Snaps op Snapchat remixen

Snapchat heeft een Remix-functie geïntroduceerd, de nieuwe manier van het bedrijf om gebruikers te laten reageren op Snaps en verhalen van vrienden. De functie, die eerder in juni 2022 werd aangekondigd, wordt nu uitgerold naar Snapchat-gebruikers op Android en iPhone. In dit artikel hebben we beschreven hoe je deze functie kunt gebruiken en Snaps op Snapchat kunt remixen.

Remix Snaps op Snapchat (2022)

Wat is de Snapchat Remix-functie?

Snapchat Remix is ​​een TikTok Duet-achtige functie waarmee je kunt reageren op de Snaps en Stories van je vrienden. Je kunt de functie gebruiken om reacties op Snaps van andere Snapchat-gebruikers op te nemen en te verzenden. Je krijgt ook de mogelijkheid om je eigen oude Snaps te remixen via het tabblad Herinneringen. Hoewel je remixen kunt opslaan in het chatvenster van je vriend, is het ook de moeite waard om te vermelden dat je je Snapchat-remix nog niet kunt downloaden.

  Kunnen Snapchat-medewerkers je snaps zien?

Bovendien, als je een Instagram-gebruiker bent, kun je ervoor kiezen om Remix Reels op Instagram te gebruiken om te reageren en te reageren op korte video’s die door anderen op het platform worden gedeeld. Laten we, met dat uit de weg, eens kijken hoe je Snaps kunt remixen:

Snaps op Snapchat remixen

1. Open de Snapchat-app en druk op het mensenpictogram in de navigatiebalk onderaan om naar het gedeelte ‘Verhalen’ te gaan. Tik nu op het verhaal van je vriend dat je wilt remixen.

2. Druk vervolgens op het verticale pictogram met drie stippen in de rechterbovenhoek en kies “Remix Snap” om op het verhaal op Snapchat te reageren.

  Een Bitmoji-avatar maken en importeren in Snapchat

3. Je krijgt nu toegang tot de camerazoeker om op de Snap te reageren. U kunt met name de knoppen op het scherm gebruiken om uw antwoord te positioneren of speciale effecten te gebruiken terwijl u op de originele Snap reageert. Tik op de sluiterknop onderaan om de remix op te nemen en te bevestigen. Tik vervolgens op het pictogram Verzenden om je Snapchat-remix te verzenden.

Werk samen met vrienden met Snapchat Remix

Dus daar heb je het. Dat zijn de stappen die je moet volgen om Snaps op Snapchat te remixen. Hoewel Snapchat Remix niet zo flexibel is als zijn TikTok Duets of Instagram Reel remix-tegenhangers, is het een leuke (en privé) manier om te reageren op de laatste updates van je vrienden. Ondertussen, als je nieuw bent bij Snapchat, vind je misschien ook onze gids over het wijzigen van Snapchat-emoji’s en het maken van Snapchat-peilingen nuttig.

  Hoe alle herinneringen in Snapchat te exporteren

gerelateerde berichten