Siri-suggesties uitschakelen op het vergrendelscherm van uw iPhone

Met iOS 12 begon Siri met het aanbieden van suggesties voor snelkoppelingen en meer via het vergrendelscherm. U kunt deze suggesties voor afzonderlijke apps uitschakelen of alle Siri-suggesties volledig uitschakelen om uw vergrendelingsscherm op te schonen.

Siri-suggesties is een weinig bekende functie waarmee Siri kunt kijken naar taken die u regelmatig uitvoert en vervolgens op het beste moment een snelkoppeling naar die taken aanbiedt. Een goed voorbeeld hiervan is als u op een bepaalde tijd of locatie een koffiebestelling doet. Siri zou dit in theorie opmerken en die actie dan gaan aanbevelen wanneer de tijd daar rijp voor is. Het enige dat u hoeft te doen, is op de melding tikken om de actie uit te voeren.

  Voorlooplijnen gebruiken voor sterkere foto's

Afhankelijk van de app in kwestie, is het misschien iets waar je naar op zoek bent als Siri suggesties doet die op het vergrendelscherm verschijnen, maar als het een beetje te spraakzaam begint te worden of suggesties begint te doen voor apps die niet belangrijk zijn, misschien wil je het uitschakelen. Gelukkig kun je de functie voor specifieke apps uitschakelen, in plaats van dat dit een alles-of-niets-affaire is.

Siri-suggesties voor alle apps uitschakelen

Als je liever wilt voorkomen dat alle apps Siri-suggesties maken op je vergrendelscherm, kun je één schakelaar omdraaien om dit te laten gebeuren.

  Een watermerk toevoegen aan PowerPoint-presentaties

Open om te beginnen Instellingen en tik op “Siri & Zoeken”.

Scroll naar beneden en veeg de schakelaar voor “Suggesties op vergrendelscherm” naar de uit-positie.

Hoe Siri-suggesties voor individuele apps uit te schakelen

Open om te beginnen de app Instellingen en tik op ‘Meldingen’.

Tik vervolgens op ‘Siri-suggesties’.

Het volgende scherm met alle apps die Siri Suggestions ondersteunt, met een handige schakelaar voor het deactiveren van de apps die je niet wilt zien.

Om een ​​app uit te schakelen, zet u de schakelaar in de uit-stand.

Als u later besluit dat u de suggesties nog een keer wilt zien, schakelt u dezelfde schakelaar gewoon weer in.

  Pokémon overzetten van Nintendo 3DS naar Nintendo Switch