Slack e-mailadres wijzigen

Slack is een instant messaging-service die kan worden gebruikt voor zakelijke contacten en die alle werknemers verbindt met hetzelfde verenigde team. Het maakt het gemakkelijk om contact op te nemen met uw collega’s, om samen te werken en het ondersteunt synchroon werken. Als u al lid bent van Slack, moet u een e-mailadres opgeven om u aan te melden voor het platform. Als u een oud e-mailadres heeft ingevoerd of uw huidige e-mailadres is gewijzigd, kunt u het slappe e-mailadres op het platform wijzigen. In dit artikel laat ik je zien hoe je je e-mailadres kunt wijzigen van Slack en hoe je het Slack-wachtwoord kunt wijzigen. Laten we beginnen.

Slack e-mailadres wijzigen

Blijf lezen om te leren hoe u het Slack-e-mailadres kunt wijzigen

1. Open de webbrowser vanaf uw mobiel of desktop.

2. Bezoek Slappe webpagina om naar Slack-account te gaan en log in met uw inloggegevens.

3. Ga naar Instellingen en klik op uitvouwen naast het e-mailadres.

4. Nu zal Slack u om uw accountwachtwoord vragen, uw huidige wachtwoord invoeren. Voer onder het vak Nieuw e-mailadres uw nieuwe e-mailadres in.

5. Tik op E-mail bijwerken. Dit zal je een bevestigingsmail sturen naar je nieuwe e-mailadres om de wijziging van je slappe e-mailadres te bevestigen.

  Hoe VirtualBox-gasttoevoegingen voor een Ubuntu Virtual Machine te installeren

6. Bevestig je nieuwe e-mailadres via de mail die van slack is verzonden naar het nieuwe e-mailadres dat je hebt ontvangen door te klikken op BEVESTIG JE E-MAILADRES, hierdoor zal het slack e-mailadres veranderen.

Slack e-mailwachtwoord wijzigen

Uw wachtwoord is uw beveiliging om uw account veilig te houden, niet alleen op Slack maar op elk platform. Het is dus net zo belangrijk om een ​​veilig en uniek wachtwoord te gebruiken. Wachtwoorden op de werkplek zijn belangrijk omdat, als iemand uw wachtwoord zou kunnen raden of hacken, ze niet alleen uw contacten en andere officiële zaken kunnen lezen, maar het ook mogelijk is dat ze zich voor u uitgeven. om een ​​uniek wachtwoord in te voeren als u zich afvraagt ​​hoe u uw wachtwoord kunt wijzigen, voert u de onderstaande stappen uit.

1. Volg de eerste 2 stappen zoals hierboven beschreven.

2. Klik aan de kant Accountinstellingen op de uitvouwknop naast het gedeelte Wachtwoord.

Opmerking: als u de uitvouwoptie niet ziet naast het wachtwoord, moet u mogelijk uw wachtwoord wijzigen in Single Sign-on (SSO) om te bevestigen. Aan de andere kant heeft uw organisatie deze functie mogelijk ook op SSO-apps zoals OneLogin, Gsuite , enz.

3. U moet eerst uw oude wachtwoord invoeren in het vak Huidig ​​wachtwoord.

  Beste Roblox Petsworld-codes: verzilver nu

4. Voer ten slotte uw nieuwe wachtwoord in het tekstvak Nieuw wachtwoord in en klik op Wachtwoord opslaan. Hiermee wordt uw wachtwoord bijgewerkt.

Opmerking: Slack vereist dat wachtwoorden minimaal 6 tekens lang zijn en algemene wachtwoorden zijn niet toegestaan, bijvoorbeeld: abcdef1234 enz. We raden u daarom aan een uniek en sterk wachtwoord in te voeren.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Q1. Ik heb geen e-mail voor wachtwoordherstel ontvangen, wat nu?

Ans. Mogelijk moet u uw spam of het tabblad Ongewenst in uw e-mailclient controleren. Soms blokkeren sommige organisaties slappe e-mails. Neem contact op met de beheerder van uw organisatie om dit recht te zetten.

Q2. Ik kan me niet herinneren dat ik een wachtwoord op Slack heb ingevoerd. Hoe kan ik mijn wachtwoord vinden?

Ans. Als u zich bij Slack hebt aangemeld met Apple of Google ID, kunt u een wachtwoordreset aanvragen en vervolgens een nieuw wachtwoord aan uw account toevoegen.

Q3. Ik heb geen toegang meer tot mijn e-mailaccount, hoe kan ik de gegevens wijzigen?

Ans. Standaard moet u toegang hebben tot het e-mailadres dat u hebt opgegeven om instellingen te kunnen wijzigen. Als u geen toegang heeft, kunt u de beheerder van uw organisatie vragen om uw e-mailadres voor u bij te werken dat aan uw account is gekoppeld. . Merk op dat de beheerder geen wachtwoorden kan wijzigen of resetten.

  Hoe herstel ik mijn MeetMe-account?

Q4. Hoe kan ik het wachtwoord van mijn slappe mobiele app wijzigen?

Ans. Open de Slack-app en meld u aan. Ga naar je profiel, dit is toegankelijk door op je profiel in de rechterbovenhoek van de app te tikken, op de knop Meer te tikken en naar Accountinstellingen te gaan. U kunt vanaf daar uw wachtwoord wijzigen.

Q5. Kan ik twee verschillende e-mailadressen tegelijk gebruiken op Slack?

Ans. Je kunt meerdere accounts gebruiken op Slack op verschillende werkplekken, je kunt één E-mailadres gebruiken voor de ene Slack-werkplek en een ander E-mailadres voor een andere Slack-werkplek. U kunt niet twee e-mailaccounts op dezelfde werkplek gebruiken.

***

We hopen dat u met behulp van deze gids hebt kunnen leren hoe u het Slack-e-mailadres kunt wijzigen. Als u vragen of suggesties heeft, kunt u deze in de opmerkingen hieronder plaatsen.