Stopt MZ Game of War?

Machine Zone is een Amerikaans technologiebedrijf met expertise op het gebied van mobiele gamingsoftware, realtime computing en cloudgebaseerde netwerken. Ze hebben hun bedrijven wereldwijd uitgebreid. Machine Zone, ook wel bekend als MZ, zoals vermeld op hun logo, is populair vanwege de spellen zoals Game of War: Fire Age, Freemium Mobile en Mobile Strike. Ze hebben de andere spellen wel ontwikkeld, maar dit zijn de spellen die ze het meest hebben uitgegeven, dus de spellen verdienden meer en gaven het bedrijf de winst. Machine Zone-spellen zijn strategiespellen en door de opkomst van multiplayer role-playing actiespellen, heeft MZ veel verliezen geleden in hun game-business. Om te weten wat er daarna gebeurde, of ze nu terugkwamen, het bedrijf aan iemand verkochten of hun games verkochten, lees dit artikel tot het einde. Het zal je helpen te leren of MZ Game of War afsluit. Ook leer je hoe je Game of War op mijn laptop kunt spelen en welke andere games zoals Game of War je kunt spelen.

Stopt MZ Game of War?

Of MZ Game of War (GOW) gaat afsluiten, komt u verderop in dit artikel te weten. Blijf lezen om er meer over te weten te komen.

Wanneer kwam Game of War uit?

De GOW-game kwam uit in 2013. Het is een strategisch rollenspel voor meerdere spelers dat volledig gratis kan worden gedownload en gespeeld op Android, iOS en iPad OS. Het spel is nog steeds beschikbaar voor iedereen om te spelen. Na een jaar na de lancering werd de GOW de best scorende game in het jaar 2014 en ook in 2015. Van daaruit nam de populariteit van de game toe en kwamen meer gebruikers bij de game. Vandaar dat hoe meer investeerders in het spel investeerden om winst te maken en dus verdienden ze de winst. Momenteel heeft de game wereldwijd meer dan 50 miljoen gebruikers van de game.

  Bit Rot: hoe harde schijven en SSD's in de loop van de tijd sterven

Stopt MZ Game of War? Wordt Game of War afgesloten?

Nee, MZ sluit de GOW niet af. Omdat ze een tijdje de focus op het spel hebben verloren vanwege de lancering van andere spellen, worden ze geconfronteerd met verliezen in de GOW en verliezen ze enkele investeerders. Maar toch heeft Machine Zone geen plannen om de GOW te sluiten. In plaats daarvan besloten ze om wat energie in het spel te steken en het levend te maken zoals het was vóór 2020. Nu weet je duidelijk of MZ GOW afsluit of niet.

Bestaat Game of War nog?

Ja, GOW is er nog steeds. Het spel is beschikbaar voor: Android en iOS apparaten helemaal gratis. Om de items in het spel te kopen of te upgraden, kun je in-game munten gebruiken. En als u weinig munten heeft en geen aankoop kunt doen, kunt u de munten ook kopen met uw Google-account/Apple ID of uw creditcard of betaalpas.

Wat is er gebeurd met Game of War: Fire Age?

GOW: Fire Age werd geconfronteerd met een ondergang vanwege minder marketing en promoties van het spel. Omdat Machine Zone sinds de lancering in 2013 veel winst heeft gemaakt met dit spel, om het bedrijf verder te laten groeien, werkte Machine Zone samen met andere investeerders om Final Fantasy XV te lanceren en alle energie te steken in het lanceren van dit spel. Omdat Machine Zone zich concentreerde op Final Fantasy XV, slaagden ze er niet in GOW: Fire Age te promoten. En dat werd het minpunt. Daarom heeft de GOW veel gebruikers verloren, wat de grootste ondergang van deze game werd.

  Bestanden downloaden met Safari op uw iPhone of iPad

Wie heeft Game of War gekocht?

Oorspronkelijk ontwikkelde Machine Zone de GOW-game en bracht de game in 2013 uit voor Android-, iOS- en iPad OS-apparaten. De game was een strategisch rollenspel voor meerdere spelers. Machine Zone is nog steeds eigenaar van het spel en niemand heeft het ooit gekocht. Maar in mei 2020 kocht AppLovin Corporation de Machine Zone voor $ 500 miljoen. Dus al hun spellen, net als GOW, kregen ze automatisch bij de start investeerders en het bedrijf moest veel verliezen lijden. Maar ze stabiliseerden door nieuwe games te lanceren en meer partnerschappen aan te gaan om hun financiën stabiel te maken.

Hoeveel is Game of War waard?

GOW is een gratis te downloaden en te spelen game. Omdat de waarde van het spel helemaal gratis is, zijn er in-game aankopen waarmee de spelmakers geld verdienen. De totale inkomsten van de GOW in 2018 waren ongeveer $ 2,8 miljard, en zelfs meer. De spelmakers hebben meer dan $ 40 miljoen uitgegeven om het GOW-spel te maken, maar ze hebben veel meer verdiend dan dat.

Hoe kan ik Game of War op mijn laptop spelen?

Volg deze stappen om GOW op mijn laptop te spelen:

  Aanmelden voor Philo's online live tv-service

1. Bezoek de Oorlogsspel spelpagina op BlueStacks.

2. Klik op Game of War op pc spelen om de BlueStacks-emulator op uw laptop te downloaden.

3. Zodra de BlueStacks is gedownload, dubbelklikt u op het installatiebestand om het te openen.

4. Klik op Nu installeren om de installatie op uw laptop te installeren.

5. Eenmaal geïnstalleerd, start u de BlueStacks-app en klikt u op Play Store.

6. Klik op Aanmelden.

7. Voer de inloggegevens in en ga akkoord met de voorwaarden om in te loggen.

8. Zodra je bent ingelogd, klik je op de zoekbalk en voer je Game of War in.

9. Open de spelpagina en klik op Installeren.

10. Zodra de game is geïnstalleerd, kun je de game starten en spelen.

Wat zijn sommige spellen zoals Game of War?

GOW is een strategisch rollenspel. En er zijn bepaalde strategische rollenspellen beschikbaar die veel populairder zijn dan de GOW. Hier zijn enkele spellen die lijken op Game of War, zoals: Clash of Clans, Vikingen: Clansoorlog, Opkomst van draken, Lords Mobile: Tower Defenseen Clash of Titans.

***

Dus we hopen dat je hebt begrepen of MZ Game of War afsluit. U kunt ons vragen of suggesties laten weten over elk ander onderwerp waarover u wilt dat wij een artikel maken. Zet ze in de comments hieronder zodat we het weten.

gerelateerde berichten