Statische websitesjablonen voor persoonlijk en opstarten

Er is altijd discussie over de vraag of een statische website beter is of een website die gebruikmaakt van CMS-platforms, en ik kon het niet laten om de lucht een beetje op te ruimen via dit artikel.

Ik weet dat je dit al een miljoen keer eerder hebt gehoord, maar je moet het nog een keer horen – dat het allemaal neerkomt op jouw behoefte. Alles heeft voor- en nadelen, zo is het ook met statische websites en CMS.

Statische websites zijn geschikt voor vereisten waarvoor u de inhoud niet vaak hoeft bij te werken. Het zijn meestal persoonlijke bestemmingspagina’s, bedrijfssites met minder pagina’s en met als hoofddoel het presenteren van een product of persoonlijke informatie. Statische websites komen met vrij lagere ontwikkelingskosten en kunnen vrij snel worden gebouwd in vergelijking met CMS.

Aan de andere kant houden CMS-platforms van: WordPress en Joomla maken het gemakkelijk om inhoud bij te werken en aan te passen wanneer dat nodig is, en je hoeft niet echt goed thuis te zijn in codering. Het brengt echter hogere ontwikkelingskosten met zich mee, en u zou ook moeten leren hoe CMS werkt als u er nog niet bekend mee bent.

Dus zie je, er zijn voor- en nadelen voor beide, en het hangt af van je behoeften. Dat gezegd hebbende, is mijn belangrijkste doel vandaag om u te laten zien dat er haalbare manieren zijn om uw statische website te bouwen, en het is niet zo moeilijk als u zou denken.

Dat is de reden waarom kiezen voor statische websites de aanhoudende trend is die bloeit, vooral voor productpagina’s, SaaS-bestemmingspagina’s, persoonlijke pagina’s, bedrijfspagina’s, enz.

De beste manieren om een ​​statische website te bouwen

De eerste manier om een ​​statische website te bouwen, is door een professional in te huren om deze te ontwikkelen en te ontwerpen. Deze optie is goed als u alle moeite en tijd wilt elimineren die nodig is om alles in te stellen. Houd er echter rekening mee dat het duur kan worden, afhankelijk van de expertise en ervaring van de ontwikkelaar.

Een leuk alternatief hiervoor zou zijn om naar toe te gaan Fiverr en huur iemand in voor een relatief lagere prijs. Fiverr staat bekend om het leveren van hoogwaardige diensten tegen een betaalbare prijs, dus het is de moeite van het controleren waard. U kunt direct de zoekfunctie gebruiken of deze hoog gewaardeerde en beoordeelde gebruiken optreden.

  Hoe u schijfactiviteit in het dock van uw Mac kunt controleren

Over de tweede optie gesproken, die volgens mij de meest flexibele optie is, is om voor kant-en-klare sjablonen te gaan. Het verkort de tijd om de site te bouwen en is ook een ongelooflijk goedkope optie. U hoeft niet zo’n enorm bedrag uit te geven als u zou doen om een ​​professionele ontwikkelaar in te huren.

Er zijn veel goede sjablonen, maar hier zijn de beste keuzes voor jou.

Dia’s

Maak eenvoudig een statische websitesjabloon samen met animaties met behulp van Dia’s.

Zoals de naam al doet vermoeden, geeft deze service u de vrije tijd om verschillende dia’s te combineren om unieke lay-outs en een algemene sjabloon te creëren die volledig uit uw creativiteit is voortgekomen.

In totaal krijgt u 200 dia’s, 30 panelen en 118 voorbeelden om u te helpen uw gewenste sjabloon te snijden. Het wordt ook geleverd met een aantal native componenten zoals knoppen, pop-up, schuifregelaar, zijbalk, navigatie, enz.

U kunt er zeker van zijn dat Slides schone code heeft en is gebouwd met HTML, CSS en JS. Het is gemakkelijk te begrijpen en aan te passen aan uw behoeften, behalve dat het niet belastend is voor de paginasnelheid. Als u besluit om door te gaan met Presentaties, kunt u ze hosten op GCS.

Sjabloon Monster

Met meer dan 16.000 sjablonen om uit te kiezen, Sjabloon Monster is een van de go-to-hubs die u moet bekijken. De sjablonen kunnen zowel voor persoonlijk als voor commercieel gebruik worden gebruikt. U kunt kiezen uit verschillende categorieën, zoals zaken, mode, schoonheid, eten, auto’s en andere.

Er is ook een optie om de resultaten te filteren op prijs, beoordeling, functies, kleur, aantal downloads en laatst bijgewerkt. Op deze manier vindt u gemakkelijk wat u zoekt zonder tijd te verspillen aan het scrollen langs meer dan 16.000 sjablonen.

Al hun sjablonen zijn van hoge kwaliteit en goed gecodeerd.

Liefde voor één pagina

Liefde voor één pagina heeft een enorme bibliotheek met meer dan 300 websitesjablonen van één pagina waaruit u kunt kiezen. Omdat de collectie enorm is, kun je de muisaanwijzer op hun tabblad ‘sjablonen’ houden en de gewenste categorieën daaruit selecteren.

Enkele van de vele categorieën zijn:

 • Fotografie
 • Portefeuille
 • Bruiloft
 • Cv
 • persoonlijk
 • Restaurant
 • Bestemmingspagina

Alle thema’s worden geleverd met details zoals recensies, screenshots, demo’s, downloadlinks en functies. Leun achterover, wetende dat hun hele collectie rijk is aan functies, van hoge kwaliteit en er goed uitziet.

Ze rollen ook gratis sjablonen uit waarvoor u zich moet aanmelden voor hun nieuwsbrief om op de hoogte te worden gehouden, dus als u daar toegang toe wilt hebben, moet u daar ook op springen.

HTML5 UP

Ontvang 100% gratis statische sjablonen onder Creative Commons-licentie met HTML5 UP.

  Top 21 beste alternatieven voor Adobe InDesign

Ze hebben er een aantal die volledig responsief zijn, in hoge mate aanpasbaar en gebouwd op HTML5 + CSS3. Je kunt hun demo bekijken en direct downloaden met een klik op de knop. Alle sjablonen zijn responsief, dus ze zien er op alle apparaten elegant uit.

Je kunt hun Twitter-handvat volgen om een ​​melding te krijgen wanneer ze nieuwe en gratis sjablonen droppen.

ThemaBos

Krijg toegang tot meer dan 17.000 HTML-sjablonen op ThemaBos.

U kunt kiezen uit verschillende categorieën en uw zoekopdracht verfijnen met behulp van gedetailleerde filters. Deze website staat bekend om het hebben van een van de beste themacollecties die niet eens beperkt zijn tot HTML. U vindt sjablonen voor elk platform dat er is.

U kunt meteen snel zoeken of naar de bestverkochte en best beoordeelde artikelen gaan om het gemakkelijker te maken om de beste te vinden. Al hun thema’s zijn ongelooflijk goedkoop en worden geleverd met flexibele licenties. U vindt zowel niche-sjablonen als multifunctionele sjablonen.

Envato-elementen

Envato-elementen komt van hetzelfde bedrijf als ThemeForest, dus u kunt er zeker van zijn dat de kwaliteit en service even goed zijn. Het heeft meer dan 2000 HTML- en CSS-sjablonen die zeer aanpasbaar en responsief zijn.

In plaats van eenmalige aankopen volgt Envato Elements een op abonnementen gebaseerd model. Voor een specifieke maandelijkse prijs krijg je toegang tot hun volledige productcatalogus, waaronder:

 • Sjablonen
 • Voorraad audio
 • Stock video’s
 • Geluidseffecten
 • Grafische afbeeldingen
 • Cursussen en tutorials
 • Foto’s
 • Lettertypen

…en nog veel meer.

Wees gerust, alles wat je hier vindt is van hoge kwaliteit en goed gemaakt. Het goede ding is dat je niet direct in hun betaalde abonnement hoeft te springen. Je kunt aan de slag met een gratis account met maandelijks 12 gratis bestanden.

kaart

Of je nu op zoek bent naar een persoonlijke template of een conversiegedreven landingspagina, Cardd laat je professionele sites van één pagina bouwen met behulp van hun gratis verzameling. De sites die u met deze service bouwt, zijn zeer responsief en aanpasbaar en toch heel eenvoudig.

Alle sjablonen zijn elegant en zien er perfect uit op alle apparaten, zodat u uw vereiste werk kunt doen. Als u toegang wilt tot meer functies, kunt u kiezen voor hun PRO-abonnement, dat u voordelen biedt zoals aangepaste domeinen, formulieren en de mogelijkheid om meer sites te publiceren in plaats van slechts drie.

Sjabloon

Sjabloon bevat meer dan 850 HTML-, CSS- en responsieve HTML5-sjablonen en is 100% gratis te gebruiken. Hun volledige verzameling sjablonen is door henzelf gebouwd en is gelicentieerd onder de Creative Commons-licentie. Het maakt niet uit in welke categorie u uw website wilt bouwen, en u zult er zeker een geschikt sjabloon voor vinden.

  Voeg audio toe aan je gifs

uiCookies

U kunt HTML Bootstrap-sjablonen downloaden van uiCookies die beschikbaar zijn voor persoonlijk, commercieel en zakelijk gebruik. Het mooie is dat al hun sjablonen SEO-geoptimaliseerd, mobielvriendelijk en responsief zijn, behalve dat ze er prachtig uitzien.

De sjablonen zijn gratis te gebruiken, maar met naamsvermelding. U kunt het attributiegedeelte echter overslaan door te betalen voor een enkele themalicentie of voor alle sjablonen voor slechts $ 59.

U vindt sjablonen in een groot aantal categorieën, zoals reizen, software, creatief, enz.

Themajacht

Krijg 228 premium kwaliteit Bootstrap-sjablonen op Themajacht. Ze hebben allemaal geweldige ontwerpen en zijn zeer responsief. U kunt de sjablonen helemaal gratis downloaden.

Het belangrijkste van deze website is dat de meeste (zo niet alle) sjablonen regelmatig worden bijgewerkt en er behoorlijk professioneel uitzien.

Creatieve markt

Je hebt waarschijnlijk de naam van de Creatieve markt omdat ze een enorme marktplaats zijn waar je bijna alle soorten digitale activa kunt kopen. Over alleen websitesjablonen gesproken, u vindt bestemmingspagina’s, portfolio’s, blogs en zelfs huisstijlen, samen met aanvullende tools zoals UI-graphics en sociale pictogrammen.

Om uw gewenste sjabloon te vinden, kunt u de resultaten sorteren en filters toepassen zoals prijsklasse en bestandstypes.

Leeflets

gebruik Leeflets om uw eenvoudige site van één pagina te maken voor verschillende doeleinden, zoals een nieuwsbrief, portfolio, service, betaalpagina, enz. Het is gratis om te maken en aan te passen en het duurt slechts 5 minuten om het werk gedaan te krijgen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat u $ 5/pagina/maand moet betalen om het te publiceren.

Ze hebben een mooie verscheidenheid aan sjablonen en worden geleverd met andere geweldige functies, zoals:

 • Gratis SSL
 • Sociaal en SEO-geoptimaliseerd
 • Zeer aanpasbare functies in het editorpaneel
 • Mogelijkheid om een ​​linkboom, profiel en portfolio te maken
 • Mogelijkheid om een ​​aangepast domein toe te voegen

Leeflets kunnen worden geïntegreerd met een aantal platforms en services van derden, zoals PayPal, MailChimp, ConvertKiten Streep.

Conclusie

Zodra u de sjabloon hebt gekozen, host u deze op een betrouwbaar statisch hostingplatform.

Statische websites krijgen tegenwoordig steeds meer de voorkeur, dus ik hoop dat de bovenstaande sjablonen u zullen helpen er gemakkelijk een te maken zonder uw portemonnee te verbranden.

gerelateerde berichten