Stickers vinden op TikTok

TikTok is een sociale netwerksite voor het delen van video’s. Hiermee kunnen gebruikers snelle video’s maken die kunnen variëren van drie seconden tot tien minuten. Video’s op TikTok kunnen elk thema behandelen en zijn wereldwijd populair, ook in Canada en de VS. Het werd aanvankelijk uitgebracht onder de tag musical.ly, maar TikTok werd later overgenomen en geadopteerd. ByteDance is sinds september 2016 eigenaar van TikTok. Op TikTok kun je pollvragen gebruiken om meer te weten te komen over wat kijkers willen zien, de naam van je favoriete maker gebruiken om een ​​dialoog op gang te brengen en opvallende ontwerpen aan je video’s toevoegen. Je hebt met slechts een paar tikken toegang tot TikTok-stickers en kunt nu beginnen met het maken van inhoud. Als je op zoek bent naar tips hierover, brengen we je een gids die je leert hoe je stickers op TikTok kunt vinden, inclusief stappen om TikTok-stickers voor WhatsApp te krijgen of stickers op TikTok live te gebruiken.

Stickers vinden op TikTok

Blijf verder lezen om de stappen te vinden die uitleggen hoe je Stickers op TikTok kunt vinden en of er TikTok-stickers voor WhatsApp zijn in detail met waardevolle illustraties voor een beter begrip.

Wat zijn stickers op TikTok? Wat is een sticker op TikTok?

TikTok blijft gebruiksvriendelijke tools maken voor makers om boeiende video’s te maken die kijkers soms dwingen om te pauzeren. Dat wordt bereikt door middel van de stickers. Met deze functie kunnen gebruikers hun inhoud bewerken, vergelijkbaar met stickers op Instagram-, Whatsapp- en Facebook-verhalen, en gaat het verder dan alleen het toevoegen van afbeeldingen aan clips.

Waar is het TikTok-stickerpakket?

De stickerpakketten van TikTok zijn eenvoudig te vinden op het bewerkingsscherm van de TikTok-app. Je kunt de stickers naar wens toevoegen om je video’s te laten opvallen tussen andere. Als je eenmaal tevreden bent met je video, kun je doorgaan met het toevoegen van meer effecten, tekst, audio en andere functies. Je kunt verschillende stickers toevoegen, en dat kan zelfs combineer ze met behulp van emoji’s om de perfecte clip te maken.

Hoe vind je stickers op TikTok? Hoe vind je stickers op TikTok?

Je kunt stickers vinden op de TikTok-app door de app te openen en naar uploads te gaan, van waaruit je een clip kunt uploaden. Hier vindt u verschillende opties aan de rechterkant van uw scherm. Het tweede pictogram van boven is het stickerpictogram en dit geeft je toegang tot alle stickerbibliotheken die beschikbaar zijn voor je account. Laten we stap voor stap kijken hoe je stickers op TikTok kunt vinden:

  11 Beste TikTok-video-editor voor showstop-beelden

1. Open de TikTok-app op je Android of iOS mobiel apparaat.

2. Tik op het Plus-pictogram in de onderste balk.

3. Tik op Uploaden.

4. Ga naar het tabblad Video’s en selecteer de gewenste video die u in HD wilt uploaden.

Opmerking: u kunt ook het tabblad Foto’s selecteren om de gewenste foto’s toe te voegen.

5. Tik onderaan op de optie Stickers om het menu Stickers te openen.

6. Selecteer de gewenste sticker uit de beschikbare stickers om te gebruiken voor je bericht op TikTok.

Zo kun je stickers vinden op TikTok.

Hoe zoek je naar stickers op TikTok?

Je kunt de bovenstaande stappen volgen om de stickers op je TikTok-app te vinden. Vervolgens kunt u de door u gewenste sticker zoeken met behulp van de soorten stickers die beschikbaar zijn in het menu.

Er zijn zes belangrijke soorten stickers beschikbaar in de TikTok-app. Deze zijn gecategoriseerd onder deze namen:

  • *** Deze categorie is een weerspiegeling van de actualiteit, het seizoen, bewegingen en modetrends.

  • Tekst: korte tekstachtige stickers die kunnen worden gebruikt om uw gevoelens gemakkelijk over te brengen.

  • Stemming: er zijn 17 stickers die verschillende emoties vertegenwoordigen, zoals vreugde, woede, verdriet en liefde, evenals handsignalen voor je video’s, zoals de OK-handbeweging, het vredesteken en biddende handen.

  • Decoratief: de verschillende stickers hier zijn een grappige manier om je clips te versieren als sterren en bubbels.

  • Lifestyle: Alledaagse items die in ieders levensstijl voorkomen, kunnen hier worden bekeken. Lifestyle-stickers zijn het meest geschikt om over eten, hobby’s en reizen te posten, en passen beter bij vlogs.

  • Natuur: het beste om deze te gebruiken om het weer om je heen weer te geven.

Hoe plaats je stickers op TikTok?

Maak gewoon een clip die je op TikTok wilt gebruiken en ga dan naar Uploads. Hier moet je op het stickerspictogram klikken. Als je dat eenmaal hebt gedaan, zullen er veel stickers voor je zijn. Elke sticker is beschikbaar waaruit je kunt kiezen, zoals decor, tekst, emotie, lifestyle en natuur. De optie Emoji’s bevindt zich bovenaan als je ze wilt gebruiken, en je krijgt toegang tot een selectie van sticker-emoji’s. Als je eenmaal je keuze hebt gemaakt, kun je de sticker samenknijpen om hem kleiner of groter te maken, of hem naar wens ergens op het scherm verplaatsen.

Laten we dit proces stap voor stap bekijken voor een uitgebreid begrip:

1. Start de TikTok-app op je telefoon.

2. Tik op het Plus-pictogram > Uploaden.

3. Selecteer de gewenste video of foto uit uw galerij en tik op het pictogram Stickers.

4. Tik in het vervolgmenu op de gewenste sticker. Hier hebben we de Ask-sticker als voorbeeld gebruikt voor demodoeleinden.

5. Voer de gewenste vraag in het daarvoor bestemde veld in en tik op Gereed.

6. Ga verder met het bewerken van je video en post of sla het op als concept op je TikTok-app.

Lees dit artikel vanaf het begin om te leren hoe je Stickers op TikTok kunt vinden.

Hoe krijg je stickers op TikTok Android?

Volg de bovenstaande stappen om eenvoudig stickers op je TikTok Android-app te krijgen.

Hoe tijdstickers op TikTok?

Een van de vele functies die beschikbaar zijn op TikTok is de mogelijkheid om je sticker voor een bepaalde tijd te timen. Volg hiervoor deze stappen:

1. Open de TikTok-app en tik op het Plus-pictogram > Uploaden.

2. Selecteer de gewenste video of foto uit uw galerij.

3. Tik vervolgens op het pictogram Stickers > de gewenste sticker in het volgende menu.

4. Tik op de sticker die op je video verscheen in het bewerkingsmenu.

5. Tik vervolgens op Duur instellen.

6. Pas de schuifregelaar aan voor de duur en plaats deze op de gewenste tijdstempel van de video.

7. Tik ten slotte op het vinkje.

Je kunt dan doorgaan met het plaatsen van de video op je TikTok-profiel of deze opslaan in de concepten voor toekomstige bewerking, zoals je wilt.

Lees dit artikel vanaf het begin om te begrijpen hoe je Stickers op TikTok kunt vinden.

Hoe krijg je stickers op TikTok-effecten?

Effecten en stickers zijn verschillende categorieën op TikTok, maar dit betekent niet dat je ze niet kunt combineren voor je clip. Laten we eens kijken hoe je stickers kunt krijgen op de video waarop je de TikTok-effecten al hebt toegepast:

1. Open de TikTok-app op je Android of iOS mobiele toestellen.

2. Tik op het + pictogram onderaan het scherm.

3. Tik op de knop Opnemen om de video op te nemen.

4. Pauzeer de opname als je een foto wilt toevoegen.

5. Tik op de optie Effecten om alle beschikbare effecten te zien waaruit u kunt kiezen.

6. Tik op het gewenste effect in het menu. Zo hebben we gekozen voor het Green screen effect, zoals hieronder weergegeven.

7. Nu verschijnen de afbeeldingen van uw telefoongalerij. Selecteer de gewenste video’s en afbeeldingen die u wilt toevoegen en tik op Volgende.

8. Herhaal het bovengenoemde proces door op de knop Opnemen te tikken en desgewenst video’s en vervolgens afbeeldingen uit Effecten toe te voegen.

9. Zodra de opname is voltooid, tikt u op het pictogram Vink of Gereed, zoals hieronder weergegeven.

10. Bewerk desgewenst de foto’s en video’s die u hebt gecombineerd vanuit het bewerkingsscherm met de beschikbare bewerkingsopties.

11. Tik vervolgens op het pictogram Stickers in de onderste balk.

Volg daarna de eerder in dit artikel genoemde stappen om de gewenste TikTok-stickers te vinden en toe te voegen aan je video en deze te timen. Blijf verder lezen om erachter te komen of er TikTok-stickers voor WhatsApp zijn.

Wat zijn stickers op TikTok Live?

Zoals hun naam al doet vermoeden, kunnen stickers op TikTok live op je worden gebruikt livestream om kijkers te betrekken en zelfs liefdadigheidsinstellingen te helpen die getroffen zijn door de recente pandemie. Het debuut van Donation Stickers is een gloednieuwe interactieve functie waarmee makers rechtstreeks goede doelen kunnen steunen door ze livestreams toe te voegen. Het Actors Fund, National PTA, Meals on Wheels en de CDC Foundation zijn slechts enkele van de goede doelen die deze stickers in eerste instantie zullen helpen.

Hoe gebruik je stickers op TikTok Live? Hoe gebruik je stickers op TikTok Live?

Als je met je kijkers wilt communiceren over een breed scala aan doelen, kunnen live stickers een erg handig hulpmiddel zijn. Influencers kunnen de belangrijkste projecten delen en promoten, hun volgers inspireren om mee te doen en zelfs geld te doneren aan de organisaties van hun keuze.

Je hebt toegang tot live stickers door deze eenvoudige stappen in de TikTok-app te volgen:

1. Open de TikTok-app op je telefoon.

2. Tik op het + pictogram in de onderste balk.

3. Voeg een titel toe aan je livestream en selecteer de gewenste afbeelding.

4. Tik vervolgens op het pictogram Stickers in het rechterdeelvenster en kies de gewenste sticker in het menu.

Opmerking: u kunt het formaat wijzigen en de sticker in de gewenste positie plaatsen.

5. Tik ten slotte op LIVE gaan. Hierdoor kun je beginnen met streamen en kun je beginnen met het aangaan van interactie met je publiek.

Wanneer een gebruiker bijvoorbeeld op een live donatiesticker tikt, wordt hij naar een externe donatiepagina geleid waar hij een bedrag kan selecteren en meer te weten kan komen over het betreffende goede doel.

Zijn er TikTok-stickers voor WhatsApp?

Ja, je kunt TikTok-stickers voor WhatsApp vinden. Je kunt ook gepersonaliseerde stickers maken. Deze kunt u bezoeken TikTok-pagina voor meer informatie hierover.

Opmerking: je hebt mogelijk geen toegang tot de gegeven link als je uit een regio komt waar TikTok is verbannen.

***

We hopen dat deze gids nuttig was en dat je stickers op TikTok hebt kunnen vinden en of je TikTok-stickers voor WhatsApp kunt vinden. U kunt ons uw vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u een artikel wilt schrijven. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten