Start GRATIS uw online bedrijf met Sylius (Open Source eCommerce Platform)

Het valt niet te ontkennen dat de e-commerce business in de lift zit. Online winkelen is leuk en handig, maar nu is het een noodzaak geworden.

De e-commerce-business is al geruime tijd snel booming, en het zal waarschijnlijk nog meer post-COVID-19-situaties toenemen.

Volgens statistiekbedroeg de wereldwijde e-commerceverkoop in 2019 $ 3,53 biljoen. En naar verwachting zal dit groeien met een CAGR van 8,1% van 2020 tot 2024.

In tegenstelling tot fysieke winkels, is het opzetten van een online winkel eenvoudig en goedkoop. U kunt uw eCommerce-winkel starten, zelfs zonder ervaring en met een beperkt budget, allemaal dankzij de moderne technologieën die er zijn.

Het bouwen van een online winkel vereist echter meer dan alleen het kiezen van de merknaam, productvermelding, marketing en verkoop. Het is als het opvoeden van een kind; je moet het voeden met de juiste tools en technologieën, zorgen voor de beveiliging, plannen voor de toekomst en veel dingen tussendoor doen om te slagen.

Om dit doel te bereiken, heeft u een stabiel en goed presterend e-commerceplatform nodig dat voldoet aan de behoeften van uw groeiende bedrijf. Met een overvloed aan beschikbare opties die er zijn, is Sylius een van de beste die je kunt kiezen.

Wat is Sylius?

Sylius is een gratis, open-source eCommerce-platform met een MIT-licentie en gebaseerd op het raamwerk van Symfony. Het zorgt voor de hoogste codekwaliteit, ingebouwde agile workflow, een sterke testomgeving en uitzonderlijke PHP-oplossing die is afgestemd op uw winkelvereisten.

Het bevat een robuuste REST API voor naadloze integratie en verbeterde klantervaring. Ontwikkelaars zijn dol op Sylius, omdat het essentiële functies en flexibiliteit biedt om u te helpen een stabiele bedrijfsgroei te bewerkstelligen.

Waarom zou je voor Sylius kiezen?

Breng uw merk op unieke wijze over door de algehele look en feel te verbeteren om uw beoogde klanten te overtuigen met het uitgebreide aanbod van Sylius.

  Nintendo-account ontkoppelen van Switch

Uniforme integratie

Sylius biedt uniforme integratie; daarom kunt u dit eCommerce-framework eenvoudig koppelen aan de tools die u al gebruikt voor het runnen van uw winkel, zoals CRM, inventaris, mailing, ERP, PIM en meer.

Draait op meerdere apparaten

Door ingebouwde e-commerce applicatie-interfaces te bieden, maakt Sylius het gemakkelijk om native mobiele apps voor Android, iOS, enz. te maken, samen met progressieve webapplicaties.

Uitgebreid beheerderspaneel

Het biedt een beheerderspaneel dat is opgebouwd uit gemakkelijk configureerbare en herbruikbare componenten die kunnen worden aangepast aan al uw unieke zakelijke behoeften.

Schaalbaarheid en eenvoudig platform

U kunt deze moderne web-app implementeren op een populair platform, waaronder Google Cloud, Platform.sh, Heroku, enz. Als gevolg hiervan kost het schalen en toepassen van nieuwe functies minder tijd en kosten, terwijl hoge prestaties worden gegarandeerd.

Ondersteunt meerdere betalingsproviders

Met Sylius kunt u veilige en bekende betalingsproviders zoals PayPal, Stripe, American Express, Visa, Mastercard en meer toevoegen om uw klanten gemak te bieden.

Indrukwekkende eCommerce-functies

  • Productcatalogus, attributen en opties
  • Afrekenen op maat
  • Kortingsbonnen en acties
  • Bestellingen, winkelwagen en facturen
  • Belasting en taxonomieën
  • Meerdere valuta’s en verkoopplatforms
  • Afbeelding bijsnijden, sociale logins en lokalisatie
  • Machtigingsbeheer en adresboek
  • Verzending en terugbetaling
  • Plug-ins voor Shop API, aanmaken en annuleren van bestellingen door beheerders, facturering en terugbetaling.

Gezien de overvloed aan voordelen die Sylius biedt, kunt u ervoor kiezen om uw online winkel moeiteloos op zijn platform te bouwen.

Zodra je besluit om met Sylius in zee te gaan om je online bedrijf op te bouwen, moet je een betrouwbare hostingprovider overwegen voor betere uptime, beschikbaarheid en beveiliging. De volgende zijn de meest populaire en vertrouwde hosts, Sylius.

nexces

Wanneer u op zoek bent naar de juiste hostingoplossing met onberispelijke functies, flexibele integraties en beter workflowbeheer, nexces kan een goede optie zijn. Hiermee kunt u eenvoudig aangepaste applicatie-stacks en integraties toevoegen.

  De vijf beste pc-upgrades om de prestaties te verbeteren

Met Nexcess Cloud Auto Scaling kunt u uw website automatisch schalen, afhankelijk van uw verkeersbehoeften. U kunt uw gebruikersconcurrency verhogen zonder de hostingoplossing te upgraden.

Voor verbeterde prestaties biedt Nexcess de Cloud Accelerator om de laadtijden te verhogen. De goed presterende webserver NGINX drijft deze functies aan en beheert statische inhoud zoals JavaScript en afbeeldingen van uw website.

Nexcess biedt een technologiestack op ondernemingsniveau die is ontworpen om uw website te ondersteunen. U kunt de PHP-versie dus eenvoudig aanpassen. De infrastructuurstack omvat OpenStack, Docker, Ansible, Kolla, HTTP/2, Slecht botbeheer en Gzip-compressie voor het cachen van activa en schaalbaarheid.

Het houdt uw online winkel veilig met superieure uptime, geavanceerde beveiliging en meerdere redundanties. Nexcess heeft wereldwijd 8 datacenters.

Blijf toekomstbestendig door gebruik te maken van het schaalbare platform dat gemakkelijk veel verkeer en gelijktijdige gebruikers aankan.

Nexcess biedt een volledig compatibele omgeving met PCI DSS samen met SSAE-18, die jaarlijks worden gecontroleerd om het vertrouwen van uw klanten op het gebied van beveiliging te winnen. Installeer de app met slechts één klik en beheer uw winkel en e-mails vanaf één plek om tijd te besparen. Het maakt ook dagelijks een back-up van uw website, wat levensreddend kan zijn om te herstellen wanneer er iets misgaat.

Bovendien zijn de flexibele upgrades, gebruiksvriendelijke service en gratis migraties de extra pluspunten.

Nexcess biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen en toegewijde klantenondersteuning die altijd beschikbaar is via e-mail, telefoon of chat.

A2-hosting

Sinds de oprichting in 2003, A2-hosting biedt ultrasnelle, verfijnde en betrouwbare hosting. Het biedt de complete oplossingen die u nodig heeft voor Sylius en is gericht op ontwikkelaars. De goed presterende SwiftServers zorgen ervoor dat uw website 20 keer sneller wordt geladen.

Stel de Symphony-software in met Softaculous, waarvoor een enkele klik van het bedieningspaneel vereist is. Het stuurt u ook meldingen via e-mail wanneer er een nieuwe versie van Symfony wordt uitgebracht, zodat u uw online winkel up-to-date kunt houden.

  Alexa, Siri en Google begrijpen geen woord dat je zegt

Met A2 Hosting aan uw zijde hoeft u nooit de gevolgen te ondervinden van site-downtimes die van invloed kunnen zijn op SEO-ranglijsten en bouncepercentages door gebruik te maken van de voor snelheid geoptimaliseerde servers. Het geeft u de flexibiliteit om uw gewenste serverlocatie te kiezen, samen met gratis SSD’s om ervoor te zorgen dat uw website altijd beschikbaar is.

Om voor de beveiliging van de website te zorgen, biedt het gratis HackScan-bescherming om cyberaanvallen te blokkeren. Het biedt KernelCare, dubbele firewalls, SSL-certificaten en brute force-verdediging voor extra beveiliging. Bovendien biedt het versterkte DDoS-bescherming om uw website te beschermen tegen zelfs geavanceerde aanvallen.

Het biedt gratis websitemigratie met behulp van zijn migratie-experts die al uw gegevens veilig overdragen. Als u nog steeds niet tevreden bent met de service, kunt u op elk moment aanspraak maken op de geld-terug-garantie. De Guru Crew van A2 Hosting is een deskundig team van deskundige professionals om te helpen wanneer u hulp nodig heeft.

De prijs begint bij slechts $ 2,99 per maand voor één website en 100 GB opslagruimte.

Conclusie

Uw bedrijf helemaal opnieuw beginnen en het vervolgens zien groeien, is zeer de moeite waard. Omdat er zoveel opties beschikbaar zijn voor het kiezen en hosten van een eCommerce-platform, hoeft het runnen van een winstgevende online winkel nu geen lastige of dure aangelegenheid te zijn.

Kies dus Sylius om uw reis te beginnen. Wie weet wordt jouw winkel de volgende miljoen dollar business.

gerelateerde berichten