SwiftKey komt naar iOS in een Notes-app die synchroniseert met Evernote

Hoewel Google openstaat om gebruikers zelfs enkele kernbrokken van Android te laten vervangen – het opstartprogramma, het vergrendelscherm, de app-switcher, de telefoon-app, enz. – is Apple het tegenovergestelde, omdat het gelooft dat zijn eigen vertolking van deze ‘near’-core-componenten gewoon het beste voor gebruikers, en ervan uitgaande dat ze niet eens naar alternatieven hoeven te zoeken. Dit is inderdaad lange tijd zo gebleven. Vanaf het jaar dat het werd geïntroduceerd tot een paar maanden geleden, werd het iOS-toetsenbord algemeen aanvaard als beter dan zijn Android- en Windows Phone-tegenhangers.

Meer recentelijk zijn er echter dingen veranderd. Het standaardtoetsenbord van Android is aanzienlijk volwassener geworden en alternatieven van derden van SwiftKey, Nuance en GO zijn echt begonnen hun spel op te pikken. iOS corrigeert automatisch, ja, maar dit nieuwste Android-toetsenbord wordt geleverd met betere automatische voorspelling, ondersteuning voor verschillende typestijlen en integratie met Facebook, Twitter en je e-mail om snel te kijken naar de woorden die je regelmatig typt en hun volgorde van invoer , en nog veel meer!

  Persoonlijke gegevens bewerken in Automatisch aanvullen op iOS

Na zoveel succes op Android te hebben gezien, is SwiftKey geïnteresseerd om hun toetsenbord naar iOS te brengen. Ze konden het standaardtoetsenbord niet overal in het besturingssysteem vervangen, dus maakten ze hun eigen notities-app genaamd SwiftKey Note.

SwiftKey Note stelt je in staat om notities te maken, ze tags te geven voor eenvoudiger sorteren en zoeken, ze in notitieboeken te plaatsen en ze te synchroniseren met Evernote – met als belangrijke toevoeging dat je kunt typen met SwiftKey’s geavanceerde auto-voorspellingstechnologie.

SwiftKey Note is op dit moment verbijsterend eenvoudig. Je kunt geen afbeeldingen aan notities toevoegen, opties voor delen zijn beperkt tot berichten, e-mail en kopiëren naar het klembord, en voor zover ik weet, kun je niet eens in je notities zoeken (hoewel notitieboeken en tags doorzoekbaar zijn). Het toetsenbord van SwiftKey zelf is eigenlijk gewoon het iOS 7-toetsenbord met een toegevoegde rij bovenaan voor voorspellingen. Houd er rekening mee dat deze voorspellingen in het begin niet kloppen, maar beter worden naarmate je de app meer en meer gebruikt. Je kunt het echter een voorsprong geven door het toegang te geven tot je Evernote-notities.

  Niet storen inschakelen voor het slapengaan op iOS 12

Toegegeven, dit is pas de eerste versie van de app, maar toch is het een beetje een teleurstelling. Op het moment van schrijven is SwiftKey Note niets anders dan een eenvoudige, openbare technische demo van SwiftKey’s uitstekende Android-toetsenbord voor iOS-gebruikers, en slechts een schaduw van de uitstekende Android-versie.

Hopelijk, heel hopelijk, zal iemand Apple overtuigen om iOS een klein beetje open te stellen, zodat gebruikers de overstap kunnen maken van het standaardtoetsenbord en de standaardbrowser naar iets van hun eigen keuze. Op dit moment moeten we jailbreak-tweaks gebruiken om dat te kunnen doen.

  Apps uitsluiten van Spotlight Search in iOS 9

Laat ons weten wat u van SwiftKey Note vindt door een opmerking achter te laten in de opmerkingen hieronder.

Installeer SwiftKey Note vanuit de App Store