Schraap de gegevens zonder bang te hoeven zijn voor blokkers met Bright Data Web Unlocker epcdream.nl %

Van monitoring van openbare gegevens tot e-commerce, webonderzoek voor inhoud tot SEO, ongeacht uw branche, u kunt detectie door gebruikersagenten, op geolocatie gebaseerde websiteblokkering, tariefbeperkingen op IP’s, enzovoort ervaren.

Bright Data Web Unlocker is het antwoord op al deze uitdagingen voor het schrapen van webgegevens!

Internet, zoals we het kenden in de jaren 90 en 2000, is allang verdwenen. Nu, waar je ook gaat op het net, je hebt te maken met inhoudsbeperkingen. overheid autoriteiten en bedrijven doen dit om de toegang tot gegevens te beperken, hoewel ze beweren het internet veiliger te maken.

Dergelijke website- en IP-blokkades zijn zeer schadelijk voor het gegevensschrapen. Lees verder om meer te weten te komen over de Bright Data Web Unlocker en om te zien hoe het uw dataschrapingsprocessen helpt met automatisering en betrouwbaar proxybeheer.

Wat zijn webblokkers?

Webblockers zijn webgebaseerde softwareoplossingen die de toegang van een internetgebruiker tot een website blokkeren. Mensen zouden deze strategie kunnen gebruiken op lokaal niveau, op particulier niveau of op overheidsniveau.

Als u zich bijvoorbeeld op taken moet concentreren en een webblokkeringsapp moet gebruiken om alle inkomende en uitgaande gesprekken, ongewenste pagina’s, Facebook, YouTube, enz. Te pauzeren, is dit een lokale webblokkering. Een dergelijke tactiek komt vaker voor in wifi-routers voor thuisgebruik voor ouderlijk toezicht.

Op privé- of bedrijfsniveau kunnen sommige bedrijfsorganisaties een bepaalde website blokkeren of hun internet transformeren in een ommuurde tuin om te voorkomen dat werknemers tijdens werkuren toegang krijgen tot ongewenste inhoud.

Op regionaal niveau kunnen overheden websites blokkeren, met domeinnamen knoeien of inhoud van het web verwijderen om de informatiestroom binnen de massa te controleren.

Waarom gebruikt iemand webblockers?

 • Individuele gebruikers kunnen webfilter-apps gebruiken voor gericht werk.
 • Ouders kunnen webblockers gebruiken om te voorkomen dat kinderen, tieners en kinderen toegang krijgen tot minder goede inhoud.
 • Bedrijven blokkeren de toegang tot websites om toegang tot ongewenste inhoud op het werk te voorkomen.
 • ISP’s blokkeren bepaalde regionale entertainmentwebsites om te voorkomen dat het wereldwijde publiek gratis premiumcontent uit ontwikkelde landen bekijkt.
 • OTT-contentproviders werken samen met ISP’s om torrent-sites en peer-to-peer portals voor het downloaden van content te blokkeren.
 • Lokale autoriteiten, rechtbanken en overheden blokkeren websites om te voorkomen dat burgers toegang krijgen tot virale inhoud.

Wat is een web-unlocker?

Een webunlocker helpt internetonderzoekers, dataschrapers, digitale marketeers en andere professionals toegang te krijgen tot geblokkeerde websites voor onderzoeksdoeleinden.

Toegang tot openbare webgegevens is legaal volgens verschillende uitspraken in de Amerikaanse en EU-rechtbanken. Daarom begonnen software- en website-ontwikkelaars te werken aan oplossingen om blokkades te omzeilen die blijvend zijn.

Dergelijke oplossingen gebruiken veel technologieën zoals VPN’s, proxy-IP’s, IP-rotaties, automatische Captcha en meer. Het uiteindelijke doel is om gebruikersagenten, API’s, geautomatiseerde protocollen voor het schrapen van gegevens, enz. onbeperkte toegang te geven tot interessante openbare gegevens.

  Hoe Gmail op te lossen die Outlook-aanmeldingspogingen blokkeert

Voordelen van Web Unlockers

 • Toegang tot geografisch beperkte zakelijke websites voor gegevensschrapen.
 • Ethisch gebruik van webblocker die tools omzeilt voor een groter zakelijk doel.
 • Laat API’s voor gegevensschrapen soepel werken, terwijl bedrijven werknemers in staat stellen om in een ommuurd tuininternet te werken.
 • Volledig geautomatiseerde terugkerende gegevensverzoeken en IP-rotatie voor zorgeloos gegevensschrapen.
 • Met sommige ontgrendelaars, zoals de Bright Data Web Unlocker, kunt u gegevens in de cloud verwerken en binnen enkele minuten bruikbare inzichten krijgen.

Kenmerken van Web Unlockers

Hieronder vindt u de standaardfuncties die uw bedrijf zou moeten eisen van een oplossing voor het ontgrendelen van websites:

Probleem met IP-snelheidsbeperking oplossen

Een website kan voorkomen dat uw tool voor gegevensschrapen toegang tot informatie krijgt als uw IP de limiet voor gegevensverzoeken overschrijdt die door de website is ingesteld. De tool voor het ontgrendelen van webpagina’s zou een ethische manier moeten bieden om deze uitdaging te overwinnen.

Bied automatische Captcha-uitdaging aan

De meeste websites gebruiken de Captcha-challenge om te voorkomen dat robots toegang krijgen tot websitegegevens. Een robuuste tool voor webontgrendeling zou functies moeten bieden om deze wirwar te omzeilen.

Voorkom detectie door gebruikersagenten van derden

Web-unlockers zouden uw workflow voor het schrapen van gegevens ook moeten helpen om detectie van gebruikersagenten van derden en daaropvolgende blokkades en beperking van de gegevensoverdrachtsnelheid te omzeilen.

Op geolocatie gebaseerde IP-blokkades overwinnen

Op land en regio gebaseerde IP-blokkades zijn enkele van de moeilijkste uitdagingen, en uw web-unlocker-tool zou dit probleem moeten aanpakken.

Automatisering

Een zakelijke web-unlocker moet worden geleverd met kant-en-klare automatiseringsfuncties. Daarom kunnen uw gegevensschrapers zich meer richten op online onderzoek dan op het beheren van de tool voor het ontgrendelen van webpagina’s.

IP-rotatiebeheer

IP-rotatie is een onmisbare functionaliteit voor alle standaard apps voor het ontgrendelen van websites. Het helpt bedrijven gelijktijdige verzoeken om gegevensverzameling naar dezelfde website te sturen zonder IP-verbod of bandbreedtebeperking.

Manipulatie van vingerafdrukken op de website

Geweldige web-unlockers balanceren verschillende activiteiten van uw tool voor gegevensschrapen op de doelsite om ervoor te zorgen dat uw activiteiten niet als kwaadaardig worden beschouwd.

Nu vraag je je misschien af, is er een dergelijke ontgrendelingstool voor webportalen die al deze functies biedt? Welnu, het antwoord is Bright Data. Zie hieronder hoe het het spel verandert in het voordeel van bedrijven voor gegevensschrapen.

Heldere gegevens keren het tij

Iedereen die in de data-scraping-business in het publieke domein werkt, kent Bright Data. Het verandert het landschap van gegevensschrapen door geo-beperkte inhoud en IP-beperkte portals te ontgrendelen; noem maar op!

Bright Data is het enige waarheidscentrum voor alles wat met datascraping en -mining van het huidige beperkte internetnetwerk te maken heeft. Het biedt robuuste tools voor online onderzoek en informatieverwerking, zoals datasets, gegevensverzamelaar, SERP API, proxy’s, proxybrowserextensie, proxybeheer, enz.

Om nog maar te zwijgen, web-unlocker is de meest opwindende specialiteit van Bright Data onder online marktonderzoeksbedrijven.

Wat is Bright Data Web Unlocker?

Bright Data Web Unlocker is een krachtige ontgrendelingstool waarmee uw team voor gegevensschrapen gegevens van de moeilijkste websites kan ophalen. Met verschillende technologisch geprogrammeerde automatisering out-of-the-box, kan uw bedrijf openbare informatie van internet schrapen zonder enige menselijke tussenkomst.

Het ontgrendelen van websites is een complexe aangelegenheid; niet alle marktinstrumenten zijn zeer succesvol. In de meeste gevallen zult u merken dat uw bestaande web-unlocker inefficiënt is en meer kracht nodig heeft. Daarom moet u overschakelen naar Bright Data-unlocker, die het beste slagingspercentage in de branche biedt, maar liefst 99,9%.

  Een uitgebreide gids voor de LinkedIn-bedrijfspagina [17 Practices]

Hoe helpt Bright Data Web Unlocker ontwikkelaars?

API-documentatie

Ontwikkelaars die in de niche van gegevensschrapen werken, kunnen aanzienlijk profiteren van de gemakkelijk te begrijpen API-documentatie van Bright Data. Het beschrijft optionele vlaggen en API-commando’s in een eenvoudige taal, zodat ontwikkelaars in opleiding snel aan de slag kunnen.

Visuele Web Unlocker

Het vermindert de programmeerwerklast van ontwikkelaars door een volledig visuele maker van webontgrendeling en gegevensverzamelingsverzoeken te bieden.

Geautomatiseerde workflow

Ontwikkelaars kunnen de visuele tool gebruiken om geautomatiseerde taken te configureren, van het deblokkeren van websites tot het schrapen van gegevens en definitieve opslag.

Intuïtief dashboard van Bright Data Web Unlocker

Het Bright Data Dashboard biedt een overzicht van handmatige en geautomatiseerde taken voor het schrapen van gegevens waarbij proxy’s, Web Unlocker API en meer betrokken zijn.

24/7 ondersteuningscentrum

Een hoog opgeleid ondersteuningsteam is er altijd voor de ontwikkelaars als ze productstoringen ervaren.

Ondersteuning voor meerdere talen voor API

De Bright Data Web Unlocker API ondersteunt de meeste codeertalen die worden gebruikt voor API-aanroepen. Ontwikkelaars kunnen bijvoorbeeld scripts schrijven in Node.js, shell, C#, Java, PHP, Visual Basic, Perl, Ruby, Python en meer.

Belangrijkste Bright Data Web Unlocker-functies

Bright Data Web Unlocker is het beste antwoord op het ommuurde tuininternet van vandaag. Met de volgende tijdloze functies floreert uw datascraping-bedrijf:

 • Op geolocatie gebaseerde IP-deblokkering wereldwijd
 • Stelt uw tool voor gegevensschrapen in staat om onbeperkte gelijktijdige verbindingen te verzenden
 • Deblokkeert en verzamelt automatisch gegevens
 • Automatisch oplossen van Captcha-uitdagingen
 • Ethisch deblokkeren van websiteportals
 • Probeert automatisch opnieuw met verschillende deblokkeringsprotocollen totdat het is gelukt
 • Een IP-proxynetwerk van meer dan 72 miljoen adressen in 195 landen

 • Domein- en landspecifieke deblokkering en resultaatparsering
 • Asynchrone gegevensverbindingsverzoeken
 • Roteert IP-adressen automatisch om IP-bans te voorkomen
 • Geeft uw gegevensschrapende bot weer als menselijke agenten
 • Voert mensachtig webgebruik uit, beginnend met de startpagina, muisbewegingen, enz.
 • Doelmanipulatie van de koptekst van de website
 • Detecteert honeypots vanaf een veilige afstand en vermijdt ze automatisch
 • Injecteert rationele intervalvertragingen tussen gelijktijdige gegevensverzoeken

Hoe werkt Bright Data?

Bright Data is een volledig geautomatiseerde webontgrendelingsportal. Hier is hoe het ontgrendelingsproces werkt:

 • Je schrijft je in met een betaald abonnement of kiest voor de pay-as-you-go-vorm.
 • Zodra de Bright Data-app actief is, selecteert u het (i)- of Bright Data-logo in het navigatievenster aan de linkerkant.
 • In het gedeelte Gegevensverzameling vindt u Web Unlocker. Klik op Nu starten.

 • Typ de geblokkeerde website-URL in het zoekvak.
 • De tool toont geschatte maandelijkse kosten.

 • Als u op Opslaan en activeren klikt, wordt het verzoek doorgestuurd naar het Bright Data Web Unlocker-algoritme.
 • Het algoritme bewerkt het aanvraagprotocol en de header. Vervolgens stuurt het het verzoek naar de Super Proxy.
 • Super Proxy verwerkt het verzoek verder en stuurt het naar een gecentraliseerde proxy-infrastructuur.
 • Nu bootst de tool de vingerafdruk van uw webgegevensschraping-app na en haalt gegevens van de geblokkeerde website op.
 • Ten slotte, door de omgekeerde route te volgen, komen de gevraagde gegevens naar uw app voor het schrapen van informatie.

Voordelen van het gebruik van Bright Data Web Unlocker

 • Het heeft een bewezen hoger slagingspercentage dan zijn concurrent en levert doorgaans ongeveer 99,9% deblokkering op.
 • Volledig geautomatiseerd webontgrendelingsprotocol. U hoeft geen code te schrijven. Zelfs werknemers zonder ontwikkelaar kunnen een verzoek tot deblokkering en het ophalen van gegevens indienen.
 • Een volledig visuele interface maakt het schrapen van gegevens leuk en plezierig.
 • Het is een alles-in-één tool voor datascraping-activiteiten als u zich abonneert op alle Bright Data-producten.
 • Verkrijg geblokkeerde webgegevens op ethische wijze, zodat uw bedrijf niet te maken krijgt met rechtszaken.
 • Betaal alleen wanneer u bruikbare gegevens krijgt.
  Voorraadbeheer is binnen handbereik met Sortly

 • De retail- en e-commerce-industrie kan deze tool gebruiken om moeilijk bereikbare datasets, prijsplannen van concurrenten, promotiestrategieën, enz. te verkrijgen om een ​​dynamische verkoop- en marketingstrategie te creëren.
 • Toegang tot openbare gegevens zonder tijd te verspillen aan handmatig zoeken op websites. Overheden, concurrerende bedrijven en openbare organisaties hosten dergelijke open-sourcegegevens. Maar ze doen hun best om de gegevens in lagen te leggen om ze ontoegankelijk te maken. Het ontgrendelingsalgoritme van Bright Data haalt dergelijke gelaagde gegevens binnen enkele seconden op.
 • Fabrikanten van elektronische en computeronderdelen kunnen deze tool gebruiken om nauwkeurige prijsgegevens van concurrenten op te halen zonder een IP-verbod of rechtszaak te krijgen.
 • Fabrikanten en serviceproviders van het zorgdomein hebben toegang tot realtime openbare gegevens van alle marktplaatsen wereldwijd.
 • Ontwikkelaars van digitale netwerktools kunnen Bright Data gebruiken om datasets te verzamelen van de zwaarste servers zoals LinkedIn, Google News, Crunchbase, Twitter, enz.
 • Muziekcontrolebureaus kunnen deze webontgrendelings-API gebruiken om auteursrechtelijk beschermde muziek te volgen die op internet wordt afgespeeld. Vervolgens kunnen ze rapporteren aan hun klanten, zoals uitgevers en platenlabels, voor de handhaving van auteursrechten.

Heldere data-prijsplannen

De abonnementen zijn zeer schaalbaar en flexibel. U kunt kiezen voor het Pay As You Go-plan als u een klein bedrijf bent en af ​​en toe aan het scrapen van gegevens doet.

Als u echter regelmatig gegevensschrapen uitvoert, kunt u kiezen tussen Starter ($ 500

/mo), Advanced ($1.000/mo) en Advanced+ ($2.000/mo), afhankelijk van de werklast.

Gebruikers op Enterprise-niveau hebben een Enterprise-abonnement met een gepersonaliseerd verzoek per 1000, data-experts, premium SLA en toegewijde enterprise-specialisten.

Bright Data Web Unlocker-alternatieven

Inmiddels ken je de Bright Data website-unlocker vanuit een 360°-hoek. U moet echter enkele van zijn waardige concurrenten kennen om te begrijpen hoe Bright Data superieur is aan anderen. Hier zijn een paar alternatieven die u kunt bekijken:

Web Scraper API: Oxylabs

Oxylabs is een softwareontwikkelingsbedrijf dat proxy- en webschraper-API’s biedt voor bedrijven en professionals die gegevens schrapen.

U kunt deze tool uitproberen als u op zoek bent naar een webscraping API die een Bright Data-alternatief waardig is.

Schraper zonder code: Smartproxy

Met de No-Code Scraper van Smartproxy kunt u web-scraping-gegevens opslaan en scraping-taken plannen. U kunt al deze doen minus enige codering. Is dat niet geweldig? U krijgt ook kant-en-klare sjablonen voor het schrapen van webgegevens voor het moeiteloos verzamelen van gegevens.

Conclusie

Het vinden van de juiste web-unlocker is een uitdaging, met zoveel marktproducten die ongelooflijke functies en prijzen beloven. We hebben het voor u gemakkelijker gemaakt om Bright Data Web Unlocker te kiezen door de tool van binnenuit te bekijken en de beste eigenschappen en functionaliteiten ervan te onthullen.

Probeer Bright Data uit en zie praktisch dat het opvalt door zijn beloften en prijsfactoren.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in deze webscraping-tools die in de cloud worden uitgevoerd.

gerelateerde berichten