Super Drag versnelt browsen in Firefox via slepen en neerzetten

Super Drag is een uitstekende Firefox-add-on waarmee u eenvoudig en direct kunt kiezen hoe links voor elke website moeten worden geladen, met eenvoudig slepen en neerzetten. Dat wil zeggen, in plaats van een link te openen of op de conventionele manier met tekst en afbeeldingen om te gaan, wordt er een opdrachtpaneel weergegeven als u ze een beetje van hun positie sleept, van waaruit u snel links op de voorgrond, achtergrond of hetzelfde kunt openen. tabblad, verzend gemarkeerde tekst als een zoekopdracht naar zoekmachines of sla afbeeldingen op in lokale opslag. De extensie werkt vrijwel overal op internet, zolang er maar een klikbare link op de pagina staat. Details volgen.

De extensie hoeft niet opnieuw te worden opgestart, dus u kunt hem gebruiken zodra deze is geïnstalleerd. Hier is hoe je het gebruikt: wanneer je een van de bovengenoemde acties op een link moet uitvoeren, sleep je het gewoon een beetje van zijn positie in een willekeurige richting, en het commandopaneel van Super Drag verschijnt direct naast de muiscursor.

  Een back-up maken van uw iPhone of iPad en deze herstellen zonder iTunes

Hier is de lijst met acties die u kunt uitvoeren:

Links kunnen worden geopend op de achtergrond, op de voorgrond of op het huidige tabblad.
Tekst kan worden doorzocht op de achtergrond, voorgrond of het huidige tabblad.
Afbeeldingen kunnen worden geopend op het achtergrond- of voorgrondtabblad of worden opgeslagen in lokale opslag.

Items kunnen worden doorzocht in alle zoekmachines die zijn toegevoegd aan de Firefox-zoekbalk. Wanneer u uw muis over een van de zoekknoppen (achtergrond, voorgrond en actueel) loslaat, verschijnt er een klein contextmenu waarin u uw favoriete zoekmachine kunt kiezen.

De extensie biedt ook nogal wat aanpassingsmogelijkheden. Vanuit het venster Opties kunt u bijvoorbeeld de standaardactie specificeren die moet worden uitgevoerd wanneer u de muisknop loslaat na het slepen van een item. U kunt verschillende standaardacties specificeren voor links, zoeken en afbeeldingen.

  Een afwezigheidsbericht instellen in Gmail

U kunt ook de offsetpositie van het opdrachtpaneel zelf aanpassen, dat wil zeggen de afstand in pixels tussen de muiscursor en het paneel, samen met enkele nieuwe instellingen voor het gedrag van tabbladen.

Het belangrijkste doel van Super Drag is om snelheid en gemak toe te voegen aan uw surfervaring op het web. Het vermindert muisklikken en beweging aanzienlijk, waardoor u meer tijd heeft om de inhoud te consumeren terwijl de tijd die nodig is om te navigeren wordt verkort.

U kunt het downloaden naar uw browser via de onderstaande link.

Installeer Super Drag voor Firefox

  Hoe u kunt voorkomen dat GIF's in Firefox worden geladen