Stel een snelkoppeling in om uw e-mailadres in te voeren [iOS]


Een e-mail-ID ontgrendelt bijna elke webservice die het waard is om te gebruiken. Aanmelden bij Facebook, Google en Twitter is een optie die langzaam groeit, maar e-mail is nog steeds dominant. Het invoeren van uw e-mailadres op uw bureaublad is geen probleem, aangezien u dit waarschijnlijk vanuit uw browser doet die e-mail-ID’s onthoudt. Dat geldt echter niet voor een iPhone. Er zijn geen ingebouwde snelkoppelingen om uw e-mail snel en gemakkelijk in te voeren, maar hier zijn twee manieren om dat te doen. De ene gebruikt de ingebouwde tekstuitbreiding die iedereen kan gebruiken en de andere is door een Cydia-tweak genaamd Tap TheAt te gebruiken die alleen kan worden gebruikt als je apparaat gejailbreakt is,

  Widget voor ontbrekende batterijen op iOS repareren

Als je je apparaat niet hebt gejailbreakt, kun je een eenvoudige hack gebruiken met de sneltoetsen. Ga naar de app Instellingen en voer onder Algemeen> Toetsenbord een nieuwe snelkoppeling in. U kunt elke combinatie van twee of meer tekens invoeren in het snelkoppelingsveld en uw e-mailadres invoeren in het veld Zin. U kunt de eerste twee of drie tekens van uw e-mailadres gebruiken of het @-teken twee keer gebruiken, zodat het gemakkelijker te onthouden is. U kunt dit gebruiken voor zowat elke soort informatie die u herhaaldelijk moet invoeren, zoals een telefoonnummer of een fysiek adres of misschien zelfs een link naar uw LinkedIn-account.

  Hoe een ongewenste sms te herstellen in iOS 11

Als je een gejailbreakt apparaat hebt, hoef je geen snelkoppeling toe te voegen. U kunt in plaats daarvan Tap TheAt installeren dat beschikbaar is in de BigBoss-repository. Het voert uw e-mailadres in een tekstveld in wanneer u de @-knop ingedrukt houdt en loslaat. Om uw e-mail te configureren, gaat u naar de app Instellingen en tikt u op de Tap TheAt-voorkeur. U hoeft er geen trigger of snelkoppeling voor in te voeren. U hoeft alleen het e-mailadres in te voeren dat u eraan wilt toewijzen.

Met de sneltoets kun je natuurlijk meerdere e-mails toewijzen en gebruiken en het enige probleem is om de sneltoets voor elke e-mail te onthouden. Het zou geen probleem moeten zijn als u hetzelfde principe volgt voor het instellen van snelkoppelingen, dwz het gebruik van de eerste paar tekens van een adres. Met de tweak is het een deal met één adres en er is geen manier om te wijzigen welke toets het activeert. De tweak is echter open source, dus iedereen kan ermee spelen en misschien zelfs beter maken, zodat het meer dan één e-mailadres kan ondersteunen.

  Alle nieuwe iPhone-privacyfuncties in iOS 14

gerelateerde berichten