Spin herontdekt de muziekbediening van het vergrendelscherm van de iPhone

Tweaks waarmee gebruikers het iOS-vergrendelingsscherm kunnen aanpassen, zijn er in overvloed in de Cydia-winkel, maar Spin is het soort release dat gewoon weigert te verdwalen in de menigte. Met Spin krijg je een complete vernieuwing van de muziekweergave op het vergrendelscherm. In plaats van een vierkant met de albumhoes van het huidige nummer, geeft Spin een radiaal kader weer in het midden van het vergrendelscherm. De huidige status van het nummer wordt weergegeven door een knop rond de rand van de albumhoes. Spin stopt niet alleen bij het veranderen van de albumhoes; het heeft ook invloed op de afspeelknoppen en de algehele lay-out van het vergrendelscherm, inclusief de statusbalkklok en de achtergrond.

Spin is een zeer aanpasbare tweak, met een uitgebreid eigen menu in de app Instellingen voor aandelen. De schakelaars die beschikbaar zijn in het Spin-menu kunnen voor de volgende doeleinden worden gebruikt.

  Hoe bureaubladanimaties op een Mac te verminderen met Reduce Motion

Inschakelen: keer terug naar het gewone vergrendelingsscherm wanneer u maar wilt.
Achtergrondillustraties: wanneer u een nummer afspeelt, kan Spin de achtergrond vervangen door een vervaagde versie van de albumhoes, als deze schakelaar is ingeschakeld.
Lichtere vervaging: hiermee kunt u het vervagingsniveau van de illustratie regelen.
Donkere achtergrond: als je geen grote fan bent van vervaging, schakel deze optie dan in om een ​​meer uitgesproken beeld te krijgen van de albumhoezen in de Spin radial-weergave.
Grotere bedieningselementen: de knoppen vooruit, terugspoelen en pauzeren / afspelen kunnen worden aangepast voor eenvoudiger toegang.
24-uurs klok: Spin biedt een eigen klok aan de bovenkant van het scherm. U kunt voor de weergave van deze klok kiezen tussen 12- en 24-uursformaten.
Optimale scrubber: de scrubber werkte niet voor ons op het vergrendelscherm, hoewel hij in realtime rond de draaiknop beweegt. Binnen de stock Music-app kun je de scrubber echter gebruiken om naar je favoriete deel van een nummer te springen.
Dark Cover: Wil je de leesbaarheid van de albumhoes en andere informatie over nummers vergroten? Schakel deze optie in om de draaiknop te omringen met een donkere cirkel.
Schuif om tekst te ontgrendelen
Statusbalkklok: deze optie is belangrijk omdat de lay-out van Spin ervoor zorgt dat de grijper van het Berichtencentrum tot op zekere hoogte overlapt met de statusbalkklok. Als dit je stoort, en je denkt dat de standaard Spin-klok voldoende is, schakel je de optie gewoon uit.

  Hoe weet u of iemand u heeft geblokkeerd in WeChat

Alle wijzigingen die in Spin zijn aangebracht, worden pas toegepast nadat u het apparaat opnieuw hebt geactiveerd. De optie om opnieuw te springen is beschikbaar in het Spin-menu in de rechterbovenhoek.

Spin is een cosmetische aanpassing, maar als de scrubber iets interactiever was geweest, had het nog beter kunnen zijn. Om je lockscreen echter een frisse look te geven, is een investering van 99 cent absoluut de moeite waard. De tweak is beschikbaar in de BigBoss-repo van de Cydia-winkel en werkt perfect met alle apparaten met iOS 7 en hoger.