Start meerdere Android-ROM’s op Droid DNA op met MultiROM

epcdream.nl

De mogelijkheid om meerdere besturingssystemen op te starten is altijd het sterke punt van pc’s geweest, maar in de huidige tijd is de smartphone de nieuwe pc, en het is alleen maar logisch om verschillende besturingssystemen op onze telefoons en tablets te kunnen installeren en gebruiken om de meeste van hen. Van de verschillende multiboot-oplossingen die we tot nu toe hebben gezien, is MultiROM door XDA Recognized Developer Tassadar misschien wel de meest veelbelovende. Nadat enthousiastelingen al een tijdje meerdere Android-ROM’s, Ubuntu Touch en zelfs Firefox OS op Nexus 4 en Nexus 7 hebben laten opstarten, is MultiROM door jamiethemorris, senior lid van XDA, overgezet naar het HTC Droid-DNA. Hoewel de momenteel beschikbare ROM-ondersteuning mogelijk geen andere besturingssystemen omvat, kunt u nog steeds meerdere Android-ROM’s op uw apparaat opstarten op uw externe opslag. Lees verder voor meer informatie.

  App voor het bewerken en delen van foto's Adobe Revel komt naar Android

Disclaimer: gebruik deze en andere soortgelijke hacks geheel op eigen risico. wdzwdz is niet aansprakelijk als uw apparaat tijdens het proces beschadigd of dichtgemetseld raakt.

Vereisten

Procedure

Start uw telefoon opnieuw op in herstel en flash het MultiROM-zipbestand.
Gebruik nu fastboot om het gewijzigde herstel te installeren.
Flash ten slotte de gepatchte kernel uit herstel. Uw telefoon is nu helemaal klaar om MultiROM te gebruiken.

Om een ​​aangepast ROM op te starten, start u uw Droid DNA op in herstel, sluit u een externe USB-drive aan op uw telefoon via een OTG-kabel en drukt u op Vernieuwen in herstel om het USB-apparaat te zien. Selecteer vervolgens eenvoudig het zip-bestand van uw gewenste ROM en ga verder met de installatie zoals u alles in herstel zou installeren.

  Een spiekbriefje voor videobewerkingsapps voor je Android-telefoon

Als u MultiBoot ooit wilt verwijderen, flash dit de-installatieprogramma en het zal alles weer normaal maken.

Hoewel er momenteel slechts twee gepatchte kernels beschikbaar zijn voor deze mod, wordt verwacht dat dit in de toekomst zal toenemen. Ook kan deze multi-boot-oplossing mogelijk leiden tot portering van andere populaire besturingssystemen naast Android, zoals Firefox OS en misschien zelfs Ubuntu Touch naar de telefoon in de toekomst door geïnteresseerde ontwikkelaars.

Ga voor meer informatie en om op de hoogte te blijven van toekomstige ontwikkelingen van deze mod, naar zijn ontwikkelingsthread bij XDA-Developers.