Screencasts maken in de hoogste resolutie van uw monitor [OS X]

Stel je voor dat je teruggaat naar een tijd waarin gigantische encyclopedieën nodig waren om te begrijpen hoe je nieuwe hardware die je hebt gekocht moet gebruiken. Zelfs zij konden niet volledig uitleggen hoe iets werkte. Snel vooruit naar deze moderne tijd waar we de hele ervaring kunnen samenvatten in een korte video, waardoor er geen ruimte is voor menselijke fouten. Als technologen hebben we altijd dringend de juiste tools nodig voor de klus, aangezien er maar zoveel is dat u kunt doen met een draagbare camera. Daarom hebben we tools zoals Video Screen Recorder, SCR, Screencast and Recorder en Acala. Ze lijken echter allemaal te verbleken wanneer de markt zoiets heeft als het gratis Screen Replay voor Mac. Ik vind het geweldig, laat me je uitleggen waarom.

Het eerste dat opvalt aan het gebruik van Screen Replay is de gierige benadering van de lay-out. Er zijn geen luide vensters of opdringerige pop-ups, geen onverstaanbare menu’s. Gewoon een armzalig icoontje in de menubalk, wachtend op je bestelling wanneer je moet beginnen met opnemen. Technische tips en handleidingen vertrouwen wanhopig op schermafbeeldingen om een ​​punt te specificeren, maar ik was oprecht bezorgd over hoe ik het zou aanpakken. Ik heb het pictogram, ik heb de menubalkknop en dat dekt alles. Dit is zo simpel als wijzen met je vinger.

  Geeft een overzicht van alle apparaatstuurprogramma's die momenteel op uw pc zijn geïnstalleerd

Over absurd eenvoudig gesproken, de bovenstaande paragraaf bevat een beknopte handleiding om de app te bedienen. Maar laten we er, in dienst van de eenvoud, gewoon over praten. Start de app en klik op het menubalkpictogram om de opname te starten. Nu maakt alles wat je doet deel uit van de video, inclusief geluid. De app gebruikt de interne microfoon om de audio in realtime op te nemen, dus dit is ongeveer de perfecte oplossing voor een thuisgebaseerde videogids die je je maar kunt voorstellen. Stop met opnemen precies zoals je het begon en het zal de video starten via Quicktime. De standaardlocatie voor opgeslagen bestanden is in de map Films. Als u de app wilt afsluiten, werkt de standaard ⌘+q niet, u moet dit doen via het menubalkpictogram.

  Intel's 10e generatie CPU's: wat is er nieuw en waarom is het belangrijk?

Je kunt met deze app volledige videozelfstudies maken, als je bekend bent met basisbewerkingstechnieken, kun je zelfs audio inwisselen als je wilt. Het beste was dat de app opnam met de exacte resolutie waarin ik aan het kijken was. Op mijn MBPr nam hij op met een stabiele resolutie van 2560 x 1600, zonder enige vertraging, geen sprongen en geen framerate drops/spikes. De app beweert in staat te zijn een zo hoge resolutie op te nemen als het scherm ondersteunt, dus als je 4k-resoluties gebruikt, zullen je gidsen waarschijnlijk de hoogste resolutie op YouTube hebben, terwijl je uiteindelijk zeer beheersbare bestandsgroottes krijgt – afhankelijk van de looptijd natuurlijk. Een voorbeeld is hieronder bijgevoegd (zorg ervoor dat u op de blauwe knop “Download” in de rechterbovenhoek klikt voor de volledige kwaliteit, de afspeelversie is sterk gecomprimeerd).

  Activiteitsgegevens overzetten van de Health-app naar een nieuwe iPhone

Wat apps betreft, zou het moeilijk zijn om een ​​beter alternatief te vinden, echt waar. Ik overweeg echt om dit in de toekomst te gebruiken in plaats van over inhoud te schrijven. Het zou de zaken zoveel eenvoudiger maken, niet?

Download hier een voorbeeld [43.9MB]

Download hier Screen Replay [Free]

gerelateerde berichten