbalk.

3. Zoek naar Split Screen – Dual Window en selecteer het gewenste resultaat.

4. Tik op GET om de app Split Screen – Dual Window te installeren.

5. Op deze manier kunt u alle app-browservensters met gesplitst scherm als hun webversies gebruiken.

Hoe multitasken met Picture in Picture op iPhone iOS 14 & 15?

Multitasken met Picture in Picture-modus op iPhone iOS 14 & 15 betekent scherm splitsen. Volg de komende stappen om te leren hoe je het scherm kunt splitsen op iPhone iOS 14 & 15:

Opmerking: alleen de nieuwste iPhones met iOS 14 en 15 hebben toegang tot deze functie. Verder kun je de Picture in Picture-modus alleen gebruiken voor het bekijken van video’s of tijdens facetime, aangezien er geen andere apps zijn toegestaan ​​in de Picture- en Picture-modus.

1. Veeg tijdens gezichtstijd of wanneer een video wordt afgespeeld omhoog en sleep de video of gezichtstijd naar de bovenkant van uw scherm.

2. Als u de video of facetime wilt verbergen, sleept u dat venster naar links.

***

We hopen dat je hebt geleerd hoe je een iPhone op het scherm kunt splitsen. Neem gerust contact met ons op met uw vragen en suggesties via de opmerkingen hieronder. Laat ons weten waar je de volgende keer over wilt leren.

gerelateerde berichten